‘Seni seçen kalbimi sksinler’ yazdım ben engellemişti çünkü tutamadım kendimi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
fazla egolu derim ben olsam yani istemediği halde evet deyip sonra yok ben yapamadım deyip başkasına mı gitmeliydi?
Ne beğenmediği için o girişimde bulunmamış erkeksin bunu anlayamıyor musun? Zaten beğenseydi emin ol o girişimde bulunurdu zayıfım küçük göğüslü küçük popolu biriyim bence bu sebepten dır
ya dış görünüş kadar davranışların da etkisi vardır. sana davranışları uyuz gelen birisi isterse dünya güzeli olsun yok dersin. aranızdaki meseleyi bilemem ama tek gecelik bir mesele ise teklif oysa o zaman evet beğenmemiştir hayır demiştir
Hayır yani tek geceliği be hoşlandım diyorum öyle biri değilim ben anlamıştır herhalde. Yani tek gecelik ömürlük fark etmiyor hep aynı bakıyorlar yani konu %100 dış görünüş tur erkeksin sen de biliyorsun gerçeği kırılmayayim diye dolandırıyorsun işte
yoo işin gerçeği şu bir kızla yatmak istiyorsam dış görünüşe bakarım bak bu bir gerçek. kızlarda da esasında bu böyledir işte uzun boy sakal esmer vs vs sayar yani bu onla yatarım demektir. ama sonuçta uzun sürecekse anlaşabileceğim biri de olmalı. zaten dışa bakıp seçince hep anlaşamayıp 2-3 aya ayrılıyorsun yani.
belli bir yaştan sonra erkekler onu fark eder ama onu da söyleyeyim
Ne belli bir yaşa 26 yaşında zaten residanslarda takılan gizli eskortlarla takipleşıyor. Kaldıki bu kişi beni tanımayan bir de çalışmadı beni tanımıyor yani ben o Evreden bahsediyor dış görünüşünü beğenmemiş ki tanımaya dahi layık görmedi
anladım vur kaç şeklinde yaşıyor işte hayatını. yani o tarz yaşayan biri dış görünüşe bakar zaten. 30 larda sıkılır 35 lere kadar sevgili olur ayrılır sonra anca ciddi bir şey bulur o
Öyle yaşamayan erkek mi var Allah aşkına varsa da imkanı yoktur da ondan. Yoksa erkekler her yaşta öyle sadece onları etkileyen bir kadın olunca değişiyorlar. Beni güzel bulsaydı zaten bana da yönelirdi belki sevgili olmak da isterdi. Beğenmemiş demek ki
siz kızların genellemeleri 😅 çevrendeki erkekler öyledir belki hiç düşündün mü?
Kardeşim burada kendini oğlumlamaya çalışmana gerek yok seninle ilgilenmiyorum ya da diğer erkeklerle burada sadece soru sordum ve senin yorumun altında tartışıyoruz ve sen de çok iyi biliyorsun ki söylediğimde yanılmıyorum bütün erkekler aynı.
ben niye kendimi olumlamaya çalışayım ki sana onu anlamadım. soru sordun bende düşüncemi söyledim. senin baban kardeşin vs de mi sürekli kadın peşinde koşuyor gizli gizli eskortlara gidiyor yani.
genelleme yapmanı saçma buldum ben yalnızca. ben çıkıp günümüzde kızlar internette her yerini açıyor show yapıyor hepsi eskort olmuş desem sende karşı çıkarsın. bütün kadınlar aynı değil dersin.
Yooo kendini açan sergileyen escrtu beyni olana 873648484 km öteden anlar zaten neden yanılıyorsun diyeyim? Babam yapmaz çünkü evli ve 60 yaşına gelmiş. Parası olsaydı yapardı, kardeşim yok olsaydı emin olsa becerebiliyorsa o da yapardı. Bunları çok iyi biliyorsun erkeksin ama sırrınızın bir kadın tarafından bilinmesi bilinçaltını rahatsız ediyor farkındayım. Sana iyi akşamlar
sadece kalbinle kalmqzlar bak bi daha dusun yazardim 😉
Allah aşkına olayı dalgaya vurmak yerine düzgünce yorum yapar mısınız ya
İyiki reddetmişim derim 😂
Aynen knk kesin öyle dersin. Bir gün bir kızı reddedecek lüksün olursa tabl
Olmuş ki diyorum 😂
Anlıyorum
Ne mutlu sana 😉
Kendini kullandırmışsın uzun süre belli yani
Bitmiş gitmiş takma.
Tavsiye istemedim Sorulan şeye yorum yapın yeterli…
Taktik veriyim mi sana 😊
Çok geç kardeşim. Ayrıca taktik yapan biri değilim ben, taktikle elde etmek istemedim
Benimki peşinden koşturmak için ama
Kardeşim boş yapma buradan ben kimseye ekleyip de mesajla konuşmuyorum sana benden ekmek çıkmaz anlayacağın. Sen de çok iyi biliyorsun ki erkek reddettiği kadını istemez peşinden koşturmak ha ha ha emin ol ilk kez reddedilmiyorum. Kimseyi de taktikle elde edecek biri değilim sadece Sorulan şeye yorum yapın yeterli
Niye reddedildiğin belli bu kafayla devam et.
Ön yargı böyle bişey işte
Haha çevir kazı yanmasın olaya aymam sana şaşırtıcı gelmiş olabilir salağa yatmana gerek yok