Aşık olduğum bayana ( bu arada sevgili değiliz) dayanamayıp; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi" dedim whatsapptan.
Birisi boyle dese ne dusunursunuz. Rahatsiz mi olursunuz. Yoksa demek ki beni cok seviyor, sahipleniyor, deger veriyor mu dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
romantizm anlayisiniz kandini papagan gibi kafese kapatmaksa uzgunum o papagan size sans vermeden kacar.
Ya orada biraz mubalag yaptim. Anlasilmiyor mu? Yani onu cok sevdigimi ve bu yuzden kimseyle paylasamadigini belirttim. Gercektende oyle. Yoksa tabii ki bu cagda bir kadini eve kapatamazsiniz.
kafes zaten bir metafor tipki kadinin da papagan olmadigi gibi
demek istedigim sevgili degilsiniz, ki olsaydiniz yine urkutucu bi cumle olurdu, sizin romantik olarak gordugunuz cumlenin altinda yatan kiskanclik ve kontrol istegi insani kacirir zaten. erkeklerde pot kirma cok boyle sozlerle. sizin anlayisinizla kadinlarinki ortusmuyor. yorumlara bakarsaniz cogu kadinin hosuna gitmemis bu cunku benimle ayni dusuncedeler.
En son ozur diledim ondan. "Sınırlarımı aştım biliyorum"dedim. "Bu duyguları hissetmemin sebebi size verdigim büyük degerdi. Fakat bu duygularımı, bu şekilde dile getirmeye hakkım yoktu yinede. Numaranızı siliyorum. Bir daha size yazmayacagim. Hayatinizda mutluklar "dedim. Numarasını sildim. Fakat o numaramı silmedi veya beni engellemedi. Sildiğini veya engellediğini düşüneyim diye profil fotografini gizledi. Silmek veya engellemek yerine niye böyle bir oyun yaptı ki?
cevap verdi mi bu mesajina
Hayır. Ben zaten mesajda "bu mesaja cevap vermenize gerek yok. Özur dilemek icin yazdim. Numaranizi siliyorum. Bir daha yazmayacagim" dedim. Ve numarasını sildim. O da numaramı silmiş ya da beni engellemiş gibi yaparak profil resmini gizledi ya da kaldırdı. Beni dogrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yaptı ki? Bunun ne anlamı var?
nerden biliyorsunuz ki engellemedigini sonradan mesaj attiniz ve iletilmediyse ayrica kadinin yerinde olsam cevap verirdim kabalik yapmis o da
Engellemedigini veya silmedigini biliyorum işte, oraya girmeyelim. Peki sizin fikriniz nedir? Neden benim gibi silmek veya engellemek yerine, profil fotografini gizleyerek silmiş veya engellemiş gibi yapmış olabilir?
Ben rahatsız olurdum. Yani sevgilim bile söylese hoşuma gitmez. Son iki cümle fazla bencilce. Aşk böyle bir şey değil
Yazinin basinda "özür dilerimtabii ki senin hayatina karisamam" diye belirttim. Ama napiyim cok sevince cok sahipleniyor, kimseyle paylasamiyorum.
başta özür dilemişsin ama sonunu kötü bitirmişsin. yazdıklarının tamamını okuduktan sonra aklımda kalan tek yer son kısımdı mesela. sevgi değil bu. sevdiğin insanı bir yere kapatmak istemezsin, özgür bırakırsın. sizin bu bir yere kapatma olayları dedemin zamanında bitti
Özür diliyim mi?
özür dilemek değil buradaki olay. senin zihniyetini değiştirmen. yüz kere özür dilesen ne olacak
O da şöyle yazmış; "Hocam beni de bu şekilde konuşmanız endişelendiriyor. Bu arkadaşça bir konuşma tarzı değil. Kusura bakmayın bu şekilde sizinle konuşmaya devam edemeyeceğim."
Böyle kibar ve romantik bir mesaj asla hoşuma gitmezdi. Düz net olmasını isterdim bu şekilde süslü cümleler son derece beni iterdi
Nasıl net olmalı? Ayrıca romantik olmanın nesi kötü? Onu cok seviyorum ve sevgimi bu şekilde ifade etmek istiyorum. Çok sevdiğim içinde sahiplenme duygum oldukca yogun oluyor.
Sahiplenme duygusu severim ama uzunca süslü kelimelerle romantizm içeren mesaj sevmem yazdım ayrıca ben bana göresini yazdım
Ya onunla konusurken icimde duygu patlaması oluyor. Ve bu duyguları ifade etmek istiyorum. Bundan utanmiyorum. Cunku, bence sevmek dunyadaki en guzel şey.
O da şöyle yazmış; "Hocam beni de bu şekilde konuşmanız endişelendiriyor. Bu arkadaşça bir konuşma tarzı değil. Kusura bakmayın bu şekilde sizinle konuşmaya devam edemeyeceğim."
Saçmalık.. çok talihsiz bir mesaj yazmışsın
Niye? Cok seven erkek sahiplenir. Sevmeyen umursamaz