+1 yıluyku denen birşey var :)) hadi gün içerisinde kendinizi bir şekilde tuttunuz. aynı evde yaşamaya başladıktan sonra napacaksınız? biriniz uyanık olup biriniz uyurken ne olacak? herkes sevgili/eşinin totosundan o gazın çıkış sesini ve kokusunu hissedecektir. saygı, ayıp diyen entellektüel aristokratlara bunu üzülerek bildirmek istiyorum. o aşık olduğunuz uğruna öldüğünüz dünyalar güzeli melakeniz yatakta ağzından salyalar akarak dönüşlerken patır patır salacak. şanslıysanız fazla kokmaz. veya erkeğim dediğiniz dünyalar yakışıklı karizmatik ağır abi eşiniz totosunu kaşıyarak salacak uykusunun arasında. maalesef :(((((
93 Yorumla- 28 gü
Tamamda biz erkekler bu konuda rahatız gerçi ben evli değilim ama osurasım gelince pazarda, sokakta, cafede, markette salıyorum tabi yanımda sevgilim falan yok çevremizde dünya kadar insan oluyor kim bilecek benim yaptığımı tabi gürültü olduğu için seste duyulmuyor ben şöyle düşünüyorum mesela kızlar hafta sonunda sevgilisi ile buluşuyor akşama kadar beraberler otobüs duraklarında kız sevgilisinden ayrılıyor uzaklaşıyor içindem diyorum bu kız için o saatler bir eziyetti şimdi salıp rahatlayacak kız olmakta zor bişey diye empati yaptım mesela kızları bazen rahat bırakmak gerekiyor ama ne mümkün erkek sarıyor kollarını bir dudaktan bir yanaktan o an kız osursa ne olur diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Cevaplari okudum sa iyy igrenc falan yazan var. Yahu tanri askina osurmak isemek gegirmek sicmak da ayni acikmak susamak uyumak gibi biyolojik ihtiyaclarimizdan. Hem hep iyi günumüzde iyi animizda yanimizda olcaksak hic kendiizi oldugumuz gibi gösteremiceksek o zaman ben ne anlarim o iliskiden. Sonucta gun gelir kimlere en rezik halinizi gostermek zorunda kalabilirsiniz ihtimali var mi var. Ay yok cok saygisizca ayip vs falan diyip elinizin tersiyle ittirceniz mi o zaman da?
58 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) ha demem o ki dogal olcaz diye bakimsiz da dolanmayin hani bakim öz saygıdandır. Cildine bak vüdunu temizle iyi besle yipratma yani kisaca bak kendine. Ama gayet insani olan biyolojik olaylari ayiplamak? Lütfen birinin yaninda ne kadar kendin olabilirsen o insanla iliskin o denli saglam ve saglikli olabilir ben buna inaniyorum
- +1 yıl
Aynen geğir mıç osur kime ne😁
- +1 yıl
Verdim şukunu 😂 @pamaks
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAylar once sormustum cevap olarak ordada yazdigim gibi iste
www.kizlarsoruyor.com/.../q1090269-sizler-esinizin-sevgilinizin-yaninda-ne-kadar02 Yorumla- +1 yıl
Yaa birsey yap demedim 🙏👍bende merak etmistim diye yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kız arkadaşım olsa bırak osurmayı ben onunla sıçarım
7027 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mahirefe
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılYok dostum yalnızım maalesef artık kız arkadasım gelse de sıçsak patlamak üzereyim keza
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Cevap sahibi+1 yılVermiyorlar * kıran geldi sanki
Cevap sahibi+1 yılGizli değil ya yanlışlıkla bastım ben ona cevap gönder diyince ona da değdi elim @mahirefe
- +1 yıl
:D :D
Cevap sahibi+1 yılGör bak ne haldeyim :)
- +1 yıl
Ahha yazık ya :D
Cevap sahibi+1 yılKendimi dilenci gibi hissettim sizden aşkı dilenen
Cevap sahibi+1 yılYok len o kadar da değil :) buldum bitane o da kabız çıktı
Cevap sahibi+1 yılBenden uzak Allah'a yakın olsun
- +1 yıl
ulan yüz yılın en samimi en iyi cevabı çok güldüm baya bir gergindim hemen unuttum ilaç gibi geldi ! :D
Cevap sahibi+1 yılArkadaş niye kimse beni anlamıyo :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılSıradaki osuruk sevipte kavuşamayanlara gelsin sdkfjdsfsd
112 Yorumla- +1 yıl
O da insan sonuçta :D
Yaaa varyaa şu aptal kızlar verdikleri cevplar bu büyük konuşanlar pat die atıcaklar o zmn g... Gibi kalcaklar bu kadar kasmayın cnmm sonuçta cinsiyet farkımız olabilir ama hepimiz insanız ıyy mıyy yazmışsınız kim bilir bu yazarken wc deydiniz 😃😃😃
48 YorumlaKızlar osuramıyor diye düşünüyorum eğer bir kız uzun süreli ilişki istiyorsa vede o erkekle evlenmeyi düşünüyorsa osurmaz diye var sayıyorum aynı işyerinde çalıştığım normal iş arkadaşım bayan ben yanından uzaklaşınca osurdu sessiz bir şekilde ben yanına felaket koktu ben osursam bilirim elbet başka kimsede yok ne kötü kokuyordu ben hiç bir şey olmamış gibi durdum orada bu ne koku demedim oda çaktırmadı sonuçta rencide olur yıllar sonra aynı kız bana ilgi duyduğunu itiraf etti ikimizde sevgililerimizden yeni ayrılmıştık yıllar önce o osuruğu aklıma geldi ben ona yeni bir ilişki istemiyorum diye bahane uydurdum
00 YorumlaSevgililerinden değilde maazada calisan bir hatundan şahit oldum tek basima kabinde kot deniyom o kurnazda dukkanin derinliklerinde yer ariyomus kabinin önünde bir catirti kimse bu götü patladi sandim kalbinden bir ciktim hatun sokkkk :D
21 Yorumla
+1 yılne diyon sen hangimiz daha sesli osurcak diye yaris yapiyoz :D
42 Yorumla- 1 yıl
popon kurban olayım senin gazını koklamak isterdim
5 yıl oldu oda bnde hiç yapmadık o gelince söyler biraz uzaklaşıyorum Şeşim ben der anlıyorum zaten :). ama 50 yıl olsada ben yapmam o yaparsa da kızmam kadın kadınlığını bilmeli bence.
510 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
23 Nisan'da birgün benide yanınızda gezdirir misiniz?
Hiç ses çıkarmam bayan...
www.google.com.tr/imgres
yanındaki senin için gelip gecici oldugu için sıcabilirsinde sıkıntı yok :)
13 Yorumlaöyle olur mu kardeşim la ayıptır insan tiskinir herşey biter o an benim 7 yıllık bir ilişkim var yemin ederim yanında işemeye bile gitmedim düşün yani :D
21 YorumlaOoo düet bileyapıyoz o do dan veriyo ben si den
56 Yorumla- +1 yıl
:))) koroyu kurmak lazım :)))
- +1 yıl
Verdim şukunu 👊👌😂😂
Diğer konusunda 487 cevap paylaştı. yok canım biz daha çok çekirdek çitleyip film izliyoruz.
22 YorumlaHe ya bokumuzla fantazı yapıyoruz: ) Mesela o sıcıyor ben top yapıp tavana atıyorum yapısıyormu dıye: )
01 Yorumlayapamam o da yapamaz yaparsa saygısızlık olarak nitelendiririm çünkü
51 YorumlaOha mk siz ilerde grup yaparsiniz. Hatt yarisma bile duzenleyin bence en iyi hangi grup osurdu diye bir de juri olsun puan versin😄😄
00 YorumlaOsurmayan götten korkacan. :))
31 YorumlaVala Ben kesinlikle Kabul etmem. Hence okadar rahat olmsk hicte iyi degil.
22 Yorumla- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıklaysa olabilir. :) Allah korusun yine de. :)
10 Yorumla olum ne iğrençsiniz l*n biraz saygınız kalsın birbirinize :D
11 Yorumla
+1 yıl3 senedir çıkyorum hiç öyle bişey başıma gelmedi :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:d :d hahaha ay iyi güldüm :d çatur çutur :D aman zaten ossursa nerden bilcz bakın bn biliyor muyum pırtlatıp geçiyordur :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D o kadar ilerlemedik dur hele sende :D
Cevap sahibi+1 yılsinek küçük ama miğde bulandırıcı derler :D buda öyle bişey sus gayrı :D hayır düşünmüyorum
+1 yılVay arsızlar! Ben kiz arkadasim olacak kiza bunları yasatmazdim. Nasıl bir cevosunuz :D
15 Yorumla- +1 yıl
La olm sen nasıl yetistirildin böyle? Git tuvalete yap. Inek kac yaşına gelmisin.
- +1 yıl
Elit insanlarla konuşmayı öğren. Cevabım tavirlarimdan belli degil mi?
+1 yılHemen evliliğe bağlayanlar olmuş. Saçmalamayın. O yanında osurduğunuz sevgilinizle bir ömür geçireceğinizin garantisi var mı? Yok. Bence de iğrençlik.
01 YorumlaDiğer konusunda 322 cevap paylaştı. heyy maşşalllahhhhh. ayıp arkadaş bir müsade istede bir balkona çık lavaboya git bu ne ya saygı önemlidir ilişkide
01 Yorumlayanında osurucagim bir sevgilim olmadi karşim 😢😢😢😂😂😂
02 Yorumla
+1 yılerkek içi ilişki %75 seks %25 osurma özgürlüğü :)))
01 Yorumlaulan anlatmayın şunları benim kafamdaki güzel kızlar pembe sıçar imajını yokediyosunuz olum ya :((
14 Yorumla
+1 yılBence rahat olunmalı cunku karın aggrısı yapar salın gııtsın
11 YorumlaTabi canim konusma aracimiz bizim ifadelerimizi oyle paylasiyoruz:))
13 Yorumla
+1 yılYanimda oyle yapan erkegi yanimda durdutmam tamam asiksan herseyi sana normal gelmeli ama ask saygi gerektiren bir seydir!!! bilmem arz edebildimmi!!
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gegiriyorum ya fena oluyoruz sonra kavga felan :))
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet çok kızıyo. Ama bilerek yapmıyorum midemde sorun var anlamıyo da :) sürekli kavga :)))
Cevap sahibi+1 yılNie sana mı geliyo gegirmem !
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy ben okuzumde osuruyo gegiriyo alistim artik muzik dinliyomusum gibi hissediyorum :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen cok samimiyizdir allah bozmasin :)
+1 yılYok ama olsa asla yapmazdım ben sevgilimin yanında yemek yiyemiyordum utanıyodum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n benim kızla uyurken osurmuşum. Kız salona kaçıp uyumuş. Kız arkadaşına anlatmış onun erkek arkadaşından da bana geldi. Fena kokuyo benim osuruk :(((
11 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne öyle fakir gibi osurmak biz genelde mozart çalıyoruz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkın gözü kördür ama kulak ve burun tıkalı değildir
21 Yorumla
+1 yılOsururum cekinmem 😄💨💨💨
44 Yorumla- +1 yıl
😄😄 ahaha sagol
- +1 yıl
Her ikiside olabilir 😃 cekinmem
Rahatlık ile mahremiyeti ayıran ince çizgi bu olmalı
00 Yorumlayapabilen arkadaşları ben medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum.. valla ben istesemde yapamam herhalde :)
00 YorumlaOsurmak nasıl bir hiss biri anlatsın hiç tatmadm,. d
08 Yorumla- +1 yıl
Ac agzini :(
- +1 yıl
Dusunme gerisini
Sevgilimle ayni tuvalete girmis sicmistik biraz kokulu olmustu ama olsun cok romantikti
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılosuruyorum tabi ama cok kızıyo uyurken osuruncada uyandırıyo
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldepiyo valla
Abi o bir ihtiyaç tabiki yapmak lazım. hatta seninki az çıktı benimki çok.. sabah ne yedin öyle demeler.. harika muhabbet olur
01 YorumlaOsururdum. Şu an yok sevgilim. Olunca yine osururum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere cok sıkışmıştım ne oldu dedi bende söyledim yap dedi ne utaniyosun bir saldim babaa ağzı kaydi burdan buraya:D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:Dgaagafad
+1 yılosurmayan ilginç bence :))
28 Yorumla- +1 yıl
evt onlar değişik biz normaliz :)
- +1 yıl
Sicmaali bence :)
- +1 yıl
çünkü çok doğru bir laf ettm ondan
- +1 yıl
oda bir bakış açısı neden olmasın herkesin yaptığı bişey sonuçta :)
- +1 yıl
ne osurma meraklısıymışsınız la
- +1 yıl
gazımız varmış galiba :D
Yok artik evli olsan neyse ama sevgiliyken. s
43 Yorumla- Diğer konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bi. gün önceden kuru fasulye yiyip ertesi gece osuruk yarısı bile yapıyoruz
10 Yorumla Pek sevgilim olmadı ama Ben cekinmezdim ya insanlık hali diye bırakırım usulca :D:D
02 YorumlaÖksürmeye çekiniyoruz herif osurma fantezisi kuruyor.
03 YorumlaBizde hertürlü giderdi valla :) tüm halini görmeli sonuçta asfdDAdas :D
01 Yorumla
+1 yılbiz beraber sıçıoz... o ne mk bir çizgi koyun lann :DD
04 Yorumla- +1 yıl
yalnız harbi harbi salıyonuzmu l*n ::D
- +1 yıl
olsun be sizin ki de ilişki mk :D. kuralları siz koyuyonuz :))
ne gunlere kaldik allagim hayvanca bir durum hadi erkegi anladik kiz nasil yapiyor
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n wc de osurmaya utanan insanlar var nasıl bir ilişknz varmş * :) :) :)
00 YorumlaAbi o değil de kızların ki başlayınca durmuyomuşş 😳😱
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirseniz yüzüğü burnuna tak.
Not: İğrençsiniz.31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmeye fırsat olmadan ortalığa salarım ferahlığı :D
00 YorumlaCok ozel bir soru sormusun : )))
11 Yorumla
+1 yılMahmut abiylemi cikiyonuz
11 Yorumlahahahah :D hic gülesim yoktu ya :D hahahahah..
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz osuranına denk gelmemişsin şanslısın bro
31 YorumlaG*tünüze sahip çıkın -,-
13 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım