Aşk İlişkileri Sevgilinizin yanındayken küfür eder misiniz? usergirlseriusly Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl hoşlandığım çocuk bazen benimle konuşurken x olaylara falan küfür kullanıyor Sevgilinizin yanındayken küfür eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır ben normalde zaten küfür etmiyorum ki yani küfür etmeyi de sevmem sevgilimin yanında ise hiç kötü konuşmam. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biraz daha dikkat ederim heralde ama bilmiyorum ya 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Hayır başka zaman sadece normalde kullanmam kesinlikle canım benim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sinirlenirsem ağzımdan kaçar ama kız arkadaşıma etmem aslaEtmem ama en bilindik küfürü uygulamayı severimmm 0 4 Yorumla usergirlseriusly +1 yıl kıza değilde sohbet ederken bazen kullwnır mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ederim canım yani sinirlersem veya şaşırırsam filan ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama dedim ya kız arkadaşıma en yaygın küfürü uygulamayı seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevgiliye değil kimseye kullanmamalı 1 0 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Hayir kufur sevmem 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yanımda olmasa bile küfür etmem. 0 0 Yorumla
klan1910 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. öyle biri olmadığı için kullanmam 0 0 Yorumla
mutsuz___bey Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Mrbbnbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır ben normalde zaten küfür etmiyorum ki yani küfür etmeyi de sevmem sevgilimin yanında ise hiç kötü konuşmam.
Biraz daha dikkat ederim heralde ama bilmiyorum ya
Hayır başka zaman sadece normalde kullanmam kesinlikle canım benim
Sinirlenirsem ağzımdan kaçar ama kız arkadaşıma etmem asla
Etmem ama en bilindik küfürü uygulamayı severimmm
kıza değilde sohbet ederken bazen kullwnır mısın
Ederim canım yani sinirlersem veya şaşırırsam filan ederim
Ama dedim ya kız arkadaşıma en yaygın küfürü uygulamayı seviyorum
Canım
Sevgiliye değil kimseye kullanmamalı
Hayir kufur sevmem
Sevgilim yanımda olmasa bile küfür etmem.
Sadece sekste veya çok gerekirse
araba sürerken dilimin kemiği yok
kullanırım, çok abartmadan 🤷♂️
öyle biri olmadığı için kullanmam
hayır hiç kullanmam
Hayır asla
Yokk
Evet
Hayır kullanmam
sırf o mutlu olsun hep gülsün diye söverim⚘🤠
Evet kullanıyorum
Etmem