Eşiniz ya da sevgiliniz aradı hemen eve gel sana bir süprizim var dedi , sizi nasıl bir sürpriz beklesin isterdiniz aklınıza gelen ilk şey ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHemen eve gel diyecek kadar büyük bir sürprizse eğer ya çoook istediğim bir şeyi almıştır ya da müthiş zevkli dakikalar beni bekliyordur her türlü o daha telefonun kilidini kapatmadan ağzımda gülle dans ede ede kapıyı çalmış olurum yani 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Donatılmış bir masa mumlarla aydınlatılmış odada seksi abiye elbise eşliğinde bekleyen bir hanım kırmızı şarap karşılıklı iki kadehdolu haldesalondan yatak odasına geçiş yoluda mumla aydınlatılmış olarak bekleyen senin göz renginde bir hanım görmek isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni çözemedim erkeklerden uzak duruyorum diyorsun başka soruda çok kişiyle ilişki yaşadım diyorsun şimdi de size nasıl sürpriz yapılsın istiyorsun diyorsun. Dikkatimi çektiği için yazdım yanlış anlama. 🙂
09 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi saçmalamayin ben hiç bir yorumda çok ilişki yaşadım diye bir şey yazmadım merakinizi anlıyorum saygi da duyuyorum benim sorduğum sorular şahsi kişiliğimle alakalı değildir genel olarak sorulmuş sorulardır. Benim bir evlilik geçmişim var ve sonrasi da da reel bir ilişkim olmadı ya siz yanlış okudunuz ya da ben mizah amaçlı bir şey yazmışım dır
- +1 yıl
Ben çoklu ilişkyide sevmem zaten tekli ve uzun ilişki insanıyım dir ask insaniyimdir
- +1 yıl
Erkeklerden uzak duruyorum dedim sadece güvenim sarsıldığı için ya da üzülmemek için bu illaki de olmiycak doyede bir kaide yok nasip işidir. Bilinmez biri çıkar karşınıza sevebilirsiniz de
- +1 yıl
Ben de size bir anlam veremedim benim sorduğum soru gayet normal genel sorulmuş bir soru siz bunu benim kışlıgime ya da iliskime nasıl bağladiniz umarım merakınızı gidermişimdir
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle özür diliyorum ki ben yanlış anlamışım. Aklımda öyle kalmış çünkü sizi sık görüyorum. Anlayışla cevap verdiğiniz için de sağolun. Dediğim gibi sizi merak ettiğimden sordum yoksa sizi kötülemek gibi bir çaba içerisinde değilim. İsterseniz yorumuda silin. Tekrardan özür.
- +1 yıl
Estafurullah sıkıntı yok saygı duyarım 🙋🙋
- +1 yıl
Yorumu kaldıricak bir durum yok sadece merakinizi dile getirmiş siniz her zaman eleştiriye açık bir insanım kendime her konuda güveniyorum ki burdayım teşekkür ederim geri dönüşünüz için saygılar 🖐️
Cevap sahibi+1 yılMedeni davranışınız için ben teşekkür ederim. Saygılar bizden👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılFark etmez sevgilimi görmek beni mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılRange Rover vogue
Görmek isterdim kapıda hediyem olarak10 Yorumla
+1 yılaltına güzel striptiz bişey giyinmiş olması kapıyı da açar açmaz kucağıma atlayacak düşüncesi gelirdi.. ulan hep benim aklım fesat :d
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 hayır ya neden fesatlık olsun hayelde kurnayalim sende hayelini anlatmışsın
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
ya bırak süprüz yaptım bey bey gel diyecek sevinçli sevinçli gidecem sonra bi kapıyı açacak benim kredi kartımlan Allah bilir yine saçma sapan neye para ödemişse diye ona bakacam bide dünyanın parasını vermiş olacak hobaa :d
al buda gerçekler 😅
ne demek ben teşekkür ederim bu kadar güzel sorular sorduğunuz için🤞🙃😅 - +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBişey almıştır... Ne almış olabilir... Ay nedir acaba çok heyecanlandım.. Hiçbir fikrim yok... 🤣 Sürpriz yapmaz
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 banada yapan olmadı bosverin 😊
- +1 yıl
Boşverdim gitti
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılah yiğidim aslanım demek ki parise uçuruyoruz 😀😀
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 nerde bizde o şans hayellerinin gercege dönüşmesi dileğiyle 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEkmek arası Angara havası olabilir mesela 🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Ohh misss daha ne olsun ki... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılne olsun isterim baş başa güzel bir yemek , el ele yürüyüş ve mutlu sonla biten bir gece.
03 Yorumla- +1 yıl
Vuuu süpersin 👍 hemde nasıl güzel olur hayellerinin gercege dönüşmesi dileğiyle.. yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏
- +1 yıl
Yok be gülüm benimki ancak akşama bişey lazım mi diye arar🤣ben teşekkür ederim 💐
- +1 yıl
Aynen orası öyle gülüm bende hiç yaşamadım merak etme bizde öyle şans mı var ki bizim. Hayel dünyasında yaşamak işte
+1 yılElinde iki kadeh şarap yatakta çırılçıplak beni beklemesi güzel olurdu😍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaskinliktan aklima bir sey gelmez. Hic oyle bir sey yasamadigim icin
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 valla bende yaşamadım sürprizlere bayirilim ama daha yapan olmadı 😂
- +1 yıl
Ben sana yapayim 😜
- +1 yıl
Tm peki sen bana elinle yemek hazırla masa kur bu bana en güzel sürpriz bu olurdu çünkü maneviyatçi bir insanım bu tarz şeyler beni daha mutlu eder ama birde yanında çay da olsun
- +1 yıl
Baska ne isterdin zumrudum uedoreyim mi haaaamm de bakim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 yapmış kadar oldun eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Sen mi bana yediricen 🤣🤣 pek kendim yerdim zahmet etmeseydin
- +1 yıl
Sen zahmet etme canim. Yumirtan nasil olsun Canim
- +1 yıl
😂😂 çok pişmiş olsun zamet ol olmazsa 😂
- +1 yıl
aaa ne zahmet efendim fazifemiz ☺️
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah çok naziksiniz
+1 yılGüzel yemekler yapmış ve bana altın falan almış olmasını umarım ama yemekler daha cazip
01 Yorumla- +1 yıl
Yok yemek olsun bence de 🤣 manevi değeri yüksek olur ruhuna hitap etmiş olur ... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılişkembe çorbası bol sarımsaklı sirkeli, ıspanaklı börek, yoğrut
:D :D :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 valla bende çok acıktım bir börekle çay olsaydı gömerdik şimdi
- +1 yıl
göm bakalım çay simit oooo zenginsin demek para var huzur var biz sıcak suya ekmek doğruyoruz :D :D :D
+1 yılSiz size takılın başka birsey istemiyorum boyke çok iyim valla oh mis tekten 🚬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılben eve gitmezdim abi. her gel diyene gideceksen ohooo
00 Yorumla
+1 yılAklıma gelen ilk şey açık konuşamam gerekirse cinsel bir hazırlık olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bir araba almıştır ya da piyango tutmuştur 😁
00 Yorumla Çok yükseklerde gözüm yok bir Bugatti olsa fena olmaz 😂😂 ya da mantı 🤣🤣🤣🤩
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim icin hazirlanmis ve beni arzuyla bekliyor olmasi ardindan birlikte gecirilecek sinirsiz bir gece
06 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu süpersin 👍 etkileyici bir açıklama olmuş. Hayellerimin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılAslında fazla uzatmamak için kısaca yazılmış bir cümleydi. Daha detaylı ve özel olmalı o gece. Ben teşekkür ederim güzel yorumun ve dileğin için. Peki ben sana sorsam aynı soruyu? :)
- +1 yıl
Ben maneviyatçi bir insanım mesela eliyle yemek hazırlayıp masa kurmuş olsa bu beni çok mutlu eder birde yanında çay olsun ama
Cevap sahibi+1 yılçay olmazsa olmaz. çay seven insan bir adım önde benim için :) Umarım senin hayallerin de gerçek olur.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 amin gülüm insallah
Cevap sahibi+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arabistan'da dedem varmış ölmüş bana büyük bir miras bırakamış lı bir sürpriz olmayacaksa ilgimi çekmez 😅😅🙃🙃
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bizede öyle bir sürpriz yapan olmadı ama gerçekten tam tersini yaşadık ama eski eşimin ölen amcasının borcunu ödedik arabimiza bankadaki paramiza kadar haciz kondu o parayı yatırana kadar bizi arabamızı paramızı kullanmadık en sonunda artık borcu kapattık icralar kalktı şaka gibi olaydı ve ilk defa böyle bir şey yaşamıştım
- +1 yıl
Bizde ozaman halimize çok gülmüştük ulann dedik bizdeki şansa bak millete dayisindan amcasından miras kalır bize borcu kalmış ama bizi hem maddi zarara sokmustu bu durum hemde manevi anlamda uğraştırmışti
- +1 yıl
Çocukları yokmuş adamın borç eşimin babasına kaliyir babası da rahmetli olduğu için çocuklarına kalıyor birinci derecede aklarabalarina kalıyor yani
- +1 yıl
Ozaman bize düşen borç 1.800 TL idi ödedik işte hacizleri öyle kaldırdılar malların üzerinden
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir masa, romantik bir ortam hazırlamış olabilir. 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Vuuu süpersin 👍muhteşem olur hayellerinin gercege dönüşmesi dileğiyle 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 yürüyen cazibe seni 🤣
+1 yılBalkonda mangal yanında rakı 🤤
02 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu süpersin 👍 yanında da salata da olsun ama. hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Rica ederim 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir jartiyer giyerek karşılayabilirr🌹🥳
02 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu süpermiş 👍 hayellerinin gercege dönüşmesi dileğiyle.
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Cevap sahibi+1 yılGerçeğe dönüşmüştü zamanında
:D eşim değil de sevgilim tarafından ((((:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni özlemiş olmasını isterdim ❤️Çok özledim seni deyip sarılmasını isterdim sürprizin kendisi olmasını isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkimize şık bir mini elbise almış beraber aynı mini elbiseyi giyiyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Aynısı olmasın bence aynısı. Olunca belediye dağıtmış gibi olur 😂 farklı renk ve modelde olsun
Üstüne Nutella sürüp çırılçıplak beni karşılaması :)
026 Yorumla- +1 yıl
Nutelle kaç para senin haberin var mı 😂
- +1 yıl
tamam zevki ordada artık nutellayi reklsmlarda görüyoruz 😂 hiç bir şey sürmese olmaz mı
- +1 yıl
Krem şanti sürsün odaha ucuz sanki 😂😂 arkadaş romantizm bile parayla oluyor vay bee 😂😂
- +1 yıl
Öncelikle hiç böyle bir şey yaşamadım ama mesela yemek hazırlamış elleriyle masa kurmuş beni bekliyor olsaydı çok hoşuma giderdi çünkü ben maneviyatçi bir insanım bu benim için yeterli olurdu birde bana çay demlerse ben daha ne isterim ki bu benim için yeterli olurdu
- +1 yıl
Süper olur bayılırım teşekkür ederim içmiş kadar oldum düşünmen yeterli 🙏
- +1 yıl
Aynen gayet güzel 👍👍 ama kadınlar duygusal oldukları için hayelleri de öyle oluyor erkek gibi düşünmesi biraz zor
- +1 yıl
Şimdi vücuduna nutelle sürüp evde bekleyen bir adam bana itici gelir 🤣🤣
- +1 yıl
Valla bende çok gülerdim beni öyle beklese 🤣 o adam bana çekici gelmezdi birde gülme krizine girerdim makaraya alırdım. Çünkü bünyem alışkın değil öyle şeylere 🤣 beni normal beklesin kıyafetiyle yeterli fazlası gereksiz şova girer 😂😂
- +1 yıl
Ben adamı görünce derdim vuuu seksi şeyyy seni 😂😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ee konusuyoruz ya işte
- +1 yıl
Gerek var mı 🤣 onun en güzel hali doğal halidir
- +1 yıl
Sus farkindayım 😂😂
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Nereye 🤣
Dolu masa yemek suprizi 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 zaten çok acıktım 😂
- +1 yıl
Çay da olsun yanında ama
- +1 yıl
Offf miss daha ne olsun bundan güzel mutluluk olabilir mi
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
😂🤣 benim bebişim istediğini uapabilir temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Evet ne olursa 🤣
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim keyifli pazarlar 🙏
+1 yılBeni arayan bir sevgili olması çok sürpriz olurdu.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bu bana da sürpriz olurdu , duygulandım lann kıyamam bize 😂
+1 yılJartiyer falan böyle, manyak şeyler. 😜
04 Yorumla- +1 yıl
Manyak şeyler diyorsun yani 😂 olur olur oda olur süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Özlettin kendini çılgın muhasebeci, haberin olsun. 😂
- +1 yıl
teşekkür ederim 🙏 ben özlenilmeyecek insanmıyım bee 🤣🤣
- +1 yıl
Yarasa pideyi de özledim ha. 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Perde astircaktir kesin😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 hadi inşallah ne güzel bir sürpriz olurdu sana ama 🤣 hayeller ve hayatlar temsili 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Petibörlü Bisküvili Pasta
02 Yorumla- +1 yıl
Bu basit bir şey ama herzaman yapilabilir sana kimse yapmassa ben sana yaparım merek etme 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ateşli saatler yaşatsın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinsini ayarlayıp ikisi beni beklediğini gormek 🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonsol hediye etmesini dilerdim.🔥🤠
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEve striptizci çağırsın🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılgelinliği giyip bekliyor
00 Yorumlakapıda son model bir araba:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Onun olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılKapıdan girer girmez oral seks
00 Yorumla
+1 yılO bende kalsın
04 Yorumla- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 o
- +1 yıl
Rica ederim canım anlayışın için ✌🏻👍🏻
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
✌🏻✌🏻
Şey iştehaaa
02 Yorumla- +1 yıl
Ney işte 😂😂
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşiniz ya da sevgiliniz sizi aradı ve sana bir sürprizim var hemen eve gel dedi , bu sürpriz ne olsun isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım