Aşk İlişkileri Size böyle bir sürpriz yapılsa sevinirmiydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Şahsen ben böyle bir sey beklemiyordum😍 not beni daha çok sevindirdi eee Size böyle bir sürpriz yapılsa sevinirmiydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Severdim sevilmecek gibi değil 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sevinirdim ama yapan olmaz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O zaman sen sevdigine yap barış u Barış_LonelyForever 1 yıl yok ki
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sana daha güzellerini alacam :/ senin yüzün gülsün yeter 🥰 bekle öbür süpriz daha gelmedi oda gelsin 😁 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 💋💋 Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Eee yani buna da sevinmeyen kalpsizdir ya da sevmiyordur be :D 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Havalara ucardim herhalde. Herkes bu konuda pek şanslı. Bir ben sansizim galiba 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Pek etki yaratmaz bende. Belki bir tebessüm oluşur. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Mutlu olurdum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl bazen düşünülmek bile yetiyor insana Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sevinirdim kim sevinmez ki 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ben kendime alırım kimsenin almasına gerek yok. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seninde hoşuna giderdi ya cekinme söyle Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Çekinen yok kendim almaktan gurur duyarım bilâkis Yorumla
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Iiyyy bu ne saçma şeyler ya (kiskandim) 1 0 Yorumla
Ayladerlerkanzi Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Etkilenmem ne yazık ki 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çikolata kaliteli mi önemli bir detay bu 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır sevindirmez 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. sevinirim evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Severdim sevilmecek gibi değil
Sevinirdim ama yapan olmaz
O zaman sen sevdigine yap barış
yok ki
Sana daha güzellerini alacam :/ senin yüzün gülsün yeter 🥰 bekle öbür süpriz daha gelmedi oda gelsin 😁
Teşekkürler 💋💋
Eee yani buna da sevinmeyen kalpsizdir ya da sevmiyordur be :D
Havalara ucardim herhalde. Herkes bu konuda pek şanslı. Bir ben sansizim galiba
Pek etki yaratmaz bende. Belki bir tebessüm oluşur.
Mutlu olurdum
bazen düşünülmek bile yetiyor insana
Cok basit ve sacma zaten ayrilmissiniz bile
Bayılırım.. 😍
Sevinirdim kim sevinmez ki
Ben kendime alırım kimsenin almasına gerek yok.
Seninde hoşuna giderdi ya cekinme söyle
Çekinen yok kendim almaktan gurur duyarım bilâkis
Iiyyy bu ne saçma şeyler ya (kiskandim)
Nerde bize kim SÜPRİZ yapar ki
Sevdiğim kişiden gelicekse evet
Etkilenmem ne yazık ki
Çikolata kaliteli mi önemli bir detay bu
Yazı mardinli serseri gibi olmuş
Sevinirdim
Çook
hayır sevindirmez
Kim sevşnmez