Dillere destan kina gecem oldu. Öyle cicili bicili iliskimiz yoktu ama görusurken iyi resmi fakat bunlarin bana karsi cok dengesiz hareketleri oldugu icin uzak ve resmi durdum. Kinam oldu yeni hic kimse ne beni ne snnemi aradi sordu. Kinada görumce Hic ilgilenmedi ve aksine kuyumu kazmak icin arkamdan seyler yaptigni ögrendim. Plan programimiz cok karisikmis muzik grubu sikayet etti gibi yalan ifriralar anlatmis nisanlima ve Kayinvalide gile. Ögrendim ki öyle bisey yokmus. Cok kiskaniyi beni o belli ama bu kadar ileri gudebilicegni dysunmedim. Bunun disindada bazi seyler oldu.
Bugun bohca görurucez nisanlima dugune 2 hafta var ve annemde bende cok kizginiz nisanlima yemege gelmeyiz anca kahve cok oturmayiz ortalik gergin dedim oda biliyo bazi seyleri iftira haric.
Artik görumceme saygi iyilik bitti rol bitti Hic bi sekilde konusmak istemiyorum onunla, eger olurda bugun oda gelirse nasil davranmaliyim? Kinayla ilgili tek bir kelime konusmak istemiyorum onlarla zor tutuyrum kendimi zaten
Bugun bohca görurucez nisanlima dugune 2 hafta var ve annemde bende cok kizginiz nisanlima yemege gelmeyiz anca kahve cok oturmayiz ortalik gergin dedim oda biliyo bazi seyleri iftira haric.
Artik görumceme saygi iyilik bitti rol bitti Hic bi sekilde konusmak istemiyorum onunla, eger olurda bugun oda gelirse nasil davranmaliyim? Kinayla ilgili tek bir kelime konusmak istemiyorum onlarla zor tutuyrum kendimi zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakin ol hayatım, herkes kendime yakışanı yapar, sen eşin icin evine gelen misafir yine iyi davran, kimseye laf verme, o kendi saygisizliginda devam etsin unutma her şey eşin icin
Haklisin, daha evlennedik 2 hafta var ama inan ben saygili seviyeli iyi oldukca uzerime geldiler. Kayinvalide okadar kibirli burnu havada degil ama oda bana cok surat astigi oldu ve farkli sekillerde cok uzdugude. Kizida kuyumu kaziyor dedigim gibi bugun gittigmizde merhaba haric Hic bisey konusmicam ablasinin yalanini söylemedim daha nisanlima. Bekliyorum dugun sonrasini.
Sana tavsiyem sen eşine iyi ol, şunu unutma kim ne kötülük yaparsa bütün kötülüğü döner kendine, kendi rezil olur, sen her zaman saygılı eşini seven değer veren kadın olmaktan vazgeçme kimse icin, unutma senin icin önemli olan eşin ve asla kötü olma dedigimi dinle
Kimseye laf vermem ama zaten laf duyuyorum inan. Benim icin Hic bisey yapmadilar. Dört duvar haric hic tanimak istemediler beni ben Onlar icin daha cok sey yaptim karsiliginda ssnki kiz evi gibi nazlandilar. Tum sene Boyu kac kez aramuyosun sormiyosyn gelmiyosun surat asmalar vs sonra 2 ay önce gelin alisverisine görumcem iyi sekilde laf Verdi ailemizi ailen olarak görmuyosun herseyi kötu yaooyosun gibisinden beni cogu yerde iplemedi bile. Ben esim icin iyi olurum Sadece arada Kayinvalideyle görusurum. Görumceyle zaten yakin segilim bundan sonra hic konusmam Hic bi sekilde gitmem
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ama inan bana dediğim gibi Allah her şeyi görüyor ve kim ne kötülük yaparsa cezasını çeker, sen gönlünü ferah tut, dediğin gibi sadece kayinvalidemle görüşürsün ona da sadece merhaba o kadar, çok tatlı bir kızsın inanıyorum, sen eşinle yaşayacağım güzel günleri düşün başka da kimseyi takma ve hep iyi ol canım inan bana iyilik kat kat iyilik getirir ama kimseye de kendini ezdirme o da ayrı konu
Cok tesekur ederim inan Allah razi olsun. Onlara karsi icimden artik iyilik gecmiyor ama haddini bilsin herkes bu kacinci dengesizluhi oldu. Benim kina gecemde gitti benim dugune dahet edemedigim akrabami cagirdi benimle ilgilenmek yerine kötu seyler pesinde oldu. Öyle yapicam ama kesinlikle soguklugmu ve mesafemi hissetttiricem
Sen zaten haklisin bastan sona canım ama inşallah o görümcene de Allah vicdan versin inşallah düzelir çünkü kötülük yapan iyilik görmez, insan olmak gerekiyor ve dediğin gibi haddini bilecek herkes. Sen eşine bak Allahım hep mutlu etsin sizi
Cok tesekur ederim🙏onun hakkinda iyilik falan biraktim merhaba okadar baska bitti yeri geldiginde ilerde haddini bildiririm. Hic bi cocugnun dogum gunu vs katilmicam onun oldugu ortamlarda ztn dislarda beni
boş ver sen yine kötü düşünme inşallah Rabbim vicdan versin sen iyi şeyler düşün
Erken değil mi
Degil cok bile gecti
Çok kavga olacak
Ettirmem uzak durdykca
Edeceksin
Onlarin seviyesine inmem uzak durucam
Zor
Misliyle muamele
Aynen nasil gösteririm bugun? Bundan sonra zaten görumceule Hic bi sekilde iletisime gecmem. Sen bana söyle böyle yaptinda demem herkes bal gibi biliyo piskopat zaten
Düğüne kadar sabır sonrada ipleri ele al
Sadece merhaba merhaba öyle samimiyet guler yuz Göstermek
İlkten yapma ama bi ipleri ele al
Nasil yapmaliuim
Burdan yazin takip edebilirim
Edemiyorum”