Sevdiğimin durumu kötü, benim maaşım bana anca yetiyor, benim çalışmam yasak 🚫 zaten vs.. aileler düğünü yaptıktan sonra , babam da belkide onun ailesi biraz destek olursa sizce evlilik yürür mü?
😕🧐😳
Sevdiğimin durumu kötü, benim maaşım bana anca yetiyor, benim çalışmam yasak 🚫 zaten vs.. aileler düğünü yaptıktan sonra , babam da belkide onun ailesi biraz destek olursa sizce evlilik yürür mü?
😕🧐😳
Parayı kafaya takan veya istediği şey alınmayınca ağlayıp zırlayan biri değilseniz olur. İkiniz de çalışır bir şekil de kazanırsınız. Önemli olan mutlu, huzurlu ve aile olmak. Tamam ekonomi kötü, hayat zorlaştı ama bunlar zor diye de aile olmaktan vazgeçmemek lazım. Evlenirken iyi günde ve kötü günde diye söz veriyorsun. Parasız kalmakta kötü gün. İşte o zaman sözünün eri olan insanlar bir şekil de o karanlıktan çıkıp aydınlığa geçer. Söyle düşün; çok paran var her şeyi aldın ama aile olamadın mutsuzsun. Bu daha kötü bir şey. Bu dünyayı para değil, sevgi kurtaracak
Parasız saadet değil çabasız saadet olmaz. İnternetten bir şeyler satmayı deneyin. Az ya da çok kazandırır bu sizin stratejilerinizle alakalı bir şey ama denenebilir, denemekte lazım kesinlikle. Ülkenin ekonomisi ortada ekstra bir şey yapmadan bir kişinin geçinmesi bile çok çok çok zor. Bir fikir bulun ve yardırın mücadelesiz saygınlık ve mutluluk olmaz.
Sevdiğin kişinin borcumu var. O yüzden mi durumu kötü dedin.
Senin gibi iyi niyetli, terbiyeli, mal sevdası olmayan birini bulduğu için şanslı olmalı.
Evlilikte zorluk olacak ama bu zorluk birbirini seven iki gönül için kolay şeylerdir.
Şunu unutma bu dünyadaki her şey gelip geçicidir.
Sağın solun desteğine güveniyorsanız hiç o yola girmeyin..
Durumu ne kadar kötü işsiz güçsüz biriyse olmaz zaten. Çalışkan, eli ekmek tutan biriyse ve seninde gözün aç değilse geçinir gidersiniz..
Cevap
33Cevap
Hayır olmaz
Kendinizi kandırmayın parasız su bile vermiyor kimse sağlam gelirinin olması şart en az 15 20 en az oda.
düğün yapıp evi düzdükten sonra sadece geçinmen için para harcayacaksanız borçsuz olarak. bulundugunuz şehirde kiralar çok uçuk rakamlar değilse 2 nizde asgari ücret alsanız gül gibi geçinirsiniz.
Tabi canım neden olmasın….. Cenab-ı Allah’ın rızk kapılarından şüpheniz mi var?
Bu arada, ibadet edenlerin bile imanı gevşemiş, şüpheniz olsa da şaşırmam!
Bacım şöyle bir durumki eğer azimli birisi ise olur birazda ticari zekaya sahipse şimdi şöyle düşün hangimizin babadan hariç bişeyi vardı ki herkes çalışarak çabalayarak kendinden yemesinden içmesinden ferağat ederek bişeyleri başarıyor
Para mutluluk için tek başına yeterli olmasa da, büyük bir kısmını sağlıyor. Kendinizi geçindirecek kadar para kazanamıyorsanız evlilik müessesesine dahil olmanızı tavsiye etmiyorum.
Yürümez
İkinizde çalışın aileler de bir yere kadar destek olur ömür boyu size maddi yardım yapmazlar
olur tabii para zamanla kazanılır, şu an parasız olman ilerde de parasız olacağın anlamına gelmiyor
Sürekli ailelerin yardımıyla geçinme düşünceniz varsa hiç evlenmeyin sevgili olarak devam edin daha mantıklı
Sevgi çok önemli olsa da yetmiyor her zaman maddiyat da önemli. En azından geçinebilecek kadar durumu iyi olsa..
Yarının ne getireceğini kimse bilemez.
Seviyorsan evlen.
Olur neden olmasın. Şu her şeyi güzelliğe veya maddiyata bağlamayı kesin artık.
2 tarafta çalışırsa eger kiz tarafi cok bsy istemezse geçinmeye gönlü olan her turlu gecinir mutluluklar
Gucünüzü birleştirip parayada ulaşabilirsiniz sevgi gibi aşk gibi 😍
Geliriniz geçinmeniz için yeterliyse olur tabi ama anlayışlı olmak önemli yoksa yürümez
Karşılıklı anlayış varsa olur. İki tarafta para canlısı olmayacak.
Hayır olmaz. Gerçekçi olmak lazım aşk ve sevgi karın doyurmuyor, faturaları ödemiyor.
Yarının ne getireceğini kimse bilmez seviyorsan evlen biraz zorluk çekersiniz ama mutlu olursunuz
Kızlar parasız adamları severler. Bir şey olmaz yürür devam böyle
Hayır olmaz bu da bir gerçek
Gerçekçi olmam gerekirse hayır.
Yürümez. Aileleriniz sizin cocukca ilerisini düşünmeden yaptığınız eylemlerin bedelini ödemek zorunda değil evlenecek kadar yetiskinseniz maddi olarak da başkasından beklentiniz olmamali
Parasız yaşam sürmez şu an ki şartlarda hiç sürmez zorlanırsınız belli biryerden sonra sıkıntılar başlar. partnerininde eli ekmek tutmalı.
evlenmeyin parasız evlenilmez gecşm sıkıntısı cekersiniz daha iyi islere sahip olmayı ayrı bi gelir kaynagı buluncaya kadar beklemelisiniz
olmaz bir yerden patlak verir hele bu zamanda imkansiz gibi bir sey
Çalışman neden yasak? Nerde kadına özgürlük
Sevgi bir yere kadar, tek başına sadece sevgi saadeti getirmez. Bir yer de para vs. de şart.
parasızlık zor gercekten ama severseniz atlatirsiniz
Parasız hiç bisey olmaz.
Olur olur
Parasız hiçbir şey olmaz
seviyorsan evlen bence
ya kocaman insanlarsiniz ne aile destegi
Çok zor. Dinlemek istersen gel anlatayım.
Önemli Olan Para Hacı Zor Yürür
seninde sevmeye hakkın olduğunu düşünyorum
Maalesef parasızda bir halt olmuyor.
Senin niye çalışman yasak
Nasıl emekli :O bu yaştaa
Ne saçmalıyorsun ya :D :D neyin kafası yani
Özele gelsene
Emin misin , konuşuruz
Tm.
Bazı aileler destek oluyor bazıları köstek.
Sadece sevgi ile aile kurulmaz para lazım
Parasız saadet olmaz. Perişan olursunuz, net
Bence yürümez
Olmaz böyle
Yürümez
Benim çalışmam yasak derken?
Olmaz
İçgüveyi gidin para sıkıntısı olmaz 😄😄
Olmaz
Olmazzzz
Olur yani gönüller bir olsun
Aşkla gemi yürümez