SEVGİLİMİ SEVİYORUM AMA AİLE YAPILARIMIZ UYGUN DEĞİL VE ÇOK KAVGA EDİYORUZ AYRILAMIYORUM?

şimdi bu kızla 6 aylık bir ilişkim var ama çok kavga ediyoruz saçma sapan her mesaj her olay kavgaya dönüşebiliyor aramızdaki tek sorunda bu değil benim ailem biraz dindar sayılabilir onunkine göre. açıkmış kapalıymış falan fark etmez insanlığı iyi olsun diyorlar hep bencede öyle bu durum ama bikinidr şorttur konularında çok kavga ettik çok fazla anlattım kendimi bikiniye razı oldum ailesiyle çıkıtğı için tatile deim bari şortu sadece yanımda giy ama yok ben buyum böyle kabul etten ileri gidemedik ama bend buuym kıskanıyorum aile yapıma uygun değil ama anlamıyor sonra bu konularıda geçtim aramızda ters gidiyor ilişkini akıbetini iyi görmüyorum ama onu başkasıyla düşününcede kalbim sıkışıyor bazen dyorum ayrılsak ikimiz içinde en iyisi olur ama cesaret edemiyorum çok pişman olmaktn korkuyorun ve hala onu sevdiğimi düşünüyorum
SEVGİLİMİ SEVİYORUM AMA AİLE YAPILARIMIZ UYGUN DEĞİL VE ÇOK KAVGA EDİYORUZ AYRILAMIYORUM?