Kalbime sevgisini veren Allaha şükürler olsuuun seviyorum yiaaa 24 yıllık hayatımda bu kadar seveceğim birini düşünmezdim mantığım devre dışı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mantıklı olursan üzülmez zor zamanlar geçirmezsin ama duyguna izin verir hislerinle yol alırsan tek kalır çok ta üzülürsün mantıktan yürüyün kafanız rahat olsun
Bırakayım mi yani
Kalbime söz gecirebilsem bende mantık seçeceğim ama ben yapamıyorum bari sen mantıklı düşün olmamasi gerek diyorsan sende hatalar görüyorsan zorlamaa üzülürsün
Peki teşekkür ederim. Senin neyi mantıksız peki sevdiginin
Bitecek olması birkaç ay sonra ayrılacağım bu şehirden biteceğini bildiğin bir ilişkiyi devam ettiriyorsun ilişki normal bir ilişki de değil ki aynı sehirde bile zar zor görüyorsun onu niye zorluyorsun gidene kadar bitmesin die değil mi
Aile neden istemiyor bu da önemli
Şehir ayrılığı diye yani
Benim ailem istememe sebebi footgrafini görünce annem içine sinmedi benden iki yaş küçük o 22 ben 24 daha karakteri oturmamistir evlenirseniz ilerde aklı başına gelecek seninle evlendiğini pişman olacak diyolar
Anneler hep haklı çıkar biliyor musun
Ama yine de ben o günleri kaldirabilirim sevgim baş eder diyorsan arkandayim
Evet q
Biliyorum ona güveniyorum benim iyiligim için söylüyor ve haklı da seviyorum ama beni çok elstiriyor söyle ol böyle ol ailecek hava atmayı seviyorlar mesela baskiliyor beni çalış atan diye
Senin o mu bitirmek istiyor sen mı istiyosun daha cok
Önce aileden uzaklaşman gerekiyor evet atanabilmen kendi hayatını kurman gerekiyor bu olduğunda ve karşındaki de meslek sahibi biriyse annen o zaman olumlu bakmaya başlar karışmak yerine
Bu yıl mühendislik bitiyor onun ama ek iş yaoiyordu zaten araba alım satım bir de iş kumaya başladı kendine aile işlerini buyutecek çalışkan bir çocuk boş biri değil kibar biri düşünceli belki annem tanisirsa yumuşar
Ne o bitsin istiyor ne ben ama bitecek yani bunu biliyoruz ben burdan gidince tekrar bir araya gelmemiz çok zor arada deniz var ki benimde ailemin onaylayacagi biri değil o yüzden benim Türkiye'ye gidince hayatımı kurmam herşeyi halletmem gerekiyor ki sonra yeniden olursa her şey daha olumlu işler
Nasıl biri peki onaylamaz diyosun belki sana göre öyle diyecem ama ülke değiştiriyorsun
Bak onu tanitirken hep işinde gücünde kötü huyu yok gibi tanıttın her ailenin istediği damat profili gibi ben tek sorunu senin atanmadan evlilik düşünmemen gerek olarak görüyorumm
Çok haklısın biz de öyle düşünüyoruz
Benimki de kendi hayatına odaklı kendi geleceğine odaklı biri bu yanını seviyorum çünkü bende böyleyim ortada bulusabiliyoruz böyle olunca ama işte dediğim gibi ülkeler degiscek aileye gelirsek te aramızda 5 yaş olmasi şu an için aileme ters gelir benden büyük olduğu için beni ezer olarak bakarlar o yüzden beş sene sonra tesadüflere bıraktım olacakları
Yaa senin de tam tersi 5 yaş büyük olması aslında iyi bir şey olgun biri
Nasipte varsa denk gelirsiniz
Olgun evet ama inan bana bazen de sanki karşımdaki görmüş geçirmiş olgun biri değilmiş gibi geliyor ben ailemi onun için karşıma alırsam buna değer mi emin olamıyorum çünkü bencilin teki...
mesela sende yaşı küçük ama konuşuyor anlaşıyor olmanız bile onun yaşına göre olgun biri olduğu aşikâr
Aynen olgun biri iyi anlaşıyoruz bencilse onun için değmez aileni karşına almaya. Sen de uyumamissin bu arada🙂
Aramizda bir saat var bizde daha yeni iki olacak :) KKTCdeyim ben :))
Haa anladiiimm.
Daha iyisi nasip olur inşallah sana ne kadarlık ilişkin bu
Amin inşaallah 10 aylık ilişki tabi 10 aydan önceki süreçler de var
Anladım hayırlısı olsun ☺️
Bu 10 ay ve öncesinden öğrendiğim bir şey varsa Aşk sanıldığı kadar mutlu etmiyormuş hep ama ben aşığım ki diyip görmezden geliyorsun çoğu hatayı keşke geçmişe inip bildiğim yoldan gitseydim çok diyorum o yüzden artık Mantık diyoruz
Aşk duygusu gözünde perde gibi oluyor kusurlarını ortuyorsun hep o perde çekildiğinde nasıl böyle biriyle beraber misim tahammul etmişim demeye başlıyorsun. Onlar bilmiyorlar ki gozumuzde onları dünya iyisi yakışıklısı yapan şeyin aslında sevgimizin olduğunu. Sevgimiz olmayınca sıradan bir insan haline geliyorlar artik
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!