Sizce sevgimin arkasında durup evlenmelimiyim yoksa ailede önemli mi?

2 yıldır birlikte olduğum sevgilimle 7 ay önce nişanlandık yüzük takıldığı günden itibaren hep bizim bu süreçte kavgalarımz oldu çoğu sebebi evlilik aşamasına yapılması gereken ailelerin üzerine düşen görevler. Maddi açıdan bu süreçte hiçbir destek görmediği için nişanlım çoğu yükü kendisi üstlenmiş durumda ve çok yoğun çalışıyor ailesi zaten alınacak veya yapılması gereken şeylerde umusamiyorlar ya da günümüz şartlarına uyan şeylere bakmıyor hep akılları eskiye çalışıyor beni hiçbir şeye yakıştırmıyorlar bu zamana kadar nişanlm ağzını açıp kimseye tek bir kelime etmedi onun hep dediği bu zamanlar geçicek biz evimizde olucaz takma sabret biz birlikte yaparız kimseye ihtiyacımz yok yüz göz olmak istemiyorum diyordu tüm bunların üzerine artık herşeye tek kendisi koştuğu için artık beni bile umusamayan nişanlm eklenince patlama yaşadım ailesini aradım nişanı attım bu sefer benim ailemde olaya dahil olup yüz göz olunca şimdi kimsenin kimseye bakacak yüzü kalmadı olan benimle nişanlıma oldu o diyorki ben babanı asla kabul etmem sana sil demem ama bende bitti ben diyorum ailenden kimseyi istemiyorum yapamam diye kii zaten oda saygı duyup onlarda artık görüşmek istemezler ben seninle evlenicem diyor ama benim inancım kırıldı hep büyüklerimiz derdi evlilik sadece iki kişinin arasında olmuyor ailelerde birleşiyor diye bu olmayınca evlilikte illaki tatsızlık çıkıcak aynı şehirde yaşıyoruz zaten benim ailem bana geldiğinde sığıntı gibi olduktan sonra ben onun ailesiyle bir bağ kurmadıktan sonra hayat iki kişiyle nasıl geçer illaki benim büyüğe ihtiyacım olucak ve etrafa baktığımda kimseyi göremiyecem sizce sevgimin arkasında durup evlenmelimiyim yoksa ailede önemli mi?
Sizce sevgimin arkasında durup evlenmelimiyim yoksa ailede önemli mi?