Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Instagram'da sevgilime yazanlar elbette olacaktır. Ne yazana kızarım ne de sevgilime. Altı üstü bir mesaj, sevgilim siler geçer.
Sevgilimin profilinde ilişkisine dair yazı varsa, bunu görerek erkekler mesaj atıp tanışmak istiyorsa hatunun telefonunu elime alır bir ses kaydı atarım. Karşı taraf ayıkır ve konu kapanır.
Bir diğer ihtimal ise sevgilim yazan kişiyle konuşuyorsa, sevgilim suçludur. Bu durumda kızacağım kişi belli. Zaten böyle bir şey olsa, benden gizlese ilişkiye son veririm.
Eee diyelim ki sevgilim sosyal medya değil de Kkzlarsoruyor kullanıyor. Ortam belli, özel mesajların kalitesi belli. Mesaj kutusu herkese açıksa zaten bu kişilerden rahatsız olmuyordur. Bu duruma karşı bahane çok ama hepsi maval gelir kulağıma.
Veyahut mesaj kutusu kapalıdır, takip ettiği erkekler mesaj atabiliyordur. Bundan rahatsız oluyorum deyip o kişileri takipten çıkarmıyorsa rahatsızlığı yine maval gelir kulağıma.
Son olarak bu toplara girmeyi hiç sevmiyorum. Bu durumlardan rahatsız olacağımı sevgilim bilir. Buna rağmen yazanların yoluna bir taş koymuyorsa zaten o ilişki bitmeye yakındır. "Şşş yavrum yapma, etme, sana yazmasın" gibi saçma canım cümleler kurmak istemem. Kişi farkında olmalı.11 Yorumla- +1 yıl
👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. - Sevgilime yazan o hödüğe önce kızarım. Çünkü haysiyeti ve onuru olmayan insanın yapacağı bir davranış biçimidir.
- Sonra da sevgilime kızarım. Derim ki sana halen yazmaya, sırnaşmaya devam ettiği halde sen ne diye muhatap alıpta konuşmaya devam edersin.
Hani sevgilinin ne suçu var diyene hırsızın hiç mi suçu yok derim bende. Ne sinir bozucu olay ya 🙄🤨14 Yorumla- +1 yıl
Yanii karşı taraftan önce sevgiliyi çekmek lazım kenara. Bazı insanlar ilişkisi olduğunu bile söylemiyor. Bile bile yürüyen cinsler de var tabii. Ayrıca her yazışma flörtleşme değildir 😒
- +1 yıl
Tamam bea :D
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilime kızarım tabii ki ona bu cesareti o vermiş oluyor. Fark ettigi anda kestirip atması gerekir ve engellemesi gerekir. Karşı taraf beni bağlamaz beni benim olan adam ve tavrı bağlar.
Demek ki hoşuna gitmiş karşı tarafın ona yürümesi ki kestirip atmıyor egosunu okşuyor. Anında yol veririm Bi dakika düşünmem.
14 Yorumla- +1 yıl
Bir de şey var, vay efendim benim sevgilime nasıl yazarsın :D muhabbeti, gerçekten çok çocukça. Ya sevgiline sahip ol veya ikile sjsk
- +1 yıl
Aynen oyle🤣
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 💙
- +1 yıl
Rica ederim 💙💙
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime.
Karsımdaki insanın bana sadakat sözü yok sevgilimin /eşimin var. Tüm dünya ona aşık olabilir sorun değil sorun eşimin dönüp baktığı noktada başlar13 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim ✨🎈
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de takılmam. Önemli olan burada sevgilimin nasıl davrandığıdır. Eğer inatla o kişiyle konuşmaya, yazışmaya devam ediyorsa bildiği yolda gitsin. Hee zaten mesafe koyuyor, yazışmıyorsa sıkıntı yok. Karşı cins yazdığında egosu tatmin oluyor, bir de konuşuyorsa ilişkinin sonu da gelmiş demektir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de kızarım çünkü suç tek taraflı değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilime neden kızayım? sevgilimin bir suçu yok. sevgilime yazan kişiyi engellerdim ve iletişim kurmamasını söylerim. baktım laftan anlamıyor bende ona göre davranırdım. genel insanların sevgilisi olup olmadığını bilmeden yazan insanlar çok maalesef. bu yüzden ben genelde uyarımı yapardım. zaten laftan anlamayan karaktersiz birisi ise uğraşmaya değmezdi. bunun dışında sevgilim zaten nerede nasıl davranması gerektiğini bilirdi bu yüzden sevgilime kızmazdım tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi saklayan ya da saklamak iateyen birini derhal hayatınızdan çıkartın. Hiç bir gerekçe ilişkiyi saklamayı gerektirmez. Özellikle erkekler ilişki saklamazlar. Erkek arkadaşınız ilişkinizi saklamak istiyorsa ya sizi yanına yakıştıramıyordur ya da sizinle ileriye yönelik düşünmüyordur. Hatta en kötü ihtimalle bir başkası vardır.
Sevgilime yazan kişinin benden önce mi yoksa benden sonra mı sevgilimin hayatında olduğuna bakarım. Benden önce, samimilerse yapacak bir şey yok. Ben o kızla arasına girmeye çalışırsam hiç olmayacak şey olur ve onlar birbirlerine aşık olurlar. Benden önce, samimiyetsizlerse önce sevgilimle konuşurum istemiyorum bu varlığı diye. Diretmez engellerse sorun yok. Diretiyorsa, terk ederim. Benden sonra, kimseyle samimiyet kuramaz benden sonra biriyle konuşmaya başladıysa sebep ne olursa olsun benim umrumda olmaz direkt ayrılırım.10 Yorumla
+1 yılAçıkçası kimseye kızmam ki yani şöyle bir şey bir insanın zihniyeti bozuksa ben hangi bir insanla mücadele edebilirim ki bugün onu bıraktım yarın başkası yazar öbür gün başkasıyla laf atar yani insanlarla münakaşa etmekten hayatımda olan kişiyle münakaşa etmekten bu sefer kendi ilişkime zarar veririm.
Ama şöyle bir gerçek var hayatımdaki olan kadında erkeklerle yani karşı cinste olan ilişkilerine benim kadar dikkat etmiyorsa yani insanların ona askıntı olmasına da fırsat verecek davranışlarda bulunuyorsa acısını ondan çıkarırım.10 Yorumla
+1 yılbenimkisinin de g*tü başı ayrı oynayıp yüz verdiyse zaten ağzına s-çarım sonra da biter benim erkeğim sahipliyim! diyip kestirip atmalı 😀
ama eğer benimkisi masumsa yavşayan kız arsızsa o kızı elime geçirmiyim yani
icabında adamımızı korurken kaplana dönüşürüz 😬😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
shsj yürü beee
Sevgilime kızarım. Nerden buluyor bu cesareti de yazıyor? Demek ki götü başı oynuyor ruhum duymuyor ahshsh
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D tövbee
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi, sevgilime yazan kişinin ne yazdığı önemli.
İkincisi ve daha önemlisi ise sevgilim dediğim kişinin yazılana nasıl bir yanıt verdiği önemli.
Bu iki değişken bilinir olursa, ilişkinin seyri ve kimin suçlu kimin masum olduğu daha iyi anlaşılabilir.
10 Yorumla Karşı cins haddini aştıysa ona da kızmalı ama, bu işi çözüp içinizi rahatlatacak olan sevgiliniz olacaktır. Net bir tavır ile terslediğinde karşı taraf hem dersini alır hemde sizin içinizdeki sıkıntıya çözüm bulmuş olur. Ha sevdiğinize yazan devam ediyor ise ısrarla sizinde eşinize fırsat geçmiş olur :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce karşı cinse sorarım. Sevgilisi oldugunu bildiğin halde mi yazdın diye.
Cevap evet ise 12 saniye içinde bir tarafını kırarım ya da gö7ünü keser yerine maymun popişi takarım.
Sonra manita muhatap olduysa onun gırtlagına çökerim. Olmadıysa ‘ helal lan sana buraya gel der ‘ boynundan öperim.10 Yorumla
+1 yılsevgilime yazan kişiyi bana haber ettiyse ve ona gerekeni dediğini söylerse sorun yok ancak bunu bilmiyorsam benden gizlediyse sorun var
karşılıklı güven önemli bu noktada bence
10 YorumlaKızmam ama sevgili olduğum kişi cevap verirse kızarım ya da sürekli yazıp rahatsız eden biri de varsa ona haddini bildirmesini beklerim çünkü ben velisi gibi elinden tutup " sen benim sevgilime nasıl yazarsın kızzzzz !" 😂 demek de trajikomik karşımdaki kişi çocuk değil sonuçta tavrını ortaya koysun ondan sonra el atmalık bir durum varsa atarım.
10 Yorumla
+1 yılBuna benzer bir durum yaşadım yıllar önce.. En yakın arkadaşım idi kendisi böyle bir durumdan sonra hayatımdan çıkardım.. Ne kadar samimi olursak olalım en yakın arkadaşım dostum vs sevgilime karşı uygunsuz davranışlarda bulunamaz.. Sevgili kişisine gelecek olursak gazabımdan kendisini korusun 😅 ben kıskanç bir kadınım kimse yazamaz ben anlamam suçu varmış ya da yokmuş.. O tavizi vermeyecek karşı cinse..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kişisi ilişkisini gizlemişse sevgiliye kızılır, hatta ayrılmak gerekir. Üçüncü kişi ilişkiyi bilerek yazıyorsa üçüncü kişiye tepki gösterilir, sevgili gereken tepkiyi göstermemiş de sevgiliye de kızılır, kırmızı kartı göstermediği için.
10 Yorumla Sevgilime elbette yazan o sonuçta ama yazdığı zilli de az değil demek ki cevap verdiğine göre ama sevgilime unutamayacağı uyarı mesajlı bir ders veririm 😂😈
13 Yorumla- +1 yıl
Yazdığı zilliyle onu birbirine bağlar en yakın denizin dibine yollarım, çok romantik bir son yazdım djsks
- +1 yıl
Evet az değilim :D çokta değilim, bir taneyim ben
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Burada bir sürü detay var. Kimsenin alnında sevgilisi var diye yazmıyor. Bu durumda sevgilim cevap verirse ona kızarım sevgilim ilişkisi olduğunu söylediği halde karşı cins yazarsa ona kızarım.
18 Yorumla- +1 yıl
Evet aferin her detayı düşünmek gerek
- +1 yıl
Evet gözümden çık shsj
- +1 yıl
Üfff be :D
- +1 yıl
Ya bıraaak shjs
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYazma cesaretini veren sevgilim mi onu gözlemlerim.
Sevgilim temizse gerisine müdehale etmem.
Yazsın yazsın dursun o pislik kadın 😂11 Yorumla- +1 yıl
Bazı durumlarda kadının suçu yokken, suçlu pozisyonuna düşüyor :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşka saygı, sadakat çok önemlidir.
Sevgilime kızardım. Karşı cinse o fırsatı cesareti verdiği için. Yoksa kimse kimseye sebepsiz durup dururken yazmıyor. İlgiyi çok sevmiş olmalı ki hayranı çoğalmış diye düşünürüm.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. sevgilime niden kıziyim deli miyim yüz vermediği sürece sorun yok he yürüdüğünü farkedipde bir şeyler yapmıyorsa o çocukla mutluluklar dilerim hayatında ben varken böyle yapacak kadar karaktersizse eski sevgilim için üzülecek değilim. dd
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinse neden kızayım 😌 vücudunda farklı delikler açarak işi eğlenceli hale getiririm.
hayatında biri olduğunu bilerek birine yazıyorsan biraz acıya küfüre katlanacaksın
20 Yorumla
+1 yılSevgilim cevap verirse ona kızarım. Cevap vermezse ikisine de kızmam. Ama kız benim onun sevgilisi olduğumu bildiği halde yazıyorsa saçını başını yolarım 😂
10 Yorumla
+1 yılSosyla medya milletin karısına kızına yazan yaratıklarla dolu onu engellemenin bir yolu yok. Ama sevgilim olacan şahıs bunlara cevap verip muhabbet ediyorsa ona kızarım.
10 YorumlaKarşı cinse kızmam
Yani
Karşı cins sevgilime istediğini desin
Sevgilime güveniyorsam iletişim kurmaz engeller keser
Herkes kendi sevgilisine sahip çıkmalı10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eğer bu tek yazışma ise sorun olmaz. Ama kronik şekilde devam ediyorsa yeterince sevmiyor demektir. Bu durumda da kizmanin anlamı yok. Yol ver gitsin. 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının ne yazdığı değil sevdiğim insan ona cevap vermismi ya da yaklaşımı nasıl olmuş benim için önemli olan
10 Yorumla
+1 yılTabikide önce hayatındaki insanla bu durum konuşulmalı, gerekli tepki verilmeli anlamıyorsa ki böyle bir şey söz konusu olamaz yollar ayrılmalı...🥂
10 Yorumla
+1 yılBunlara seyirci kaldığın için kendine kızarsın, özsaygimizi yitirmeyelim pek farketmiyoruz ama bu oldukça değerli bir duygu.
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir. Eşim isteyerek veya istemeyerek yeşil ışık yaktıysa eşime kızarım. Diğer türlü karşıya kızarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatınızda biri olduğu alnınızda yazmıyor birileri yürüyebilir önemli olan senin ona karşı tutumundur. Hata çizgiyi korumayan sevgilide
10 Yorumla
+1 yılSevgilime kızarım. Çünkü, karşı cins yazabilir ama sevgilim buna izin veremez. Eğer ki izin veriyorsa, suç sevgilimdedir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu maddelerin hepsi varsa arayışta demektir bence. İlişkiyi saklamak en başta hatalı zaten..
10 Yorumla Sevgilimin ne suçu var ki? Ayrıca sevgilime yazan kişiyi de umursamam.
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir engel diye birsey var hesabını sen yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkimse mağsum deyil öyle bi durumda manav bile payına düşeni alır
10 Yorumla
+1 yılİkisine de ama en çok sevgilime , çünkü engel atabilir , sinir koyabilir. Ama çocuğu döverim ya
10 YorumlaSevgilim buna izin verdiği için ona kızarım karsı tarafla işim olmaz tenezzül etmem konsmaya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olduğunu bile bile yazıyorsa kıza yazarım karşılık verdiyse sevgilime kızarım
10 Yorumla Duruma göre şimdi, eğer sevgilimin suçu varsa ona kızarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin tutumu önemli yüz verdiyse karşı cins ondan yazmış olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu durumda sevgilimin ona nasıl karşılık verdiği de önemli. Verdiği cevaba göre tepki veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. benim canim sevgilim istedigiyle konusup flortlesebilir, hic kizmam
10 Yorumla
+1 yılTabiki karşı cinse ama burada sevgilimin vermiş olduğu tepki de önemli.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim cevap vermiş ise sevgilime. Diğer türlü, yazana.
10 Yorumlabirlikde olduğuma kızarım karşı cinsden banane kimin umrunda.
10 YorumlaYazışmaya devam ediyorsa ben kızmak yerine sevgilime engel atarım
10 Yorumla
+1 yılSevgilime, neden engellemiyor ya da dinliyor diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCevap verirse sevgilime kızarım önce bana söylemeli sonra engeli basmalı
10 Yorumla Bazi kadinlari bi erkegin sevgilisi olmasi durdurmuyor o yuzden sevgilinin sucu olmayabilir de. İletisimin devamliligina bakmak lazim. Sonuc olarak engel diye bisey var. Sevgilin buna musade ediyorsa sorun onda.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yaklaşım
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sevgilime kızarım, kıza yüz vermese, kız yazmaz, ama kız halen anlamıyorsa ve yazmaya devam ediyorsa, kıza kızarım
10 Yorumla
+1 yılkız sevgili olduğumuzu bilmiyorsa ve sevgilim yazan kişiyle konuşmuşsa sevgilime kızarım ama kız biliyorsa sevgilim yüz vermiyorsa kıza kızarım ikisi de bile bile konuşuyorsa hadi ordan çekerim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazan karşı tarafsa ona tepki gösteririm ama cevap verirse benimki de ağzına scarim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilime kızarım, kız beni bildiği halde yazmaya devam ediyorsa sonra ona sıra gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilime çünkü o yüz vermese karşı da ki insan ona yazamazdı
10 Yorumla
+1 yılSevgilime kızarım. Yüz bulursa yazmaya kalkar.
10 Yorumla
+1 yılcevabı vermişsiniz zaten. katılıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
:) 🙏
+1 yılEğer sevgilim ona yazmadıysa karşı cins sevgilim onunla alakası yoksa karşı cins ama alakası varsa karşı cins değil oo
10 Yorumla
+1 yılSevgilime kızarım. Karşı cins ne yapsın allah aşkına ya. Sevgilim kas gösterimi yaparsa, profil resmi çok karizmatik olursa yani karşı cinsin suçu ne
00 YorumlaKarşı cins sevgilisi olduğunu biliyorsa tabiki her iksine ama bilmiyorsa sevgilime.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle duruma bağlı iletişimi kim başlatmışsa o o kadar istemiştir Devam ettirende hatalıdır..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Sevgilime kizarim yüz vermemeli.
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne