Güncellemeler
+1 yıl
İlk kes değil "ilk kez" pardon
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu anlamadıysanız tekrardan anlatayım 5 sene boyunca çok yakınsınız ve ilk kez yan yana geliceksiniz hiç reelde birbirinizi görmediniz onu diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir o kadar sene geçmiş erkek arkadaşımla buluşsam bile heyecanlanirim normal değil mi
Heyecanlanan erkekler var mıymış şaşırdım snbsbsbs
Çok değil anne babamı 1 ay sonra görsem yine heyecanlanirim araya mesafe girince normal değil mi bu
Normal de bilmiyorum bir arkadaşım var arkadaşız sadece erkek ama davet etsem mi etmesem mi bence etmiyeyim umursamaz tavırları falan var ben heyecanlanırım o umursamaz bile zaten çoğu erkek odun yani umursamayan kisi arkadaşım bile olsa yan yana gelmek istemem ben
Ben heycanlanırım ya 😂
Aa hemcinsinden farklı biri daha etti sana 3 nsnsbz
Ama en fazla yarım saat sürer saha sonra muhabbet koyulaşınca heycan falan kalmaz 😊
Normal o kadarı
Yani ama heycan olur hatta elim ayağıma bile karışabilir
Normal arkadaşın olsa bile mi
Yok normal arkadaşımda heycan yapmam ya
5 sene olmuş ve en yakın arkadaşımla sadece internetten konusmussun yan yana gelme heyecanı olmaz mı
Hayır olmazdı belki çok hafif olabilirdi ama olmazdı ya 😊
Tamamm sağ oll peki eskiden ufak yakınlasman olan bir kızla olur muydu çok çok ufak ama
6 sene sonra ilk kez bir araya gelseniz arkadaş olarak ama bilsen aranızda asla bir şey olmayacak olur muydu değer veriyosun ama ona göre cevapla
Olur du hemde çok olurdu
Tamam sağ ol
Rica ederim
Hayır çünkü ilk buluşmam olmadı
Anlayamadım
Sevgilim flörtüm olmadı henüz
Ya sevgili olur arkadaş olur fark etmez dedim 5 sene sonra ilk kez yan yana geliceksiniz soruyu mu okumuyonuz anlamadım ki
2 side olmadı bende
Anladım tamam
Tabiiii
Biz kızlar heyecanlanırız da erkeklerin öküz olduğunu bir kez daha anlamış oldum😂😂
Niye kiz
Yorumlara baksana snsbsbsz
Hehe belki
Mdndsnsns ciddi erkekler anormaller dndnsb onlardan soğumak için yer aryorum ben de snnssbsbzb
Erkeksiz olur mu hiç be hihi
Olur olur snbdbsbz sinir oluyorum hele birisi vardı ondan sonra soğudum hepsinden
Hmm. d
Hayır
Neden
Alıştım artık
Yani ilk kez yan yana gelicegin yakın birisi olduysa tamam ama garip
Garıp degıl neden garıp olsun kı
Yani ben 4 senelik kız arkadaşımla bulusucam ilk kez heyecan yaptım çok eglencez gezeriz beraber diye o da aynı şekilde ama siz fazla ruhsuzsunuz
Öyle düşünmeyın siz çok fazla duygusallığın
Anladım o zaman kız arkadaşımın erkek versiyonunu davet etmiycem snsnznzn Ankara'ya uğrayıp kız arkadaşımla zaman geçirip dönerim davet ederse de yok ya gerek yok yan yana gelmeyek der geçerim dnsbsbsbsbbs
😂😂😊hımmm anladımmmmmmm
İyi anlamana sevindim
O zaman kız ark olunca bende heyecanlanıyorum
Özellıkle evde buluştuysak
😂😂
Aklın fikrin başka şeylerde yemin ederim normal arkadaşız lan abartma
Şan makyaj bende farklı bırşey söylemedım
İlk heyecanim olcak
Kötü bi anım var
Anlatsana
Uzun biraz
Yaz sen burdan okurum ben
Hayır
Tamam
Evvet
Evett diyen bir erkek şükür hemcinslerin çok anormallesmis dndnsnsnns
Hayır heyecanlanmam
Harbi bu erkekler öküz snbsbsbss
Ne alaka beee
Hayır kanka ben kız arkadaşımla 4 sene sonra yan yana gelicem nette tanstk kız kıza gezicez eglencez diye heyecan yapyorum siz ruhsuzsunuz harbiden bak
Öyleyimdir dkfjdkdkdk
Anormalsiniz snsbsbsbs