Bir zamanda sonra erkeği umursamaz olursak ilişki biter mi ya da söyle diyebiliriz kadın umursamaz olursa ilişki biter mi
Yoksa her zaman kaçan kovalamaya devam eder mi?
Cevapları alalım...

Bir zamanda sonra erkeği umursamaz olursak ilişki biter mi ya da söyle diyebiliriz kadın umursamaz olursa ilişki biter mi
Yoksa her zaman kaçan kovalamaya devam eder mi?
Cevapları alalım...
Artık ben kimseyi kovalamıyorum gelene hoş geldin gidene güle güle diyorum yıllardır böyle söylemlerle aslında bizleri kandırıyorlar farkında değilsiniz, samimi ve gerçek olmak gerekir sizi seven sizinle birlikte olmak isteyen hayatınızda yer edinmek isteyen insanlar bir şekilde olur ama istemeyen insanlar bir şeyleri kabul etmek istemeyen bir şeyler yaşamak istemeyen insanlar her zaman içinde bir çeşit bahanelerle sizi oyalar ve çevrenizdeki sizin duygularınızı kaldırarak hareket ederler.
Bunun adını da insanlar peşinden koşmak çaba göstermek bilmem ne yapmak diyor peki çaba gösterdiniz birilerinin peşinden koştunuz , verdiğiniz emeğin ve çabanın karşılığını alamadığınız zaman ne olacak hayal kırıklıkları üzüntüler bir daha sefere bir kimseye güvenmemek, ben artık bana değer verecek karşılıklı benimle iletişim içinde olmayı isteyecek insanlarla bir şeyler yaşamayı tercih ediyorum ben bir teklifli gidiyorum karşımdaki insan istemiyorsa ben o insanla bir daha uğraşmam, çünkü bunlar sadece kendini kandırmaktır peşinden koşmak falan, kalacak adam kalır sevecek adam sever sevmeyecek insanı da sevmez.
Aman kıymetim bilinsin, biraz naz yapayım derken, araya soğukluk giriyor ve belki, çok güzel olacak bir şeyin, sonunu akılsızlığınla belirlemiş oluyorsun!
Bazıları, “Allah onu bana nasıl biri olduğunu gösteriyor” diyenlere de, şöyle diyeyim!
Cenab-ı Allah, sadece onun, nasıl biri olduğunu göstermiyor, aynı zamanda, ona sizin nasıl bir kişi olduğunuzu gösteriyor…. bunaları unutmamak lazım!
Teşekkürler
Rica ederim abi 😌
Kovalayanın kaçanı yakalaması ile biter 😬
Cevap
3Cevap
Selam gadası 🙃
Kaçan kovalanır diye bir şey söz konusu değildir. Ortada sevgi yoksa kimse kimseyi kovalamaz.
Varsa diyelim li
Olmaz ya vardır ya yoktur varsa demekle olmaz
Anladim
Aşk yoksa çok uzun sürmez. seven kaçmaz
Kaçan kısının yorulması lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?