Evet dugunume 2 hafta kaldi gecen hafta kinam vardi adeta dillere destan bi kina org. ayarladik annemle ama görumcem tek agzindan ben giris yapmadan önce guzel olmussun diye zor cikti ahzindan. Tum aksam 7 saat boyu bi kere yanima gelmedi anmemede ayni sekilde. Plan programimizi 2-3 hafta önce zaten gösterdim anlattim ama ilk bastan beri ona karsi bi soguklugum vardi. Geri kafali biraz hems yardimci benim mevkim ondan yuksek.
Hep böyle yönetmeye calisti beni dolayli yollarla bende umursamaz davrandim fazla sıkı olmadim ama belli asiri kiskanc. Kina haftamda ne kayincalidem ne kendisu ne beni aradi biz zaten hetseyi hallettik ama formalite. Hep saygili oldum. Neyse kina gunu oynadi etti ama belli ettim ona karsi gulumsemedigmi. Kinam olucak gece saat 22 de Hic bisey yokmus gibi aramaya calisti 00 da mesaj geldi ” kinani Kim yapicak diye” ki annelerle konusmustuk 2 kere Anneler annsneler yapicak diye. Ben kina gunu o mesajla uyandim bi suru seyle okadar negatif enerji aliyorum ki…. Ve Kinamda benimle ilgilenmek yerine benim dugunume cagirmadigim insanlari dugune davet etti bize sormadan cok kötu duruma Dustuk.
Duydumki kinadan sonra nisanlimdan neymis muzik geubu ablasina plan program cok karisikti diye söylenmisker diye. Dun annem aradi muzik grubunu ve olayi anlatti. Meger asla öyle bisey söylememisler hepsi yalan. Kinam köru olsun diye ona ugrasmis…
Kendisinden tiksiniyorym ve bundan sonra Esimin annesinden haric görumce kaynimla falan aile ortamina katilmicam. Kendisiyle konusmam cunku ögrendim herseyi, öyle insanla konusmak bile degmez. Simdi daha nasil fazla gicik ederim takmadigmi gösteririm?
Hep böyle yönetmeye calisti beni dolayli yollarla bende umursamaz davrandim fazla sıkı olmadim ama belli asiri kiskanc. Kina haftamda ne kayincalidem ne kendisu ne beni aradi biz zaten hetseyi hallettik ama formalite. Hep saygili oldum. Neyse kina gunu oynadi etti ama belli ettim ona karsi gulumsemedigmi. Kinam olucak gece saat 22 de Hic bisey yokmus gibi aramaya calisti 00 da mesaj geldi ” kinani Kim yapicak diye” ki annelerle konusmustuk 2 kere Anneler annsneler yapicak diye. Ben kina gunu o mesajla uyandim bi suru seyle okadar negatif enerji aliyorum ki…. Ve Kinamda benimle ilgilenmek yerine benim dugunume cagirmadigim insanlari dugune davet etti bize sormadan cok kötu duruma Dustuk.
Duydumki kinadan sonra nisanlimdan neymis muzik geubu ablasina plan program cok karisikti diye söylenmisker diye. Dun annem aradi muzik grubunu ve olayi anlatti. Meger asla öyle bisey söylememisler hepsi yalan. Kinam köru olsun diye ona ugrasmis…
Kendisinden tiksiniyorym ve bundan sonra Esimin annesinden haric görumce kaynimla falan aile ortamina katilmicam. Kendisiyle konusmam cunku ögrendim herseyi, öyle insanla konusmak bile degmez. Simdi daha nasil fazla gicik ederim takmadigmi gösteririm?
Güncellemeler
+1 yıl
Esime birazini anlattim ama daha göremiyo ailesini
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Size verilen öneriler şunlardır:
Size verilen tavsiyeler, sakin ve saygılı bir şekilde kendinizi ifade etmenizdir.
Kendinizi koruyun ve önceliklerinizi belirleyin.
Aile ortamının dışında kalmak istediğinizi, ancak bu konuda herhangi bir zorluk yaşamak istemediğinizi ifade edin.
Konuşmadığınız kişiyle ilgili olarak, kendinizi ve duygularınızı ifade etmeyin.
Eşinizle birlikte kararlar alın ve onlarla birlikte hareket edin.
Tesekur ederim kesinlikle öyle yapigam Hic bi dekilde muhattap olmak istemiyorum benim huzurumu bozan bi insanla. Örnek degil köstek oldu hep, cahil zaten. Sadece esime saygimdan kayinvalidemle görusurum ara sira ama aileyle falan asla bitti benden iyilik vs. Esime daha söylemedim ablasinin yalanini , bekliyorum dugun sonrasi balayina gidicez ozsman ama esim biraz saf sorun o
Bu arada görumce mal gibi pzrtrsi aksam aradi acmadim 10 dk sonra aradim cikmadi geridr dönmedi Yani Kim kimi aksam rahatsiz edebilir ne saniyo kendini
Kararsızım :/ varsayım yapıp kafanda kurmanı istemiyorum.
Yok söyleyin. Dedigim gibi nisanlima bisey belli edilmiyo oda bana bazen hak veriyo bazen abarttigmi dusunuyo bi mutlu oluyoruz sonra Yine ailesinden bisey geliyo böyle gelip gitmeler oluyo bi rahat yok inan uzsk oldygumda cok iyi hersey
boyle problemlere sahip olmak cok kotu ya. ne tavsiye versem ise yaramaz su an , esiniz her halukarda sizi tutmadikca bi cozumu yok ugrasir durursunuz
Esim söyle Göremiyo, esim sakin sessiz iyu nuyetli biri. Onun yaninda yapmiyolar hep dolayli yoldan yapiliyo yapanda hep görumce. Kayinvalideminde oldu hatalari ama okadar kin sahibi degil kizinin etkisinde kaliyo. Ben 29 yasindayim görumce 40 + ve 4 cocuklu. Ailenin patronu olmus ve banada disini göstermeye calisti bende izin vermedim ama hep saygili davrandim
soguk ve mesafeli olun. esinizi kendi tarafiniza cekmeye calisin ama bunun icin yilllaaar lazim uzgunum ki. bunlari dikkate almak lazim iste , aileci mi bu adam vs gibisinden. dogu kültürunde gercekten aile ile evleniyorsun
Benim ailem esime Hic o sekilde yapmiyo normallar. Rahat birakuyolar öyle ustune gitmiyolar. Ben esime ben seninle evleniyotum okadar diye kac kere dedim. Esim digulu degil ic anadolu bende ic anadoluluyum ama hersey görgu kendini gelistirmel. Aile yobaz. Kayinvalidede arada trip yapar onada artik yaptiginda takmiyorum uzak kaliyorum zaten arayip sprmam fazla ama görustugmuzde jep iyi davranitime
Ailesine önem verir ona bende veroyorum ama kac gundur agliyorum sinirden bunu fören yok daha öncede ayni sey. Bundan sonra ablasiyla bagim bitti komple zaten yskin degildim oda beni tsnimak icin caba sarf etmedi anca kayinvalidemin evinde görusuldu okadar. Cok sahtekar Birisi. Gelin alisveridinde bana sen bizi ailen olarak görmuyosun herseyi dahs zorlastitoyosun dedi halbuki onlar hep ben onlara uyum saglayim hep kontrolcu olmaya calistilar yok az geldin yok az gittin
doguludan kastim dunyadaki konumumuza gore. bizim kulturlerde aileyle evlenirsin. esine oyle demis olman onun icin bisi ifade etmemistir bence. ic anadolu bahsettigim kulturde zaten. evliliginizin icine yansir bu durum soyleyeyim. aile sizi sevmiyorsa , bu durumda esiniz tamamen yaninizda olmuyorsa o evlilik kavga dovus oluyo
bekara boşa demesi kolay tabi ama evli değilseniz evlilik dusuncesini bi gozden gecirin derim. daha fragman bu
Iste kendide öyle asiri surekli aoöemi görmuyo felmiyi oyuzden bendende aynisini beklemiuo. Ben gösterdim zaten kayinvalide gile surekli her hsfta sonu onlarla olmicagmi kendi uzerlerine cekiyolsr herseyi. Esim hem yanimda hem daha göremiyo cogu seyi ben sinirlendigim icin fazls dusundugmu dusunuyo. 2 hafta sonra dugun var bilmiyorum. Aramiz limonu esim hayatta ailesine hop dicek karakterde degil
bence bu iş olmamali. yaninizda esiniz olmadikca daha cok yazarsiniz buraya
Haklisiniz. Aramiz kötu 2 gundur bugun konusucaz…
umarim mutlu olacaginiz bir secim olur. onunla veya onsuz. önemli olan sizin mutlu olmaniz bunu unutmayin. siz mutlu olmazsaniz etrafinizdakileri de mutlu edemezsiniz
Haklisiniz ins guzel yorumlariniz icin sagolun faten soldigmu hissediyorum
Ne dertler var be.
Lutfen yorum