Asiri kiskanc ve burnu dik görumceye nasil davranmali?

Evet dugunume 2 hafta kaldi gecen hafta kinam vardi adeta dillere destan bi kina org. ayarladik annemle ama görumcem tek agzindan ben giris yapmadan önce guzel olmussun diye zor cikti ahzindan. Tum aksam 7 saat boyu bi kere yanima gelmedi anmemede ayni sekilde. Plan programimizi 2-3 hafta önce zaten gösterdim anlattim ama ilk bastan beri ona karsi bi soguklugum vardi. Geri kafali biraz hems yardimci benim mevkim ondan yuksek.

Hep böyle yönetmeye calisti beni dolayli yollarla bende umursamaz davrandim fazla sıkı olmadim ama belli asiri kiskanc. Kina haftamda ne kayincalidem ne kendisu ne beni aradi biz zaten hetseyi hallettik ama formalite. Hep saygili oldum. Neyse kina gunu oynadi etti ama belli ettim ona karsi gulumsemedigmi. Kinam olucak gece saat 22 de Hic bisey yokmus gibi aramaya calisti 00 da mesaj geldi ” kinani Kim yapicak diye” ki annelerle konusmustuk 2 kere Anneler annsneler yapicak diye. Ben kina gunu o mesajla uyandim bi suru seyle okadar negatif enerji aliyorum ki…. Ve Kinamda benimle ilgilenmek yerine benim dugunume cagirmadigim insanlari dugune davet etti bize sormadan cok kötu duruma Dustuk.

Duydumki kinadan sonra nisanlimdan neymis muzik geubu ablasina plan program cok karisikti diye söylenmisker diye. Dun annem aradi muzik grubunu ve olayi anlatti. Meger asla öyle bisey söylememisler hepsi yalan. Kinam köru olsun diye ona ugrasmis…

Kendisinden tiksiniyorym ve bundan sonra Esimin annesinden haric görumce kaynimla falan aile ortamina katilmicam. Kendisiyle konusmam cunku ögrendim herseyi, öyle insanla konusmak bile degmez. Simdi daha nasil fazla gicik ederim takmadigmi gösteririm?
Güncellemeler
+1 yıl
Esime birazini anlattim ama daha göremiyo ailesini
Asiri kiskanc ve burnu dik görumceye nasil davranmali?