Hoşlandığım kıza açıldım, bundan sonra ne yapmalıyım. Siz olsanız ne yapardınız?

Öncelikle, benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı.

4 yıl önce tanıştığım bir kız var. Başlarda normal arkadaş gibiydik. Arkadaş grubuyla yemeğe çıkıyorduk, eğleniyorduk. Daha sonrasında sevgilisinden ayrıldı (Uzun süreli bir ilişki) ve baş başa gezmeye başladık. Ayda bir 2 kere geziyorduk. Yemek yiyor, kahve içiyor, sohbet ediyorduk. Benim koluma giriyordu. Baya kol kola yürüyorduk. Kızın samimiyeti cezbediyordu. Bizi gören herkes sevgili sanıyormuş öyle diyordu, bende şaşırıyordum, hoşuma da gidiyordu. Açılmak istiyordum ama korkuyordum çünkü hislerimle oynuyordu, beni ayartmaya çalışıyordu normalde hoşlanmadığım bir kızdan bir şeyler hissediyordum. Ve nedense onu kaybetmekten ve arkadaşlığımın bitmesinden korkuyordum, açılamadım.

Sonra bu kız aynı samimiyetle başka erkeklerle de gezmeye başladı. Benim kayış koptu. Kızdan soğudum. Bir süre soğuk yaptım.

Sonra eski arkadaş grubumuzdaki bir çocuk buna açıldı (ama neden? Kız bu çocuğa da yüz vermiş.) Kız reddetti. Çocukta engelledi.

Sonra kız bana yazmaya başladı. Gezmek istedi. Gezdik 1-2 kere ama hiç neşem kalmadı. Mutluymuşum gibi davrandım.

1 ay sonra kızın doğum günü geldi, defalarca kez kutlamak için buluşalım yazdım. Hediye bile aldım. Ama buluşmadı. Yoğunum dedi, bahane üretti. Hediyede kaldı. Sinirlendim. Bir süre memlekete gittim. Ara sıra mesajlaştık.

Bir süre sonra, ne zaman geri döneceksin diye sormaya başladı özlediğini yazdı. Sonra yazışmalar devam etti. Ama garip bir şekilde ben ona samimi davrandıkça kız benden uzaklaşıyordu. Soğuk davranınca da kalpler gülücükler atıyordu, görüşmek istiyordu. Resmen benle oynamaya başladı.

bu arada part time işe başladım. O da çalışıyordu. Çok yoğunduk bir süre buluşmadık. Ara ara mesajlaşıyorduk. Neyse sonra aklıma geldi, geçmişi hatırladım yaşadıklarımızı iyice düşündüm. Ona hissettiklerimi anlatacaktım. Buluşalım dedim. Kabul etti. Acayip neşelendim. Buluştuk, yemek yedik, sohbet muhabbet sonra kahve içerken bana hoşlandığı biri olduğunu söyledi. Ben hiç bozuntuya vermeden ama şaşkın bir şekilde dinledim. Kız hoşlandığı kişiyle denemek istediğini söyledi. Bir kaç dakika sonra benim midem bulandı, dedim dışarı çıkalım yürüyelim. Yürüdük, temiz hava iyi geldi. Konuyu değiştirdik. Neyse akşam üstü ayrılmadan önce, kıza ona neden açılamadığımı söyledim.

O zamanlar sevgili olmaktan korktuğumu ve onu kaybetmek istemediğimi anlattım. Telaşlandı. Hızlı hızlı yürüdü ve sonra görüşürüz dedi sarıldık ve ayrıldık. Üzüldüm, ağladım. 2 gün resmen kahroldum. Bir kaç gün yazmadı, şimdi yine yazıyor. Ders çalışmak için okula gidicekmiş bana gelip gelmeyeceğimi soruyor. Şaka gibi. Ben gelicek misin yazınca belki gelirim evrak işim var halleder eve giderim diyor. tamam başka zaman görüşürüz yazınca, yarın gelecek misin diyor. Ben artık umursamıyorum.

Çok bile beklediğimi düşünüyorum. Gitsin o hoşlandığı çocukla çıksın. Benim de peşimi bıraksın. Umut verip sonra da kendini geri çekmesin. Belki benden açılmamı bekledi, ben korktum ve kararsız kaldım.

Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç: sadece onun samimiyetinden hoşlanıyordum. Hareketleri ve düşünceleri bana göre değildi.
Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nerede hatalar yaptığımı söyleyin.
Hoşlandığım kıza açıldım, bundan sonra ne yapmalıyım. Siz olsanız ne yapardınız?