Hoşlandığım adam öpüşmek isteyince karşılık vermedim, onu kendimden soğutmuş olabilir miyim?

Uzun zamandır hoşlandığım biri vardı. bi kere kahve içtik ikincisinde biraz benimle emrivakim ile görüştük. Ama bu sefer evinde karşımdaki adam geri kafalı biride değil kültürlü normal arkadaşlarıda evine geliyor vakit geçiriyorlar. Çocuk bana yemek yaptı film vs izledik bitti sonrasında yakınlaşmak istedi ama o an kafam inanılmaz doluydu ve uzun zamandır kimseyle sevişnediğimden bi anlık cesaretini kaybetitm karşılık veremedim ahwhs ısrar etti biraz huyuma suyuma gitmeye çalıştı ama bende tık yoktu 😅 çocuk hatta şey dedi sapık gibi hissettim kendimi dedi ilk defamı öpüşüyosun falan bile dedi hahshc ben bu çocuktan gerçekten inanılmaz hoşlanıyorum ve kaybetmekte istemiyorum çocukda değilim 23 yaşındayım hahehx napmam gerekli bazı arkadaşlarım ne güzel deneyimsiz durmuşsun daha iyi diyo ama ben kötü hissettim garip bi ortam oldu o an eve falan bıraktı sonra garipti jdjrf

Hoşlandığım adam öpüşmek isteyince karşılık vermedim, onu kendimden soğutmuş olabilir miyim?