Sevgilim başka bir kızla dans etti. Ayrılmak istiyorum ama kafam karışık ne yapsam?

Polonyaya arkadaşlarıyla gittiler 6 gün kaldılar. Yılbaşı gecesi ben ailemle vakit geçirirken bitane bar-cluba gittiler bende izin verdim. Arkadaşlarından ayrı kalmasını istemedim. Ama ben bunu arkadaşının 3-4 gün sonra attığı storylerden gördüm. Eli kızın belinde kızında eli sevgilimin omzundaydı.7 aydır sevgiliyiz. Duygularımı belli bile edemiyorum artık. Sonra aradı konuştuk ve dedi ki yemin ederim sadece 30 saniyeliğine dans ettik sonra zaten terasa çıkıp seninle konuştum. Arkadaşlarıda aynı şeyleri söyledi. Ben bana zaman vermesi gerektiğini söyledim ve 1 hafta kadar konuşmadık. O süre içeriisnde bana şarkı yazıp paylaştı evimin önğne geldi çok ağladı. Ama nedense içimden affetmek gelmiyor. Etrafımızdaki arkadaşlarıma söylediğimde hiçkimse bana katılmıyor gibiydi. 2 gün sonra buluşup ayrılıp ayrılmayacağımıza karar vericez. 1 hafta boyunca beraber olsak nasıl olur ayrılsak nasıl olur diye düşünüyorum. Beraber olsak onu inciticem, güvensem bile içimden samimiyet gelmicek. Sizce şans vermeli miyim?

Sevgilim başka bir kızla dans etti. Ayrılmak istiyorum ama kafam karışık ne yapsam?