Sevdiğim kız başkasıyla çıkıyor vazgeçemiyorum ne yapacağım?

2 sene önce okulda karma oldu sınıflar karıştı, o sene aşık oldum kıza. ama ne aşk. o zamanlar biraz alakasızdım bu işlerle, daha okulun 3. haftasında kıza çıkma teklif ettim, bu 3 haftada baya iyi anlaşıyorduk. hayır cevabını aldım, (tüm ayrıntılarıyla anlatmıyorum) kızın abisi vardı 21 yaşında.
sonra tüm sene boyunca beni görmezden geldi, faceden mesaj falan yazdım babası görmüş, kıza kızmış. sonra ertesi gün kızın arkadaşları bana söyledi babası kızdı diye, bende özür diledim. özürümü kabul etti. okul bitti ben başka bir okula gittim. kızı unutmaya çalışıyordum, tam unuttum derken onu rüyamda görüp tekrar aşık oluyordum. kızın numarası bendeydi, kuzenime arattım bir sesini duyayım diye. sonra kızla biraz konuştu falan, bana mesajla geri döndü wp'den sen kimsin falan diye, durumu açıkladım, dedim işte ben o çocuğum. kız falan sana numaramı kim verdi falan dedi derken. kız dedi konuları kapatalımcanım sıkılıyo azıcık konuşalım diye herşeyi anlattık birbirimize, kız sordu neden beni sevdin. falan derken bir baktık sevgili gibi konuşuyoz. sonra tam 11 saat sabaha kadar saatleri saya saya konuştuk,(buluşmaya karar verdik sarılacaktık birbirimize sevgili olmuştuk) sonra ertesi gün kız bir mesaj attı. benim abim var lütfen bu olanları unutalım kimseyede söylemeyelim diye. sonra herşey bitti. ben kızı unuttum. falan sonra 3-4 ay sonra arkadaşım aradı, kız başkasıyla cıkıyo diye. bende kıza yazdım abim var dedin ayrıldın, demek başkasıvarmış diye. kızdaneden bahsediyon dedi. sonra okula gel dedi. gittm okula. çıktığı çocuğun kimolduğunu öğrendim, aynı sınıfından biçocuk. sonra akşam mesaj falan yazdım. kız cocugu bırakıp sanamı geleyim? dedi. bende"Benle cıkarken onla cıkmıyodun ama kolay unutuluyorum"dedim kızda konuşmak istemiyorum bb dedi engelledi. ne yapacağım ben.
Sevdiğim kız başkasıyla çıkıyor vazgeçemiyorum ne yapacağım?