Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır tanıdığım var tanıştığımız zamandan buyana bana karşı kardeşim lafını ağzından dusurmezdi sevdiğini anlatırdı aynı şekilde bende ona dertlesirdik birbirimizi anlardık sadiktik dostça şu an ikimizin hayatında kimse yok onun bitmişti benimde taze diyebilirim ama şu aralar kardeşim lafını hiç kullanmıyor dostum lafına geçti olgun biri kendisi bugün ilişkimizin bitme nedenini anlattım çıldırdı resmen neredeyse yazacak olmadı olduğum şehire gelecek çok sakin biri kendisi ilk defa bu kadar sinirli gördüm onu bir saydiriyor zor sakinlestirdim sizce birşeyler olabilir mi hal haraket lafları falan şaşkınım acikcasi sîzce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Köpeğiniz size havlamaya başladıysa birileri besliyor demektir
Anlamadım
Rotayı yeniden oluşturmaya çalışıyor
Duygusal boşluğundan faydalanıp seni etkisi altına almaya çalışıyor
Böyle biriyle olurmuki 3 yıl konuşma soz konusu aynı şehirde değiliz bazı ailesel sorunlarım yüzünden hiç bulusmadik sosyal medyadan tanıştık
Sevgilim ile ayrılık nedenini anlattım çılgına döndü çok sakin bir yapılı kardeşim dediği vakit sen bilirsin karışmıyorum derdi şimdi ise engel olmasam yazacak olmadı gelecek eski sevgilimle tartışmaya kriz geçirdi diyebilirim
Uzaktan ilişki yürütmek çok zor olur
Seni yara bandı olarak kullanmak istiyor da olabilir niyetini bilemeyiz
Yüz yüze görüştüğün birisi ne oldupunudan emin olduğun birisi olsun hayatında bu da biraz zaman alır.
Sen öncelikle yeni kurtulduğun toksit ilişkinin etkisinden kurtul. Biraz kendine vakit ayır
rahat kafayla çok daha iyi düşünürsün
Acele etme kolay kolay güvenme insanlara
O beni çok iyi tanıyor tanıştığımız zamanlarda birini seviyordum kara sevdaya tutuldum diyebilirim yıllarca kimseyi almadım hayatıma aşka sevdaya güvene tövbe ettim böyle bir insandan yara bandı olarak görülür mü ki sevgilisiyle ayrılma nedeni ise 1 yıl beraberdiler kız aşırı sakin çocuğu cildirtmis daha fazla dayanamayip ayrıldı kız yalvar yakar dönmedi buda nefret ettiği çok belliydi kız bezdirmis başından belliydide işte kendi gördü
Yaa beni ne kadar çok önemsiyor. Diyerek kanma çabucak
Bir erkeğin ne mal olduğunu en iyi başka bir erkek anlar
Kendini cepte hissetirme
Hemen karşılık verme. Hayırdır yani kanka ayağından bir anda sevgili ayağına
kankadan sevgili olmaz
Çabasına hal hareketlerine bakayım o zaman ağırdan alayım değil mi
Sana gerçekten değer verdiği için korumak istemiş de olabilir
Ama önceki halinden şimdiki haline dönmesi çok tuhaf
İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Zamanla niyeti tam olarak belli olur
Sen biraz zaman tanı
Bu süre zarfında iyice gözlemle seni değerli ve özel hissettiriyorsa
Ve bunlar hoşuna gitmeye başladıysa
ufaktan yeşil ışık yakmaya başlayabilirsin 🚦
Hayatına sadık güvenilir gerçekten seven biri girmedi çok sorunlar yaşadı ailesel falan iyi tanırım aklıma gelen beni çok ağır başlı kendinden ödün vermeyen cinsten görüyor bilir namus gurur adına olup öldürecek cinstenim kendide derdi böyle davranışlarını seviyorum beğeniyorum gibisinden bulamayinca bana dönmeye çalışıyor olabilir değilmi
Senin gibi oldupunu düşündüğü insanlar tarafından ihanete uğrayınca
Gerçek sana kavuşmak istiyor
Olabilir çok haklısın
Teşekkür ederim o zaman ben bir deneyeyim bunu kardeşim hitabına arada girsem çıkar mı niyeti acaba
Ama kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirmek de doğru değil
Biri olmayınca diğerini deniyor
Deneme tahtası mıyız biz? diye sorar insan
Herkes kusurluyken kusursuzun olanın peşinde
Kusurlarıyla birlikte sevmeli insan
Bu çocuk sık sık sevgili değiştiriyorsa uzak dur bence
Kardeşim, kanka hitabına girme senli benli konuş öncesinde
Senden hoşlanmaya başladıysa kırmızı ışık yakmış olursun çocuğa kardeşim dersen
Yok ciddiyet peşinde buda sürekli sevgili değiştirmeyi seven cinsten değil sizce nasıl niyetini öğrene bilirim hitabımda kardeşim desem uzak durur tekrar döner gibime geliyor ya da sinirlenicek emin değilim nasıl davranmalıyım
Belli ettirir niyetini
sen eski konumunu korumaya gayret et çok sık yazma
Sen bu çocuktan olur diye düşünüyor musun?
Tamam öyle yapayım zaten sık yazmam kendi sık yazmaya başladı özledim ozlendin diyerek diyeyim arada abi kardeşim falan teşekkür ederimm tavsiyeniz için
Bilmiyorum açıkçası ben korkuyorum tekrar aynı acıları yaşamaktan şu an bir ilişki götüremem kendide biliyor zaten sürekli dile getirdiğim şey bu kafayla iliski götüremem iyi değilim diye
Rica ederim 😊
Objektif bir şekilde cevap vermeye çalıştım Samimi bulamadım gerçekten
bir anda ne olmuş olabilir özledim özlendin daha önce niye özlemiyordun boşta kalınca mı özledin
Aniden köpürüp celallenmeler
Çıkar yakında kokusu ya da hiç çıkmadan kapanır yarın netleşir hitabimdan sonra ya oda başlayacak böyle demeye ya da duraksama belli etmemeye çalışma sinirlenme gibi durumlar yasiyscak anlaşılır çabasına bağlı hayırlısı diyelim başınızi agrittim vala kusura bakmayın çok teşekkür ederim tekrardan
Kendinize vakit ayırın. Güzel hissedene kadar bu meselelerden uzak kalmaya çalışın. Güzel şeyler düşünün önceki ilişkinizin artıklarından kurtulmaya çalışın.
Kendinizi sevip , değer verin
Bir kapıyı kapatan rabbim başka bir kapı açar
Gönlümüzü nasibimizden başkasıyla yormasın 🙏
Rica ederim estağfurullah iyi geceler dilerim 🌸
3 sene önceki kara sevda ondan kurtuluş yokta işte rabbim bundan sonra doğru insanlarla karsilastirsin halden anlayanlarla herşeyin hayırlısı
Aynen öyle Amin inşallah yaradana emanetsiniz hayırlı geceler