O kişisine göre değişir bir yengeç burcu erkek arkadaşım var bak sosyal bir arkadaşlıktan bahsediyorum beni mahvetti ben böyle bir alınganlık görmedim buna istinaden söyledim yoksa ilişki için uygun adaylarsınız bence
Bu sefer de eski bir kız bana bela oldu 14 den fazla kız hayatımda oldu cinsellik istemem ben nikah sız zinaya karşı bir adamım Hep ciddi ilişki niyeti ile konuştum olmadı onlardan biri ksde sürekli fake hesaplar ile mesaj atıyor sonra hesabını kapatıyor bu Man yaklar dahi bende var
İnsanlar yengeç ve balıkların duygusallığından kaçar, akrepler de duygusaldır ama onlar katıdır ve hislerini saklar. Seni anlayan ve sana uygun biriyle mutlka karşılaşırsın.
Anlık yaşarım ben Dobrayım ama Kızlar bu dobralığa dayanımıyor Ne sorsa cevabını alır Eski sevgili konusu mesela gerçekleri söylüyor um başlıyor trip atmaya
İdare ediyorum sıkıntı yok Bir kız vardı sevgili olmak istiyorum dedim vakit ver dedi sonra bizden olmaz dedi eminsen başka kişiler olur dedim hayatımda tamam dedi Sonra yine konuştuk rast geldik mesaj attım dostça yeniden sevgili olma teklif ettim Başladı sen beni bıraktın Demeye Sen beni red ettin Bu ruh hastası tipler beni buluyor
Yükselenin de yengeç.. oğlak burcu kadınlarla anlaşabilirsin. Aslında akrep etkili biri ile iyi anlaşırsın hatta evlenirsin. Yükseleni oğlak burcu akrep gibi gibi.. Çok şeyi zihninde yaşyorsun, paylaaşmıyorsun ve harekete geçmekte belki zorlanıyorsundur. Öğretmenlik ya da hastabakımı ile ilgili bir şeyler yapmak iyi gelebilir sana... Yaşlılaryurdu, kimsesiz çocuklar gibi yerleri ziyaret ve yardım da olabilir..
Sevgililerini anlayamıyor olabilirsin , ikizler etkili olur çoğu. Seni içten içe bunaltırlar. Evliliğin iyi olacak ama anlaştığın, aşık olduğun, iyi bir aileden, akıllı bilgili.. biraz kıskanç belki
Kızlar Ne Diyor
Sadece duygusal değil bence en kötü yanınız ciddi şekilde alıngan oluşunuz bu insanı yoruyor.
Alıngan dahi olunsak iki güzel laf ile gönlümüz alınıyor
Ama biz ne kadar onlar duygusal olsakda Karşı taraftan aynı anlayış yok
O kişisine göre değişir bir yengeç burcu erkek arkadaşım var bak sosyal bir arkadaşlıktan bahsediyorum beni mahvetti ben böyle bir alınganlık görmedim buna istinaden söyledim yoksa ilişki için uygun adaylarsınız bence
Bazı tiplerin geçmişte ki travmalar da eklenince beter oluyor
Travmalarını aşamayan ilişki yaşamasın zaten ya
Öyle düşünme benim kaç tane arkadaşım kendi seven insanla beraber düzeldi
Ama o süreçte karşı tarafa neler çektirmiştir kimse bunu çekmek zorunda değil
Ben kaç kızı düzelttim travmalar dan en son iyi olduktan sonra terkedilen ben oldum
Hele bir tanesi yanında oldum biraz iyi oldu daha beni beğenmedi
Kanki sen rehabilitasyon merkezi misin? Ben de bunu diyorum işte bu senin sorumluluğun değil.
Bu dünyada nerde derdi olan onu dinlerim
Tek kendime hayrım yok
Ben ihanete nankörlüğe alıştım
İşte yanlış herşeyin bir dozu var kaçırırsan senden gider
Alıştın diye devam etmek zorunda değilsin değişim senin elinde.
Bu sefer de eski bir kız bana bela oldu 14 den fazla kız hayatımda oldu cinsellik istemem ben nikah sız zinaya karşı bir adamım
Hep ciddi ilişki niyeti ile konuştum olmadı onlardan biri ksde sürekli fake hesaplar ile mesaj atıyor sonra hesabını kapatıyor bu Man yaklar dahi bende var
Hayırlısı kardeş ne
Be**
Uyuzuma giden bir erkek yapsa bu sapıklığı rezil olur
Kadının yaptığı da sapıklık
Bu kız niye bunu yapıyor kaç tane ilişkim bu manyak kız yüzünden bitti kimse
Bilmem böyle bir sapık olmadım hiç
Genelleme değil
Sadece bir fikir diyor um saçma geliyor artık insanlar bana
Yine de bir fikrim yok
Hayır değil ya duygusallık iyi bişey
Öyle değil duygusal romantik Kibarız diye isteyen yok
Hep maço adam isteyenler bana denk gelir
Maçolardan bıkınca yengeç ararlar..
Kibar konuşuyorum
Kıskansam dahi lütfen tarzı konuşuyor um
Suç
İllahi kalp mı kırarım
Ben anlamıyorum artık
Uzun uzun yaz ilgili davran
Onlar sana yazmaz çok ilgili duygu salsın
Ne yapayım yani
İnsanlar yengeç ve balıkların duygusallığından kaçar, akrepler de duygusaldır ama onlar katıdır ve hislerini saklar.
Seni anlayan ve sana uygun biriyle mutlka karşılaşırsın.
İnşallah
Yalnız seni üzen veya anlamyan bu kişiler neden geliyor. Sana ne öğretmeyeçalışıyorlar? Acaba onlardan alman gereken ders ne? Bunu düşün
Anlık yaşarım ben
Dobrayım ama
Kızlar bu dobralığa dayanımıyor
Ne sorsa cevabını alır
Eski sevgili konusu mesela gerçekleri söylüyor um başlıyor trip atmaya
Sen de tripleri idare etmeyi öğrenmelisin..
İdare ediyorum sıkıntı yok
Bir kız vardı sevgili olmak istiyorum dedim vakit ver dedi sonra bizden olmaz dedi eminsen başka kişiler olur dedim hayatımda tamam dedi
Sonra yine konuştuk rast geldik mesaj attım dostça yeniden sevgili olma teklif ettim
Başladı sen beni bıraktın
Demeye
Sen beni red ettin
Bu ruh hastası tipler beni buluyor
:)) yükselen burcun ne
Yeğenimi seviyorum bana niye vakit ayırmasın hep yeğeninlesin diyen çıktı
Tek bildiğim 27 Haziran doğumluyum doğum saati sabah diyor lar
5 civarı
Yıl, doğum yeri?
Elazığ 1996
Yükselenin de yengeç.. oğlak burcu kadınlarla anlaşabilirsin. Aslında akrep etkili biri ile iyi anlaşırsın hatta evlenirsin. Yükseleni oğlak burcu akrep gibi gibi..
Çok şeyi zihninde yaşyorsun, paylaaşmıyorsun ve harekete geçmekte belki zorlanıyorsundur.
Öğretmenlik ya da hastabakımı ile ilgili bir şeyler yapmak iyi gelebilir sana... Yaşlılaryurdu, kimsesiz çocuklar gibi yerleri ziyaret ve yardım da olabilir..
Doğru
İnsanlara yardım etmek onların yüzündeki gülümseme bana iyi geliyor
Ama gücüm bir yere kadar insanları mutlu etmeye yetiyor
Sevgililerini anlayamıyor olabilirsin , ikizler etkili olur çoğu. Seni içten içe bunaltırlar. Evliliğin iyi olacak ama anlaştığın, aşık olduğun, iyi bir aileden, akıllı bilgili.. biraz kıskanç belki
Kıskanç ilgili akıllı bir kız istiyorum zaten hayatımda tıp umrumda olmaz hayat ta
Gönlüne göre olur umarım🙂🙏
Sağol inşallah