Önizleme olarak sizde nasıl bir intiba bırakır? Sonuçta ayakkabısını temizleyebilir ama pis pis geziyor ne düşünürsünüz? Dağınık mıdır? Pasaklı mıdır?

Önizleme olarak sizde nasıl bir intiba bırakır? Sonuçta ayakkabısını temizleyebilir ama pis pis geziyor ne düşünürsünüz? Dağınık mıdır? Pasaklı mıdır?

Ya bazıları kullanıma bağlı olarak illaki sararma yapar ama bu şekilde resmen buram buram kir içinde olan bir ayakkabı da giymesin. Şimdi her şey gelişti, ayakkabı süngerleri var, beyaz boyalar var. İki eli ayağı tutan insan bunu yapmaz kendine.. Beni de geçtim ama kişinin kendine saygı duyması lazım en başta.. Keyifli günler..
Evet sararma oluyor silinse de bazen çıkmıyor beyaz ayakkabı boyası felan var onlardan alıp kullanmak lazım ipleri de çamaşır makinesinde yıkanabilir
Olmazdı heralde ya çünkü ben temizliyorum mutlaka beyaz ayakkabılarımı önem veriyorum hele de beyazlara kirli kirli çıkmam 😊 o neymiş öyle😂😄
Pisli paslı ayakkabı çekilmez kokar 🤣
Her gün bunun için dua etsem cennete girersin sister 🤣
Etsen
Duyurulur 🤣🤣
Bazı ayakkabılar var bez kısımları var yıkasanda geçmiyor oğlumunki öyle sinir hastası oldum tuttum attım 😂😂 beyaz ayakkabılar yasaklansın
İlgililere duyrulur 🤣
🙏✨🎈
Cevap
2Cevap
Yok ayakkabı benim hassas noktam, ne olursa olsun ayakkabı temiz olmalı.
Net
Pis insan sevmem, ben de hoş intiba uyandırmaz.
Evet sevgilim olabilir giyimi önemli değil bana olan aşkı yeterli sevgilimi her türlü severdim.
Kalbi güzel olsun evet Barışım
Beyaz ayakkabıya bakamıyorsa giymeyecek 2+2 = 4 ayar olurum
Kesinlikle
Özensizdir. Özensiz insan sevmem.
Doğru 👍
kire batmış pis pasaklı 😂
Temizle sister oğlanı berraklastir işte 🤣
önce temiz olmayı öğrensin 😂
Gusül abdesti alıyordur 🤣
brother ya 🤣
Dininde imaninda adamın içi temizdir🤣
olsun olsun 🤣