Hoşlandığım kız ilişki konusunda kimseye güvenmediğini söylüyor ve sevgilisi var. Ne yapacağım ben şimdi?

Simdi ben 1 yildir bir kizi seviyorum o beni istemez falan diye dusunuyordum ama ilk basta o da hoslanmis benden bir yil oncenin olayi tabi simdiye gelelim kiz benden bir yas buyuk 20 yasinda o hic sevgilisi olmadi bu zamana kadar yalan degil gercek kendisi sevgililigi bos olarak goruyor sevgiliyle yapilan aktiviteler falan arkadasla da yapiliyo diyor evlenmeye falan da karsi istemiyor bana evlenmek istemedigi icin sevgililige gerek yok demisti kimseye guvenmiyor 2 gun once bunu soyledi bana da guvenmedigini soyledi ask acisi falan filan cekmek istemiyor bunlari da biliyorum kendini boktan durumlara sokmak istemiyor bu konuda psikolojisi bozuk cok hassas bu konuda oyle cinsel yaklasilimlara da karsi imanli kapali falan degil sosyal bi kiz kafa dengi beni sevdigini falan soyluyordu ama arkadas olarak goruyor sevgilisi olmasi huzursuz ediyor onu olmamasi da ediyor degisik bir durum yani ben bu kizi cok seviyorum cok asigim onun hislerine inanmiyorum belkide Şu an bitmistir bilmiyorum istiyorum ki o da benim kadar sevsin asik olsun psikolojisi degisik yani sevgili olaylarini anlatirken nasil boyle bi kotu oluyo falan ne kadar igrenc oldugunu gunumuz sevgililiklerini falan kimseye guvenmiyor falan ben de evlenmeye karsiydim ama onunla evlenmek istiyorum her gece muzik acip onu dusunuyorum falan benimle sevgili oldu iki defa cok kisa surdu sevdiginle beraber olmayi hakedicek bir sevgin vardi dedi ama onun istemedigini biliyordum soyluyordum hep bunlar kac ay oncesinin olayi tabi birilerinden hoslaniyor mesela ama hislerini bastiriyor ve bitiriyor herkese gider gozuyle bakiyor falan oysaki bana izin verse cok mutlu edicem onu cok olgun dusunceleri var ozellikle bu konularda bilmiyorum napicam

Hoşlandığım kız ilişki konusunda kimseye güvenmediğini söylüyor ve sevgilisi var. Ne yapacağım ben şimdi?