Yoksa, söylersem kaybederim diyerek hiç söylemeden konuşmaya devam mı edersiniz?

Yoksa, söylersem kaybederim diyerek hiç söylemeden konuşmaya devam mı edersiniz?

Söylerim. Söylemezsem sürekli acaba diyerek kafamda bi ton ihtimal kurarım. Söyler net bir cevap alır hayatımı ona göre şekillendirin. En kötü karar bile belirsizlikten iyidir demişler
Kaybedeceğimi bilsem de duygularımı söylerim. Bazen o kadar iyi anlaşıyoruz ki karşımızdaki insanla, araya ilişki gibi saçma bir şey sokmaya korkuyor insan. Fakat, çok seviyorsam aşıksam ve istiyorsam, arkadaş kalmaya da dayanamam. Bana başka birine hissettiği duyguları açar bir gün falan.. bunu göze alamam. Söylerim.
Eig geliyor : ))
😌 gelince teşşkkür ederim
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim 🙂
Emin değilim.. O anki duruma bağlı sanırım.. Öncelikle buna değiyor mu, buna bakarım sanırım..
Duygularım öyle değersizce hiçe sayılmasına katlanamam.. Bana göre göre karşılıksız hiçbir şey..
Teşekkür ederim..
Rica ederim 🙂
Cevap
3Cevap
Her zaman söylerim en azından içimde kalmasın.
Keşke demektense söylemeyi tercih ederim.. Sürekli acaba gibi sorular kafamı kurcalamaktansa söylemek en mantıklısı..
Ben söylemem daha doğrusu söyleyemiyorum ama belli ederim o gelsin diye gelmiyorsa da yapcak bişi yok yola devam
bilsemde söylemeyi tercih ederim içimde kalmasin derik
Söyledim. Söylerim..
Bende duracağına onda dursun..
Kaybedeceğimi bile bile söylerim en azından neden söylemedim diye pişmanlık yaşamam
Zaten her halükarda kaybediyorum. En azındansa onurlu bi kayıp olsun
Söylerim tutamam çenemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?