Bu hayattan çok sıkıldım ne yapacağım?

Resmen yaşamaktan bile bezdim.24 yaşındayim ve evliyim. Kaçarak evlendik. İstedigim hicbirsey olmadı. Eşim beni çok seviyor. Lakin ne düğün ne yüzüğüm varAfyonun ilçesinde yaşıyoruz. Eşim ise gidiyor. Ben sabah onda uyanıp kahvaltı edip görümcemin yanına gidiyorum. Evlerimiz yakın. Kira da oturuyoruz. Soba kullanıyoruz. Habire tütüyor ve kurum dökülüyor. Evimizde eşyalar ikinci el Allah'tan yoksa pert olurdu. Demem o ki yaşamak ağır geliyor bana artık. Ailem bile beni unuttu. Anneme dedim yanına geleyim buda sıkıldım. Eşim işten dolayi benle ilgilenmiyor dedim. Annem altınlarını da al gel dedi. Annemler de düğün derdinde düğün yapcaz demiş herkese. Bizim durumumuz yok. Annemlerin derdi anca düğün. Kaçtim diye babam aramıyor bile beni. Ben ne yapayım? Eşim de olmasa kimsem kalmadı. Annem altın, bilezik derdinde. Artik çok yoruldum. Ben ne yapmalıyım? Her gün evde otur TV izle sıkıldım. Üniversitem yarım kaldı. Arkadaşlarim geziyor ben sürekli evde oturmaktan çok sıkıldım. Ben ne yapacağım?

Bu hayattan çok sıkıldım ne yapacağım?