Daha doğrusu nasıl baş ediyorsunuz , sabır filan mı ediyorsunuz?
3 ay
Şu soruyu soran insan ml ml cevapları almak için sormadığı kesin. Amaç bul yok şunu yap cidden akılsız empatisiz slk insanlar çekilmiyor. Neyse sinirlendim yine.
Bende bilmiyorum inan bende sıkıldım gel beraber bir yol bulalım bu kaosa
Ben buldum ya islam'a göre hareket edicem onun rehberliği beni hayatta tutuyor hayat amacım olmuş oldu daha önce de yapıyordum ama salmıştım bunu çeşitli videolar izleyerek buldum mesela Youtube "İbrahim kalın kendi gök kubbemiz" oynatma listesinde yayınladığı videoları izledim tavsiyem sen de izle ve ehli sünnet büyükleri sitesinde de baya bilgi var her şey hakkında bence bi bak ya. varsa önerin söyle dinlemek isterim iyi günler.
Âriflerden birinin cebinde
bir kağıt parçası vardı, her zaman ona bakardı.
«Rabbinin
hükmüne sabret.
Çünkü sen bizim nezaretimizdesin»
Tur Suresi: 48
Teşekkürler.
18 yaşında böyle hissetmen aslında çok insani 🌫️ Hayat bazen düz, heyecansız ve anlamsız gelebilir. Bu genelde amaç eksikliği ya da rutine sıkışma hissinden olur. Sabretmek tek başına çözüm değil; kendine yeni uyaranlar açman gerekiyor. Küçük riskler al, farklı ortamlara gir, zihnini zorlayacak bir hedef koy 🎯 Spor, yeni bir beceri, yeni insanlar… Harekete geçtikçe duygun da değişir. Durgunluk sıkıntıyı büyütür, hareket küçültür 🚀
Cevap
1Cevap
amaç bul
Doktora git
Dızı ızle vincenzo izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?