Güncellemeler
+1 yıl
Abi en büyük sorun beni görünce kaçan erkekler
Güncellemeler
+1 yıl
Madem fotoğraf istiyorsunuz atıyorum.
Buraya yıllardır üyeyim ama bu sıkıntı gecmiyor
Buraya yıllardır üyeyim ama bu sıkıntı gecmiyor
Bugüne kadar sevilmedim çıkma teklifi almadım.
İş göruşmelerim hüsranla bitiyor hiç bir yer beni kabul etmiyor.
Süslü puslu dekolteli çıksam bile kimse bakmıyor.
Estetik kurtarır mı emin değilim.
Hayat çirkinsen çok çirkin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşı kaldırıma geçiyor diyince benim kalbim bir tık hüzünlendi
Aynen bende huzunleniyorum ister istemez çok zor
Anlıyorum m
Ailenle ilişkilerin nasıl, ve arkadaşlarınla?
Arkadaşım yok asosyalim.
Ailemle aram iyi.
İyi arkadaşların olursa ilaç gibi gelirler. Sevgisiz ilgisiz kalmışsın. O da büyün hayatına yansıyor
Senin neren çirkin, dalga mı geçiyorsun?
Hep bunları yaşıyorum anlamadım gitti.
Kafamda sorgulamayan yoruldum aylardır.
Özgüven problemin , mantıksal hataların olabilir ama çirkin olmadığın kesin.
Bir rus atasözü derki çirkin kadın yoktur az votka vardır
Klişe oldu artık bu başka sözler kullan öyle tabi ama jssnns
Klişe ama gerçek
Evet bende söyledim zaten 🙏🙃
Biri için güzel olmayı düşünmek yalnış zaten sadece güzelsin diye seven kişi 2 gün sorna senden daha güzelini bulucak
Öyle ama hiç sevgilim olmadı.
Hiç sevilememden begenilmemekte kotu.
Valla benim güzel olduğumu söylüyolar ama benimde olmadı dediğim gibi gerçekten sevicek kişi başka şeylere bakar
Çirkinim erkekler benden kaçıyo dediğin halin bu mu cidden. Avutmak için falan değil ama gerçekten bahsettiğin gibi değilsin
Bilmiyorum kaçıyorlar kafadan sıkmıyorum ego şişirmek için.
Hep böyle oluyor neden bilmiyorum.
Ben de öyle hissediyorum
Fotoğraf görmek lazım
Gerek yok.
Çirkinim ortada avutulmak için uğraşamam.
Tesekkurler
Kendin bilirsin
Tanışmaktan bu kadar çekinirsen tabi olmaz çünkü kendini damgalamıssin çirkinim diye
Tanışmak bana göre değil çirkinim ne anlamı var zaten.
Buradan kimse ile tanışmam tanisacagima yalnız kalmayı kimseyle konuşmayı sporumu ihmal etmeyip estetik yaptırmayı tercih ederim.
Eğer birisi beni avutursa bu amacına yönelmeyi engeller.
Spor yapman güzel, en azından bir şeyler için çabalıyorsun. Avutmak değil olay, bu bakış açısı yanlış. Estetik bence hiç düşünme, çok büyüttüğünu hissediyorum şahsen.
Beni gören em behbaht erkek bıle begenmiyorsa bu kız yani ben cirkinmidir.
Zaten kilomda asiri değil yüzüm kötü spor yapıp fizik elde etmeye cabaliyorum
Yanlış düşünüyorsun buna eminim. Ve herkesi aynı kefeye koymuşsun tıpkı kendini kalıplara koyduğun gibi, spora elbette devam et fakat kendine haksızlık yaptığını düşünüyorum. Kendimiz hakkında çok acımasızız.
Çirkin değilsin dediğim gibi
Güzelde değil bir anlamı yok
O anlamı çıkarma 😃sen dedin ki çirkinim ben de diyorum değilsin, desen ki güzel miyim onu da ayrı derim
Takip atsana net fikrimi soylucem sana :d
Ya boş ver ben çirkinim kanıtlar ortada dosya kabarık.
Genelde böyle diyenler güzelliğinin farkında olmuyor o yüzden ddjdhx
Yahu diyelim ki güzelliğimin farkında değilim neden en çirkin erkkek bile teklif etmedi bugüne kadar ya da karşı kaldırma geçiyor beni görünce.
Fırsat olmamış olabilir mi? Cidden o kadar rahat miyiz sanıyorsun 😂 ulan ben göz göze geldiğim kızla gözümü kaçırıyorum sen benden mesela nasıl çıkma teklifi bekleyebilirsin ki dudbdb eziklik falan değil bu 😂
Güzel kadın görünce çok rahatsızsiniz nedense dolu teklif alan kız var.
Teklif gelmemesi normal belki dışardan biraz ulaşılmaz gözüküyorsundur. Ve insanlar karşı kaldırıma geçerken A gelen çirkinmiş karşı kaldırımdan geçerim demiyorlar nzn
Dolu teklif alan kız varda onlar nasıl alıyor? Kendini ucuz hissettiriyor her erkek sahip olabilirim kafasına bürünüyor ama sen onlar için bence daha değerlisin gözünde
@JamaisV aynen reis bende bunu demek istiyorum
Bu mu çirkin saçmalama djdhxjc böyle sevgilim olsa milletten saklarım nazar gelmesin diye dudhxx
Yok abi makyaj yaptım biraz.
Valla kimse ne bakıyor ne ediyor boyda kısa 155 filan.
Ben 184 um yanımdaki kızdan boy aramam ki ne alaka jddbbd
Bende anlamadım bu karşı kaldirim işi beni artık gıcık etmeye başladı.
Sürekli hergun yürüyüşe çıktığımda yaşıyorum.
Beni gördüğü anda jet hızıyla değiştiriyor yolunu. Mesala şöyle oluyor...
Ben kaldirimda yürüyorum, adamda aynı kaldırımda yürüyor beni görünce direk yola geçiyor ya da karşı kaldırıma geçiyor ben yolumu bitirdikten sonra arkama bir bakiyorum benim yurudugum kaldırıma tekrar geçmiş.
Abi güzelsin işte karakteristik yüzün var elim ayağım titredi fotoyu görünce. Bence boydan dolayı biraz özgüvensizsin
@JamaisV boyundan dolayida biraz evet birde burun estetigi yaptırmak istiyorum.
Ama bu karşı kaldirim işi beni aylardır gıcık ediyor neden böyle olduğunu anlamiyorum
Sakın yapma böyle bir şey gayet güzelsin burnun falan da güzel beğenen seni böyle beğensin
Ben seni yolda göreyim söz yanında yuruycem dhxbxbsbdbxbbsx
Ya dhjssjjs o hep oluyor ben de genelde karşıdan gelen biri varsa yola geçiyorum o yanımdan geçene kadar. Sonra tekrar kaldırımdan yürüyorum. İnsanların böyle düşünüyor olabileceğini düşünerek yaptığım her hareketi sorgularsam psikolojim kaldırmaz 😅
Belkide dış görünüş konusunda çok mükemmeliyetçiyimdir hani o yüzden ozguvenim yoktur diyeceğim de yaşadığım problem kafamdan silinmiyor.
Evet burun estetiği yüzü çok değiştiriyor
@JamaisV belkide haklısın yani sanırım teşekkür ederim çok kafaya takan insanim
Takip atsana bı 😂 sormak istediğim şeyler var :d
@JamaisV değiştiriyor kesinlikle evet
Rica ederim ben de biraz öyleydim ama zamanla birkaç farkındalık oluşuyor insanlar hakkında çok fazla düşünmemek lazım
@JamaisV tamam çok teşekkürler 🙏😘
Sen yalniz kalmayi hakediyon
estetik kurtarir ya
İnsallah