Aşk İlişkileri Size takıntılı aşık olan birine nasıl davranırsınız? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk önce kibar dile başvururum anlamıyor mu kalbini kırarım o da olmuyorsa polisi ararım artık :DBu çizgi diziyide gerçek oldlar bilir :D#OrkestraŞefi Size takıntılı aşık olan birine nasıl davranırsınız? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzak dururum, kibar dille anlamıyor bu tarz insanlar. Üniversite de bir arkadaşım vardı, beni seviyormuş istemediğimi söyledim, engel attım yok. Sonra da farklı numaradan ulaştı azcık daha uzatsaydı sonuç polise giderdi 0 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ben korkarım saplantılı takıntılı insanlardan umarım hiç başıma öyle bir durum gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uzak dururum, kibar dille anlamıyor bu tarz insanlar. Üniversite de bir arkadaşım vardı, beni seviyormuş istemediğimi söyledim, engel attım yok. Sonra da farklı numaradan ulaştı azcık daha uzatsaydı sonuç polise giderdi
ben korkarım saplantılı takıntılı insanlardan umarım hiç başıma öyle bir durum gelmez