• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler kendisiyle ilgilenen kızları sever mi?

berilyorulmaz
berilyorulmaz Takip Et
Xper 3 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor

mesela ona yönelik sorular soran onunla ilgili bi şeyleri öğrenmeye çalışması falan hoşlarına gider mi

Erkekler kendisiyle ilgilenen kızları sever mi?
Fal Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Sanmıyorum. Genelde köpek gibi davrandığımda sevildiğimi gördüm. Onlara iyi davrandığımda sanki normalleşiyorlar ama beni sinirlendirdiklerinde ve onları aşağıladığımda/terslediğimde, açıklama yapmadan defolup gittiğimde, onları engellediğimde, aniden bıraktığımda nedense çok kıymetli oluyorum. Hem de inanın hepsi çok ısrarla bırakmıyor. İlgiyle daha fazla seviyor. Ben bu hareketleri ilgilensinler diye yapmıyorum kendi hırçın ruh halimi harekete geçirdikleri için yapıyorum ama dikkatimi çekti. Erkekler kendilerine köpek muamelesi yapanları seviyor. Sanırım bu yüzden zaman içinde gözümde köpekleştiler. Bir de arada kendileri köpekleşip havlıyor gibi sesler çıkarıyorlar bundan dolayı heralde.

13
    27 Yorumla
    • berilyorulmaz
      berilyorulmaz
      +1 yıl

abla senden öğrenceğim çok şey var hayran kaldım

Yorumla
    • avigor
      avigor
      +1 yıl

sanırım bir çok kişi senin surlarını yıkmak için mancınık yapmakla meşgul

Yorumla
    • kubat_cagatay
      kubat_cagatay
      +1 yıl

Yaptığın agresif hareketlerine karşılık, sevgilinin seni idare etmesine daha çok ilgi görüyorum diyorsun. orta yaşlardaki Bir erkek için en önemlisi "huzur" dur. huzur bulduğu kadına gider, aklı hep onda olur, olgun bir erkeğin aldatmasında yatan en büyük sebebye yine huzurdur. yoksa kızın gençliği, güzelliği fasa fiso

Yorumla
    • Anlaşan
      Anlaşan
      +1 yıl

Çok dobra yazmışsın kutluyorum seni

Yorumla
    • Anlaşan
      Anlaşan
      +1 yıl

Yorum yanlış yere gitti ama sıkıntı yok kabul edebilirsin

Yorumla
    • Just_say_it
      Just_say_it
      +1 yıl

it kopuğa ayrı bir ilgin var sanırım 😂

Yorumla
    • G-Ü-V-E-N
      G-Ü-V-E-N
      +1 yıl

bu yorum çok ağır olmuş, cidden köpek yerine vs. olmamış. evet kaçan kovalanır mantığı doğru. aşırı ilgi hem erkeği hemde kadını kendinden soğutur buda doğru. ama it köpek benzetmesi hoş olmamış. sevgili yodacığım. kızma bana ok.

Yorumla
    • bireylulmeselesi_
      bireylulmeselesi_
      +1 yıl

Çoook haklısınız cidden böyle tam olarak

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@kubat_cagatay bunlar lafta kalıyor

Yorumla
    • kubat_cagatay
      kubat_cagatay
      +1 yıl

@you4myselfcontrol Lafta kalan nedir. sizi anlayamadım.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@kubat_cagatay erkek kafası rahat olsun ister falan çoğu kadın erkeği rahat bıraktığında erkeğin kendine challange aradığını görüyor hani sizin söyleidkleriniz bi kulaktan girer diğerinden çıkar çünkü insanlar deneyerek neyin ise yaradığınu bulmaya calisiyor

Yorumla
    • ruthless899
      ruthless899
      +1 yıl

14 yas ergen bunalimi ilerde düzelirsin ve insan iliskilerinin bu kimlik bunalimindan daha degerli oldugunu anlarsın (kaliteli kisilerle)

Yorumla
    • kubat_cagatay
      kubat_cagatay
      +1 yıl

@you4myselfcontrol İnan yukarıdaki taktik erkekten erkeğe değişsede hiç bir işe yaramaz. o yaradığını sanıp kendini mutlu hissedebilir, hele işin içinde evlilik yoksa kendini rahat hissedeceği kızın yanına atar kendini, diğeri onun için yedek olur, bunuda belli etmez

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@kubat_cagatay zaten sorun hiçbir taktiğin bi anlamının olmaması ilgilensen harika iyi efendi kız modelinde olsan da erkek çoğunlukla seni tercih etse de doğası gereği tek eşli olmayacak diğer kızlar muhabbeti hep olacaktır kadınlar da bunu bildiği için madem her türlü aldatılcaz ağzına edeyim de enayi gibi hissetmiyim diyot olabilir yani anladın mı

Yorumla
    • kubat_cagatay
      kubat_cagatay
      +1 yıl

@you4myselfcontrol yukarıda yazdığınız şekilde tepki veren kadın kendine güvenmeyen bir kadın karekteridir. Kanımca siz ne kadar kendi cinsinize destek versenizde öyle düşünmüyorsunuz Ama bunu bilin hiç bir erkek sevdiği ve yanında kendisini huzurlu hissettiği bir kadını aldatmaz.

Yorumla
    • Papillon_Papillon
      Papillon_Papillon
      +1 yıl

@you4myselfcontrol Ama öyle bir ilişki olmazki. ne yapsam aldatılacağım. düşüncesi , bir kadın için hiç hoş değil. Ben öyle düşünerek yaşayamam. eşini terslesen ne olacak

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@Papillon_Papillon gerçeklerin konuşulduğu an sansürlendiği ve linçlendiği bi düzendeyiz parası olan statüsü olan bi kadını kaybetse yerine anında 10 tane süpermodel koyabilecek erkekleri dinle, ortalama erkekler kaybetmek istemediği için yalan söylüyor

Yorumla
    • Papillon_Papillon
      Papillon_Papillon
      +1 yıl

@you4myselfcontrol o zaman erkeklerde kadına devamlı bağırmalı. kimi kadınlarda yapıyormu aynı şeyleri, buradan bie bazı kızlar yarışma halinde

Yorumla
    • beceriksiz94
      beceriksiz94
      +1 yıl

Sen duygusal zekası olmayanlara denk gelmişsin... duygusal zekası olan erkek kontrol edebilir kendini giden gider kalan kalir kimseye yalvaramam

Yorumla
    • Skylifes28
      Skylifes28
      +1 yıl

O açıdan bakarsan kadınlarda Aynı iyi huylu romantik sadık Adamları görmezden gelip Pi, ç erkek Peşinde koşan siz değilmisiniz. Bunne oluyor peki 🤣🤣

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@Skylifes28 Hahaha harbi

Yorumla
    • beceriksiz94
      beceriksiz94
      +1 yıl

@Skylifes28 knka bana mi yazdin bilmiyorum da duygusal zeka demek romantiklik degil duygunu ofkeni kontrol edebilme demek bagirmama mesela susma hakkini da savunma mesela bir kere oyle bir sey

Yorumla
    • Skylifes28
      Skylifes28
      +1 yıl

@beceriksiz94 Yok ya yorum sahibine Duygusal zekayı biliyorum Bunun için olabildiğince duyguya isim vermek duygu lügatını artırmak Duyguları yasıp olabildiğince smoutlaştırmaya çalışmak lazım bide Stoacı olup duygusal direncide artırmakda var Tabi Böylece suyguların kontrolünden esaretinden uzaklaşır. Ve içinde bulunduğun durumu daha iyi analiz edersin

Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

@Skylifes28 duygu demeyi unutmuşsun reis

Yorumla
    • Suuuuuuuuuuuuuu
      Suuuuuuuuuuuuuu
      +1 yıl

Ne konuşmuşsunuz altımda:)

Yorumla
    • beceriksiz94
      beceriksiz94
      +1 yıl

Upsi

Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Reis altımda maltımda falan ayıb oluyo kgjjggfjkd

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sever ama 25 yaş üzerinden bir öneri alma. Onların önerileri senin menfaatine değil kendilerin menfaatine verilmiş nasiyatlar. Haberin olsun.

Mesela 40 yaşına kadar bir erkekle oturup konuşamamış, erkeği belki 1 gecenin 10 da 1 si kadar bile yanında tutamamış tipler öneri veriyor akıl veriyor haberin olsun.

0
    1 Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Sen var ya nasıl haklı olduğunu anlatamam senin heykelini yapsak tassssağına beton yetmez bee, ben hayatımda bu kadar doğru böyle hedefi 12 den çakan bi tespit görmedim ya, acayip haklısın, onlar evlenince de zaten hemen bi çiftleşme yaparlar sonra çocuk olunca da adam el mahkum ölene kadar boşanmaz kölelik yapar çocukları uğruna... Hepsi bu kadar😐

Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Size erkeklerin sevebileceğini düşündüren nedir?

13
    3 Yorumla
    • darkweeder01
      darkweeder01
      +1 yıl

Kdjxjxj doğru

Yorumla
    • Sugibiyimmmmm
      Sugibiyimmmmm
      +1 yıl

Kalbimiz var

Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

AHAHAHHAHAHAHA CIDDEN ERKEKLER KALPSIZ

Yorumla
  • MotorcuGen19
    MotorcuGen19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Erkeği sürekli sorulara boğmak doğru bir davranış değ bana göre. Bunun yerine, aynalama yapabilirsin. Yani karşındaki insanın senin hakkında merak ettiği şeyleri, sende ona sorabilirsin. Sorduğun sorularda detaycı olman, onu gerçekten merak ettiğini, soruyu öylesine sormadığını belli eder.
    Örnek; -sen nerede çalışıyorsun?
    X firmasında.
    "-tam olarak işin hangi alanla ilgili, memnun musun, çalışma ortamın seni bunaltıyor mu" gibi gibi...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

62

Cevap

108

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Evet ben seviyorum

0
    0 Yorumla
  • Darksecrett
    Darksecrett Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Elbette gider. Normal bir sohbet sırasında onun hakkında küçük nüansları yakalaman ve bir sonraki sohbette yakaladığın o ipucundan yürümen çok hoşuna gider mesela. Onun için süslenmen ve bunu ona belli etmen de hoşuna gider. Aklında kalırsın. Ama sakın hazır bekleyen taraf olduğunu belli etme. Senin için çabalasın. 2. Buluşmayı o ayarlasın mesela. Seni merak etmesini sağla yazışırken. Biraz da drama quen olman gerekiyo bu arada. Erkekler genel olarak su şişesinin kapağını açamayan pick me kızlardan hoslanıyi çünkü. Hani ben asla bu tip kızlardan hoşlanmıyorum ama genel olarak hemcinslerim öyle yani. Bana kalırsa kendi ayakları üstüne basabilen güçlü kadınlar daha ilgi çekici. Ama tabi benim gibiler nadir. O yüzden sen genel olarak erkeklerin hoşlandığı kız olamaya bak. Büyük ihtimalle dikkatini çekmek istediğin erkekte bu tarz kızlardan hoşlanıyordur çünkü. Son olarak... hep onun gözünün önünde ol. Ama ilgilenme. O seni fark etsin, ve sen sonra onu fark et. Daha sonra göz teması kur. Ama ondan önce sen gözlerini ayır. Tabiki göz devirerek değil. Naz yaparak... eminim 2 göz temasından sonra masana gelecektir... bu arada göz temasını ayırırkende biraz utanmış gibi yap. Senin tatlı ve minnoş olduğunu düşünsün. İlişkiniz başlarsa ipleri eline alir kaplan kesilirsin zaten raat ol. Başta biraz utangaç takıl yeter bennce.

2
    0 Yorumla
  • Müdrik
    Müdrik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 89%
    +1 yıl

Benimle ilgilenen kızlar, genellikle benim standardımda (güzellik-yakışıklılık anlamında) kimsenin bakmadığı kızlar oluyor. Aklıma şu geliyor; aslında kendine benden daha iyisini bulsa, yüzüme bile bakmazdı. Ama yokluktan bana bakıyor. Ben bunu fark edebiliyoum. Ama gerçekten benim standardım veya üstü kızlar benimle ilgilense çok hoşuma gider. Şöyle derim; kız benim standardım (veya üstü) başkalarını bulabilecekken benimle ilgileniyorsa, demek ki ya beni seviyor veya bende olan bir yönü beğeniyor, derim/derdim.

0
    4 Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Aga be reis sen tüm standartların üstündesin ❤️

Yorumla
    • Müdrik
      Müdrik
      +1 yıl

Estağfurullah. Biz de haddimizi biliyoruz.

Yorumla
    • Müdrik
      Müdrik
      +1 yıl

Mesela bir örnek vereyim; çok güzel bir kadın vardı, karşı dairemde oturuyordu ama kadının çocuğu vardı. Küçük bir kız çocuğu vardı. Normalde o kadın, çocuğu olmasa yüzüme bile bakmaz. Ben bunu biliyorum ama çocuğu var diye bana bakıyordu. Sonuçta evlenmek istediği adam çocuksuz bir adam. Yani kılçıksız balık. Sonra ben yüz vermeyince gitti kendisi gibi çocukları olan bir adamla evlendi.
      Normalde çocuğu olmasaydı bana bakmazdı Zaten çocuğu olmasına rağmen bana baksaydı, ben ona ilgisiz kalmazdım.
      Ben bunların hepsini Fark edebiliyorum.

Yorumla
    • Müdrik
      Müdrik
      +1 yıl

Bir örnek daha vereyim;ben uzem öğrencisiyim. Normalde canlı derslerde mesaj kutusuna yazdığımızdan dolayı herkes birbirinin ismini bilir ama tip olarak tanımaz. Sınava gidince kendini tanıtırsın sınıf arkadaşlarına Çünkü sınavlar yüz yüze.
      Mesela kendi sınıfındaki güzel kızlar gelip kendini sana tanıtmaz Hatta sen onlara gidip kendini tanıtmaya çalışsan, öyle mi der? der başından def etmeye çalışır ama çirkinlerde gelir seninle tanışmaya çalışır.

Ben tip olarak ne çok yakışıklıyım ne de çok çirkinim orta sınıf bir adamım yani kendim gibi gibi orta standartta bir kadına hayır demem, ilgisi hoşuma gider.
      Ama bunun altı, bana yukarıda yazdığım şeyleri düşündürür.

Yorumla
  • bireylulmeselesi_
    bireylulmeselesi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Hayır. Onları peşinde köpek gibi koşturan kızları seviyolar. Seni cepte görmesini istiyosan ilgi göster. Ama kıymet versin, sevsin istiyosan hiçbir zaman tam anlamıyla ona ait olduğunu hissettirmeyeceksin. Her an gidebilirmiş gibi davranıcaksın. İlgiden, tatlı dilden asla anlamıyorlar inan bana

3
    1 Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Aksine erkeklerin tek anladıkları dil tatlı dildir, sen zerre kadar anlamıyorsun, tatlı dil oldu mu her isteği yapan biriyim ben hiç kıramam öyle olunca, sen köpek gibi peşinden koşturacaksın al baş parmağını işaretle orta parmağının ortasına koy yüzüne çevir, tırnağımı bile kaldırmam öyle kızlar için, köpekmiş sen kurban ol köpeğe, gidip de köpeklerle birlikte olursan tabi peşinden koşar, bilirsin köpeklerin başı dişilerin gö-tünden ayrılmaz yani sende köpeksin ilişkinin öylesini biliyorsun sadece...

Yorumla
  • Kisaragi
    Kisaragi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Doğrusu budur zaten. Karşı taraf ilgilenmiyorsa bırakırsın veya bırakır. Erkekler kendisiyle ilgilenen kızları sever ve sahip çıkar. Tabi bu adam akıllı erkekler için geçerli. bu oranda sanırsam %15 civarlarında. Gerisinin sadece zevk köşesi olursun.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Annesi dominat bir kadınsa evet. Bir erkeğin annesi onun hoşlandığı kadının kilididir. Aile kültürü modernse bu havalı, ne istediğini bilen bir kadınken; kapalı, gelenekçi ve ataerkil bir ailedense bu basit kadın olarak yorumlamasına neden olabilir. Bu seçtiğiniz erkekle ilgili bir sorun.

1
    0 Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bir cinsiyeti anlamak yerine, karşındaki insanı çözümlemeye çalışırsan çok daha gerçekçi ve işe yarar bilgiler edinirsin. Her erkek birbirinden o kadar farklı ki, bu soruya verilen hiç bir cevabın geçerliliği yok yani. Özellikle şu köpek gibi davranıp sevilme konusu saçmalığın daniskası. Sevgiyi nasıl elde ettiğin seni ilgilendirmiyorsa taktik yapabilirsin tabi :), ama her zaman elde patlar emin ol. Taktik yapmak zorunda olmadığın bir ilişkiye emek vermen daha hayrına olur.

1
    0 Yorumla
  • Rk1252
    Rk1252 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendimce bı düşüncem var , doğru veya yanlış bilmem , banaa birisi sürekli soru sorunca sıkılıyorum, eski konuştuğum çocuk herşeyi herkesi sorardı, mesela isim var dışarı çıktım, nereye gittin diyince isim vardı derim , ne işin deyince ışık hızında soğurum , yani bu hayatım ile ilgili olunca da aynı şekilde , bbence her erkek herşeyi sevmez erkekleri biraz boş bırakmak lazim

0
    1 Yorumla
    • LeeCooper2002
      LeeCooper2002
      +1 yıl

Bu beeeeen, ben 20 yaşındayım ve bugüne kadar her gün dışarı çıkardım evdekiler nereye, ben dışarı, dışarda nereye, sokak lfsgkmvdh

Yorumla
  • halil233
    halil233 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bu tür olaylarda yapacağın tek şey fazla piyasaya çıkıp kendi değerini düşürmemen...

bu ticaret gibi bir şey kendini pazarlamayı bileceksin öyle bir pazarlayacaksın ki aklı duracak.

bir erkeğin sevip sevmediğini nasıl anlarsın sorusuna gelecek olursak bence kızlardan daha kolaydır anlaşılması fakat yine de zor anlarsın o yüzden sevip sevmediğini anlamaya çalışmak yerine sen gerekenleri yap o zaten seviyorsa artık ilerde sana baya bir açılır zaten...

0
    3 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      +1 yıl

Sana bişey sorabilir miyim

Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

@Geologicalengineer Tabiki de sorabilirsin dinliyorum seni buyur.

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      +1 yıl

Ozelden yazdım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hayir o konuda kizlarin tam tersiyiz.
    Bir kizi ilgiyle hemen elde edebilirsin o yuzden kizlar da erkekleri de boyle sanar ama oyle bisey yok. Kiz guzel olacak bide biraz yollu olacak. En makbulu bu erkek acisindan. Oynasmaktan cekinmeyecek ama ilgi falan fazla olmayacak.

1
    2 Yorumla
    • sorusormakkk555
      sorusormakkk555
      +1 yıl

Kesinlikle böylesiniz. Kime ilgi göstermesem peşimden koşuyor

Yorumla
    • Fenerligenc34
      Fenerligenc34
      +1 yıl

Evet siz kadınlar iyi bilirsiniz önce biraz hafiften ilgi sonra komple kesersiniz ilgiyi çok iyi bilirim can yakarsınız @sorusormakkk555

Yorumla
  • kimbu032
    kimbu032 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sever ama fazla ilgi sıkar bu erkekleri hesap sormican kıskanmıcan trip atmıcan sadece ilgilencen yemek tatlı falan yapcan çay koycan masaj yapcan dertlerini dinlicen

2
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Severler Ama ilgilenme konusunda İlgiyi adamın üstüne kusarcasına vermemeli Dengeli vermek en iyisidir. Bazılarıda tam tersi yapıyor. Onlarında sonu ya boynuzlanmak ya da Terk edilmek oluyor. En doğrusu en dengelisidir

0
    0 Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Evet hoşuma gider. Ama her erkek aynı değil. Hepimiz aynı fabrikadan çıkmıyoruz. Bir de benim de kızdan öncesinde hoşlanıyor olmam lazım. Sevmediğim bir kız bana ilgili olsa da olmasa da hiçbir şey değişmez.

0
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Kim sevmez ki, bir ortama girince seni ilk farkeden, moralin bozuksa seni dinleyen, atacagin iki ncı adımı tahmin edebilen, senin neye ihtiyacin olduğunu bilebilen biri... en değerli hazinedir.

1
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kadınlar sadece badboylarla ilgilenir. Badboylar da onları ya ezer ya da kullanıp atar. Mevzu budur. Ortada sevgi yok kadinlarin zalime tapması, zalimlerin de zulüm yapması var sadece...

1
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Severim. Kadınların bir kısmında erkeklerle sohbet becerilerinin düşük olduğunu düşünüyorum. Bu gruptakilerin sohbeti ilerletmek için bir çabaları yok. İlgilenen kızları severim şahsen

0
    0 Yorumla
  • AdemErgin
    AdemErgin Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Çoğu sevmez. Çünkü falso yapmaya çok müsaittir. Lakin içlerinde sen ne sorarsan sor çekinmeden cevaplayanlar olacaktır. Egosuz şekilde. İşte onlar esas oğlanlardır.

0
    0 Yorumla
  • KafamdakiSorular12
    KafamdakiSorular12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Erkekler bi ilgilenen bi ilgilenmeyen kızı seviyor yani hep soru işarrti bırakan akılların da daha kalıcı oluyor 😁

1
    0 Yorumla
  • FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Erkek milletiyle çok ilgilenmemek lazım. Fazlasi boğuyor kaçırıyorlar hemen. Azicik ilgi çok bile

1
    0 Yorumla
  • enesayar
    enesayar Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kız beğenirse gider begenmezse gitmez yani tavırlarınızin bir önemi yok sohbetiniz ve tipiniz guzelse gerisi teferruat

1
    0 Yorumla
  • İk4126
    İk4126 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Hayır genelde ilgilenmiyen zor kişileri sever sonra ordan darbe alinca %20 olasılıkla seven kizi sever

0
    0 Yorumla
  • evapo0
    evapo0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

Eğer hoşlandığım biriyse ilgisi tabiki hoşuma gider ama hiçbir duygum yoksa ilgi hoşuma gitmez benim hatta bi yerden sonra sıkar

0
    1 Yorumla
    • evapo0
      evapo0
      +1 yıl

Erkekler içinde böyle olabilir

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Değer veriyorsa hoşuna gider. Ama fazlası sıkar birde davranışlara odaklanmak daha mantıklıdır. Sözler yanıltır çoğu zaman.

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Her kadından değil. Çünkü kadınların dakikası dakikasını tutmuyor. Bugün konuşurlar yarın konuşmazlar.

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Böyle şeyleri genellemeyi doğru bulmuyorum bana sanki herkes ilgiden hoşlanır gibi geliyor.. ama istisna insanlar elbette olacaktır bi de dozu önemli…

0
    0 Yorumla
  • J3yKOSEROĞU
    J3yKOSEROĞU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir.. karşı tarafı iyi analiz etmek gereklidir.. zirâ bazıları ilgiyi baskı olarak gördüğü için sıkıntılar çıkabilir

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Zaten ancak öyle biriyle ilgilenirim. Diğer türlü taktik yapan, soğuk duran, kendisini göstermekten çekinen biriyle birlikte olmam.

0
    0 Yorumla
  • Yusufurkan27
    Yusufurkan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

İlk etap için evet ve seni beğeniyorsa daha da evet ama sonradan sıkabilir. Seni beğenmiyorsa daha ilk başta rahatsız edebilir.

0
    0 Yorumla
  • pradamella
    pradamella Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Aşko ben sevmiyom ya, ilgilenmicek böyle bana köpek çekicek ben öyle seviyom

0
    4 Yorumla
    • berilyorulmaz
      berilyorulmaz
      +1 yıl

ilgiyi verip bi anda kessem aynı etki olur mu askisi

Yorumla
    • pradamella
      pradamella
      +1 yıl

Şaka yapıyorum, bu arada böyle bişeyi sevdiğin birine yapmazsın zaten , yapıyosan takılmalıktır o

Yorumla
    • berilyorulmaz
      berilyorulmaz
      +1 yıl

seviyorum ya ama eğer karşılığında istediğim olucaksa yaparım napıyım

Yorumla
    • pradamella
      pradamella
      +1 yıl

Seni takıntı haline getirip bağımlı olabilir , ama bu seni seveceği anlamına gelmez

Yorumla
  • Sciencelover
    Sciencelover Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Çok soru sorarsa düşük zeka seviyesi. Genel de biraz konuşmadan sonra karakteri hakkında zaten çoğu şeyi anlarsın tabii karşıdaki isterse..

0
    0 Yorumla
  • sarımınlaciverti
    sarımınlaciverti Takip Et
    Yoda Yaş: 119 , eic 99%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişen bir konu kimi seviyor kiminin hoşuna gitmiyor erkek olsaydım ilgi isterdim

1
    0 Yorumla
  • Tusem_1
    Tusem_1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Sanmam erkekler ilgi görünce kaçıyorlar sıkılıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Sen ne diyosun nefes alması yeter bu abazalar için 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkek görselliğe önem verir. Görüp sevdiyse kölesi bile olabilir. Görüp sevmediyse artı 18 düşünür

0
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

ya erkeklerin merhametini sevin onlara iyi davranın onlarda sizlere iyi davranır

0
    0 Yorumla
  • tbek16
    tbek16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer ilgim olan biriyse böyle yapması beni daha çok çeker

0
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Başkasını bilmemde sevdiğimin benimle 7/24 ilgilenmesini isterim

0
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Soruda yorum yapan prada nikli pembeli erkek. Haberin olsun

0
    0 Yorumla
  • mustafa0032013
    mustafa0032013 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Neden hosuna gitmesin ki ama öyle her saniye bir şey sormak hoş olmaya biliyor

0
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Neden sevmesin, kadınlar kadar erkekler de ilgi bekler ama bu ilgi dozunda olmalıdır

0
    0 Yorumla
  • onecrazygirl
    onecrazygirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

%90 ı penisiype ilgilenini seviyor , en azından benim karşıma çıkanlar öyleydi 😣😒😏

0
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek kız fark etmez herhangi insan oğlu sever -nönkörler dışında-

0
    0 Yorumla
  • vakaivakvak
    vakaivakvak Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Erkekler kadınlardan daha ilgiye ihtiyaç duyuyor😆 aslında onlar bile bilmiyor

0
    0 Yorumla
  • zevkli_günahlar
    zevkli_günahlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

İlgiyi daha çok kadınlar sever o yüzden erkek ilgili olmalı

0
    0 Yorumla
  • ateşbacası
    ateşbacası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben çok severim benimle ilgilensin vs. ama yok işte be allah kahretsin :D

0
    0 Yorumla
  • Darbeli_Hilti
    Darbeli_Hilti Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çok değil biraz ilgi göstersen kapının önünde paspasın üstünde yatar

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

İlgi duyduğum kişinin benimle ilgili olarak bir şeyler yapması güzel olur.

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Hayır keşfetmelisiniz bizleri biz sizi nasıl keşfediyorsak

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkek/kadın hemen herkesin hoşuna gider. Abartmamak kaydıyla tabi 😀

0
    0 Yorumla
  • volkankimki
    volkankimki Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkekler veya kızlar kendilerinin de ilgilendiği kişiler, onlarla ilgilenirse mutlu olur..

0
    0 Yorumla
  • pars1453
    pars1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Erkekler ilgili kızları sever
    İlgisiz kızları sevmezler

0
    0 Yorumla
  • GalipAslanbas
    GalipAslanbas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl

Boğmamak, kıskançlığın bokunu çıkartmamak, trip atmamak kaydıyla severler

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yaşayarak öğrenmek daha iyi gibi. Çok soru beni sıkar.

0
    0 Yorumla
  • Alp21
    Alp21 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Evet ama sorguya ceker gibi sorulması degil merakla sorulması hostur

0
    0 Yorumla
  • Bedii0
    Bedii0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Tabiki heleki bide hobilerde birbirine uyuyorsa yani demek istediğim kız erkeğin hobilerini merak ederek ilgileniyorsa veya konuşurken erkeği yüceltiyorsa karşılığını kız da alır yabi ben de öyle en azından

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabi ilgi görmek kendi özel hissetmek çok güzel bir duygu ama bazı kadınlar aşırı baskıcı olursa çok fazla ilgi de tez ayrılık getirir

0
    0 Yorumla
  • xhzhhshshshzh
    xhzhhshshshzh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bu erkekten erkeğe değişkenlik gösterir tek tip değiliz biz

1
    0 Yorumla
  • luainlin
    luainlin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

dişil ve eril enerjiye göre kadın yani feminen enerji alıcı taraftır erkek tam tersi vericidir ilgide de aynı şekilde olduğu için köpek gibi davranınca daha çok ilgi görmenizin sebebi de bu

0
    0 Yorumla
  • Prada_
    Prada_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Severler ve hoşlarına gider ama kendilerini ağırdan satarlar.

1
    1 Yorumla
    • berilyorulmaz
      berilyorulmaz
      +1 yıl

evet yaa aynen de öyle oluyo ama bunun için ne yapmam lazım lütfen yardım ya

Yorumla
  • Instasıolmayan
    Instasıolmayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir bu. Ama ilgi dediğin dozunda olmalıdır. Net olan bu.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kendisiyle ilgilenen kızları sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler kendileriyle ilgilenen kızları sever mi? 30 cevap verildi
Erkekler nazlı kız sever mi? 11 cevap verildi
Erkekler kullanabilecegi kızları mi sever? 18 cevap verildi
Erkekler süründüren kızları mı seviyor? 17 cevap verildi
Kızlar espirili erkek mi sever? 7 cevap verildi
Erkekler nazlı kızları sever mi? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨