Bunu gözlemledim artık…. Kimi süründürdüysem değerli, elde edilmek istenen ve hatta aşık olunan kız oldum.
kime iyi davrandıysam da “iyi kız” “arkadaş” olarak tanımlandım.
Erkekler neden değersiz hissetmekten hoşlanır? Çok dezat değil mi yaaa
Bunu gözlemledim artık…. Kimi süründürdüysem değerli, elde edilmek istenen ve hatta aşık olunan kız oldum.
kime iyi davrandıysam da “iyi kız” “arkadaş” olarak tanımlandım.
Erkekler neden değersiz hissetmekten hoşlanır? Çok dezat değil mi yaaa
Kendimden örnek vereyim, hiçte öyle değilim. Daha önce çok iyi olduğunu düşündüğüm biri vardı. 3 yıldır harika anlaşıyorduk ve ben onunla evlilik hayalleri kuraraken hayatında baska birinin daha olduğunu öğrendim.
Karşımda ki insan iyi olsun ona aynı değer ve karşılığı veririm. Kötü biri ise hayatından çıkar giderim. Bu şekilde daha iletişiminde bile bana kötü davranan insanları engelleme sayım yüzleri geçti. Kötü birimi hiç acımıyorum. Hemen iletişimi kesiyor ve siliyorum. İyi biri mi? Sonuna kadar yanındayım.
Sen elde edilmek kız olmak istiyorsan, narsistlere göre biri olursun. Onlarda tabi ki engel sever, bağlanma bozukluğu dediğimiz durum var çünkü. Peşinde koşarlar. Normal, sağlıklı insanlar ise karşılık görmediği hiç bir durumun peşinde koşmaz. Karşılık göreceği insana bakarlar.
Bu sadece erkeklere has bir durum değilki, sizde kabul edersiniz ki kızlarda doğru erkeğe gelene kadar abuk subuk sapık erkekler ile çıkıyor. Hatta dillere pelesenk olmuş bir laf vardır. “Kızlar iyi erkeklerle arkadaş, kötü erkeklerle sevgili oluyorlar” şeklinde, ama dediğinizde haklısınız. Sanırım iyi denilebilecek insanlar her iki cinstede dikkatli ve olamayacak ilişkilerden uzak durduğu için daha az karşılaşıyorlar birbirleri ile.
aslında konu tamda şöyle beğendiğiniz kişiyi isteseniz de süründüremiyorsunuz ve orada aldığınız darbe ve eziklik kompleksini de size değer vereni süründürerek kapatmaya çalışıyorsunuz
Yooo aslında ben ona değer veriyordum, hatalarına denk geldim rest çektim. İstemiyorum konuşma benle dedim, şimdi koşturuyor peşimden napayım yani
değeri kendi hayal dünyanda mı veriyordun zira ben bu dediklerinden hatasını anlayıp kendini af ettirmeye çalışan ulvi bir davranış gördüm de
Cevap
13Cevap
Evet öyle seveler kızlar da mesela kötüleri şiddet uygulayanları serserileri severler
Değersiz hissedilmekten hoşlanmam ve zaten bir ilişkiyi bu raddeye getirmem şahsen yani karşı taraf beni süründürmek istediği raddeye
Öyle bir gelirsin ki şaşarsın 😁
Haha sanmıyorum
Mal erkekler sevebilir. Ben bana karşı kolay olmayan kızların varlığından haberdar olmam
Saf diyelim mal … değildir
Yoooo mal. Saf olan kendisi gibisini bulur. Bu erkekler her şeyin farkındadır
Peki niye koşturur peşinden? Takıntı eder bi kızı
Takıntı edicek insanlarda maldır yani, mallıklarına niye bi anlam arıyorsun jddhjdjd
Sende az mal değilsin mal dan anladığına göre…
Tabi. Insan kendinden bilir işi:)
Beni bu saatten sonra süründürmeye gücü yetmez kimsenin :D
Kötü kız olayım değerim bilinsinmi diyosun yani
Peşinden koşmayı sever kimi. Bilmiyorum kimseyi çözmeye uğraşamam
Tiksinirim anında da uzaklaşırım
Karşında kedicik varsa taparsın bile dayı…
Ben ne kedicikler gördüm. Kimseye boyun eğmedim eğmem de. Ayrıca dayı senin ananın erkek kardeşidir.
Ayyyyyy kıyamam
Çok da fifi
ulaşamadığın değerlidir bu hayatta
Aynen abi…
Peki neden? Bu özgüvensizlikten mi kompleksten falan mı
Ben sevmem öyle kizlari
Beni surundurecek kadın yok bu alemde
Öyle diyeni köpek ettim desem….
Erkek ulaştığınin nanköru
Ulaşamadığının delisi. Elinden kaçanın da köpeği olurmuş anladım
Ulasamadiginin delisi
Alakası yok