Eşimle görücü usulü tanışıp evlendim. Su an bana iyi davranıyor hamileyim hizmet de ediyor.
Benim çocuk ruhlu olduğum söylenir. 30 yaşındayım zeka seviyemin 10 yaşındaki çocukla aynı olduğunu çok söylediler. Bu sebeple ne bir erkek arkadaşım oldu nede talip olduğum erkekler beni beğendi.
Eşimin de beni çocuksu bulduğunu düşünüyorum. Beni bebek sever gibi seviyor. Politika gibi ciddi konulardan söz açmıyor, benimle gündem ile ilgili konuşmuyor. Sadece reels izliyor fazla iletişime girmiyor.
2 aydır cinsel ilişki olmadı. Bende zaten cazibeli cilveli bakımlı bir kadın değilim. İlişkide put gibi yatıyorum. Cilve yapmasını bilmiyorum. Bana genede senden bunları beklemiyorum dedi. Benden umudu kesmiş gibi ama belki dinde sabretmek zorunda o yüzden yanımda kaldığını düşünüyorum. Düşünüyorum da onun yerinde başkası olsaydı davayı şimdiden açmıştı.
Acaba beni gerçekten seviyor mu? Yaptığım çocuksu hareketlere gülerek tepki veriyor ama içinden neler geçiyor kim bilir. İlk başlarda beni azarlardı ama şimdi pamuk gibi zaten bu değişimini de anlamış değilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer