2 yılık bir iliskim vardı konuşmadığımız 3-4 gün bir süre zarfı oldu ve ben onu yakın arkadaşıyla aldattım bi anlık birseydi sadece öğrendi gitti çocuğa saldırdı benide bıraktı tabi ama kaç gündür içimin acısının tarifi yok ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum aklımda olmadığı bir an yok engellemiş heryerden ulaşamıyorum hiç bir şekilde onu geri istiyorum bunun dönüşü olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kusura bakmayın ama ben olsam ben de dönmezdim yani büyük bir hata yapmışsınız. Anlık da olsa yapılmaması gereken bir şeydi bence. Artık sevgiliniz dönmez ama siz de bir daha bir ilişkiniz varken böyle hata yapmazsanız bu denli pişmanlık yaşamazsınız. Bundan gerekli dersi çıkarıp bence önünüze bakın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılDönüşü ne olacak, aldatmışsın sevgilini.
Bir de utanmadan sevgilim diyorsun hala. Bir de üstelik yakın arkadaşı, bu da sıvaması oluş.
Bitti artık, geçmiş olsun. Devam ettirmeye çalışma, zararlı çıkarsın.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak anlık gelişecek bir şey değil vicdanınızı rahatlatmak için kendi yalanlarınıza bile inanıyorsunuz şaka gibisiniz. Aldatıp tekrar istemek yüzsüzlüğün kaçıncı evresi acaba.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlık diyorsun.. olur o zaman anlık olmasa uzun sürseydi olmazdı..
kaç dakikalık olursa sence dönüşü olur? kaç dakikadan sonra iş zora girer? anlık dedin ya o bakımdan sordum
11 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
61Cevap
+1 yılBir zahmet olmasın ya. Aldatmak hiçbir zaman anlık gelişmez ben buna inanmıyorum. Her zaman aklınızın bir köşesinden yer edinen kişiyle bulduğunuz fırsatı değerlendirmeye anlık diyorsunuz. Kendin böyle bir şeyin aldatılan tarafı olsan geri döner misin ki geri dönüş soruyosun? Sevgilin mezhebi genişse döner ancak.
40 Yorumla
+1 yılFlört ederken dahi anlık bir boşluk ile.. erk. arkadaşını altadan bir hanım ile.. hiç bir erkek.. söz.. nişan.. hele evlilik vb. gibi ciddi bir aşamaya taşımak adına ilişki yaşamaz. Döner ise bu noktadan sonra.. sizinle gununu gün etmek amacıyla döner. Sikilirsada terk edip gider. Bu huyunuzu bilen sosyal çevrenizden hiç bir erkek.. sizinle ciddi anlamda yol yurumek için sizi tanımak istemeyecektir. Sadece birilerinin oyucagi.. gençlik heyecanlarını yaşamak istediği bir kız olursunuz. Dilerim ki bu olay.. en azından kendi sosyal çevrenizde çok yayılmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şimdi şöyle bir şey var gidip sevgilini aldatmışsın o da yetmemiş üstüne en yakın arkadaşıyla aldatmışsın bu durumda onun senden ayrılması seni her yerden engellemesi normal değil mi sence de diyelim ki ona ulaştın bir şekilde onunla konuşacak yüzün var mı böylesi rezil bir şeyi yaptıktan sonra nasıl onunla konuşacaksın nasıl bir açıklama yapacaksın bunu da hiç düşündün mü aslında kötü hissetmen güzel bir şey yemek yiyememen kendinde olmaman çünkü bazı insanlar bunu hak eder sende bunlardan birisin umarım sende aynısını yaşarsın sonuçta kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
10 Yorumla
+1 yılBence sen ilk önce bir kendine sor gerçekten de bir anlık bir şey miydi diye? Zira bence 2 yıllık ilişkisi olan birini gerçekten seviyorsan bir anlık diye bir şey olamaz, aşkın hala yoğun olduğu zaman dilimi bu 2 yıl. Belli ki sende zaten duygular bitmiş ya da kendini o ilişkide yetersiz/ilgisiz/sevgisiz hissetiysen. Gerçekten dönmesini istiyor musun yoksa onu aldattığın kişiyle geleceğe dair güvencen olmadığı için mi tekrardan geri istiyosun? Şahsi fikrim dönse bile bu ilişki ağır yara aldı ve toparlanmaz. Yani bazı durumlar hiç yaşanmamış gibi davralnılamıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok seviyormuşsun ya gerçekten senin sevgine ayakta alkışlıyorum 3-4 gün içinde sevgilini yakın arkadaşıyla aldatıyorsun ama gerçekten çok seviyorsun.
Umarım sevginin sana geri dönmek gibi bir şey yapmaz gururu vardır eminim ki İnşallah öyle bir hata yapmaz..11 Yorumla- +1 yıl
Gururu olsaydı arkadaşını da silerdi. Mert bir adam onun olana bakan birinin dost olmayacagını da bilir. Bu kızla zaten bi daha olmaz olmamalı. Ama arkadaşını affetmesi ayrı bir onursuzluk.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaşınız 18-24 arası yazıyor. Ortalaması 21 yapar. Tabiki aldatmak kötü bir şey. Ama anladığım kadarı ile sadece biyolojik olarak bir aldatma gibi görünüyor yani hayvansal Dürtüler gibi. Heves gibi. Bu bi nebze iyi bir şey. En azından ruhen bir aldatma yok gibi. Tabiki sevgilin senin için gerçekten sevgili ise gerçekten aşk ise. Asıl sorun burada. Eğer ki gerçek aşk değilse Bir aldatma sayılmaz. Buda ikinci Bir iyi taraf
00 Yorumla
+1 yılGeri donusu falan olmaz. Aldatma da anlik olmaz. Demek ki aklinda hep varmis ve kisacik bi surede firsat olunca yapmissin. Kusura bakma da geri donusu falan olmaz. Ya hadi aldatiyon en yakin arkadasini mi buldun aldatcak? Bari akilli olsaydin 🤣🤣 ya da troll soru bilmiyorum ama beynin yok o bi kesin 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Sende de karakter yok
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz keşke dalga geçtiğimi anlasaydın o kadar emoji koydum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz ki ben biriyle konuşurken aynı anda Bi başkasıyla da konuşurken kendimden utanırım ayıp uygun olmayan bir şey insanlar nası kendine yakıştırıyor anlamıyorum. Bi şey yapmana gerek yok herseyi olduğu gibi bırak çocuğun üstüne gidersen senden daha çok soğur
01 Yorumla- +1 yıl
Dönüşü de olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeri dönüşü olmayacak.
olmamalı da...
ben şunu da anlamıyorum; 3-4 gün konuşmayınca birinin kollarına atlaman gerekmiyor.
sevgili olmak, sevgi aşk böyle bir acizlik değil.
bir ömür bunun acısını taşımakla hüküm giydin.
geçmiş olsun.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Utanma duygun yok anladığım kadarıyla. Hala onu istiyorum diyor ya hahaha kafayı yemişsin sen.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Çocuk adamın dibiymiş. Bu kadar yüzsüzlük olmaz bir de geri istiyorum diyorsun yazık kafana. Sen zaten sevmiyormuşsun bir de o çocuğun arkadaşı tam bir o...
00 Yorumlaben açıkcası sizin gibi insanların yok olmasını istiyorum çünkü güzel seven insanların güvenlerini ve onurlarını kırmaktan başka yaptığınız bir şey yok. Bunu yapan erkekte olsa kadında olsa yok olun ya keşke elimden gelse, umarım daha beterini yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olmasın da madem o kadar adamdı. Arkadaşını da silmeliydi. Sonuçta onun olana yan baktı. Ama onun olanı daha çok s*ker o arkadaşı. Biraz daha sarılsın ona m*l
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 günlük boşlukta gidip başkasına verip geri dönmeyi nasıl düşünebilirsin diye soracağım ama en yakın arkadaşına vermek nedir :D ikiniz de ona iyilik yapmışsınız. Bağırsaklarını boşaltmış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ki? Sizin sabrınız yok mu 3 - 4 gün beklemeye sevgilinizi? Gelmez zaten geri merak etmeyin. Bu kadar gurursuz değildir herhalde sevgiliniz..
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın. Sevdiğim kadın dediği kişiyi de en iyi arkadaşını dediği kişiyi de tanımış oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece senı degıl yakın arkadaşını da engellemesı bır daha ıkınızle muhattap olmaması lazım. Yolu açık olsun.
00 Yorumla
+1 yılHerkes hatasının bedelini öder. O aynısını senin yakın arkadaşın için yapsa senin tepkin ne olurdu?
00 YorumlaAdam k... vat ya da d.. yus değilse olmaz. Onun arkadaşı olacak ş.. fsizle devam edin. Çok yakışırsınız.👍🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin sizi başka ne denir ki? Utanmadan geri dönüşü olur mu sorusunu soruyorsunuz.
018 Yorumla- +1 yıl
erkek aldatsa böyle tepki vermezsiniz :ddd
- +1 yıl
@you4myselfcontrol Gayette aynı tepkiyi veririm ben
- +1 yıl
evli erkeklerin çoğu aldatıyor ve evlilikler devam ediyo kadın aldattığı an bitiyo
- +1 yıl
@you4myselfcontrol Nereden biliyorsunuz günaha giriyorsun mesela şu an. Çogu aldatıyor kelimesi yanlış sen nereden bileceksin ki
- +1 yıl
erkek doğası gereği cinsel anlamda tek eşli değildir evli olsa bile diğer kadınlar onu tahrik edebilir ve kadına ulaşacak statüsü varsa da yapar zaten bu sitede evli olan erkekler dm'ye gel modunda ve kendileri söylüyor aldatıyorum diye
- +1 yıl
araştırmalar da var kadınlar daha önce aldatıldınız mı sorusuna çoğu zaman evet diyor ee lez mi bunlar erkek tarafından aldatılıyor yani
- +1 yıl
@you4myselfcontrol en fazla 5 kişiye denk gelmişdindir bilemedin 10 bence hala yanlış konuşuyorsun😌
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Buzor bence şu an saçmalıyorsun kadınlar yattığı erkek sayısını azaltarak erkekler ise artırarak söyler çünkü kadınlar içgüdüsel olarak ne kadar erkekle olursa o kadar değerinin düşeceğini bilir ve değersiz hisseder k*şar hisseder bu da işine gelmez o yüzden bi alfa bulup onunla çiftleşmek işine gelir evlendiği kişi alfası değilse aldatıcaktır
- +1 yıl
- +1 yıl
@Buzor alakası yok 20 yıldır 3 çocuk olmasına rağmen nafaka vermeyeni biliyoruz. erkekler cinsel anlamda tek eşli değildir, kadın da ne kadar erkekle yatarsa sayı ne kadar artarsa o kadar değersiz olacağını bilir ve cinselliği zor verir. o yüzden erkeklerin çoğu sekse ulaşamazken kadınlar istese anında bulur
+1 yılAnlık bi şey olması bunu hafifletmiyor, aklı varsa da geri dönmez zaten. Kimseyle doğru değil kesinlikle de bula bula arkadaşını mı buldun yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam sana ne zor seyler yaşamışsın
Gerçekten cok sevdiğine eminim
Umarım cocuk sana dönmek gibi bi hata yapmaz 🙃01 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun ben ciddiyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maksat yorum olsun, okuyayım. Tiyatro oynunu başka yerde oynamalısın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarına da pes üç dört gün boş kalmaya tahammülünüz yokmu o kadar mı iradesiz siniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı ve hemen koşa koşa fırsatını bulup en yakın arkadaşına gitmek cahilliktir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHadi sen hatayı yaptın da en yakın arkadaşı nasıl bunu yapar anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni de arkadaşını da hayatından silkip atsın. İkiniz de karaktersizsiniz.
00 Yorumla
+1 yıldönüşü yok ama nasil ne oldu bisleri sormak isteridm gizlisn ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. İhanetin affı ve geri dönüşü olmaz. Her türlüsü kötü ama bir de en yakınıyla daha kötü.
00 YorumlaEğer ki gururu varsa zaten dönmez. Aldatma derken arkadaşıyla yattın mi seviyeniz neydi
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde onu geri alamazsın inşallah. Sen ve senin gibiler yüzünden mahvoldu bu ülke.
00 YorumlaAlkolü müydün nasıl arkadaşıyla yattın ki neden buluştun mesela onunla
06 YorumlaSen Boku Ye Ondan Sonra Geri İstiyorum Lan Biz Kadınlara Birgün Kusmedik
00 Yorumla
+1 yılOhhh iyi olmuş hak etmişsin umarım yüzüne bile bakmaz senin artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok üzüldüm durumuna, ne var yani, bir kerecik yakin arkadasi ile aldatmissin, yani yabancida degil.
Erkekleri kadin katili yapan senin gibi masum kadinlar..
00 Yorumla
+1 yılYok ya bence sorun olmaz gayet normal bir şey. Yerinde kim olsa aynısını yapardı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde boynuzlanmak istemeyen erkek yalnızlıktan şaşmaz.
00 Yorumla
+1 yılHem ihanet ediyorsun hemde tekrar geri dönmkek istiyorsun maalesef 3 kuruşa 5 köfte olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura Bakmayım * Tek Bildigim Bişi var İnsaAllah geri Gönmez İyi Bir ders olur Size Ömrünüz Boyunca İyi bir karaktere Sahipseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmaktan kastın ne? Yattın mı? Öpüştün mü? Mesajlaşma mı ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılYattım
Cevap sahibi+1 yılEn yakın arkadaşı ile birde. Kötü bir şey demek istemiyorum
- +1 yıl
Çok bir şey yapmamışsın da niye engellediyse🤦♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin gibi insanlar cehennemin 7 kat altında yanacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasildi cok zevk aldinmi. Artik geri donusu olmaz boş ver. Biz bu konuyu konusalim
00 YorumlaAdamsa dönmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Qral
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyı yapmssn erkeklere mustehak Bende hep aldatıyorummmm😎😎😎
00 YorumlaAynen ablacım başka istediğin sen yeterki iste ben hemen çocuğa ulaşıp senin yanlışlıkla yaptığını söylerim ve hemen geri döner bence hayatım üzülme sen kıyamammm
00 Yorumla
+1 yılYazık cidden birde içim acıyor demişsin karşı taraf ne hâlde diye düşündün mü senin yüzünden güven problemleri bile başlayacaktır eminim. Umarım oğlanın karşısına gerçekten onu seven birisi çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri isteme dönüşü olmazzz Rahat bırak oğlanı çek git hayatından
00 YorumlaKızım ne ayaksın sen insanları ahlaksızliga yönlendirerek ne yapmaya caluisiyorsun git başka ülkede yaşa Malezyaya git Arjantine git İspanya'ya git yeter ki git burdaki insanları ahlakınla zehirleme
00 YorumlaGit çocuğa saygın varsa gine de bulaşma bir gerçekten sevsen 2 3 gün olsun beklemez mıydın başkası seni o hale sokabiliyorsa sevgilini gerçekten sevmiyorsundur
00 YorumlaBu işler biraz sakıncalıdır sevgilinin başını derde sokabilirsin ama haberi var mı bunu bence uzun zaman unutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin ve senin gibileri cehennem azabını hem bu dünyada hem ahirette eksik etmesin bu nasıl bir yüzsüzlük utanmadan geri dönsün istiyorsun aynılarını yaşa da gör
00 Yorumla
+1 yılgeri dönerse kan cıkar bence dönmese daha hayırlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım olmaz sende beter ol
20 YorumlaO adam hayatta gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir zaman mı
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın kötüsünüz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. dönmez, dönmesinde zaten
00 Yorumla
+1 yılİhanetin ne dönüşü nede affı olmazz
00 YorumlaHiç unutamayacaksin 🙈
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. oluyor hayatta boyle seyler takma kafaya
00 YorumlaNasıl öğrendi peki
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi yakın arkadaşıyla aldattım, anlık bir şeydi. Sizce dönüşü olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım