Aşk İlişkileri Birakir miydiniz Oyunu yoksa Ayrilir miydiniz? kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilin cok sevdigin bir oyunu artik oynamani istemiyor birkmani istiyor. Oyunu birakmazsan senden ayrilim diyor tepkiniz ne olur? Güncellemeler+1 yıl Sebepsiz yere Birakir miydiniz Oyunu yoksa Ayrilir miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Oyunu neden bırakmamı istiyor? Haklı sebepleri var mı, önce buna bakarım. Eğer geçerli bir sebebi yoksa Allah yolunu bahtını açık etsin. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ayrılırım net. İşimi gücümü kazanmış yaşıyorum, oyun oynayarak rahatlayıp eğleniyorum. Onu da mı bırakayım? Bırakmam. 1 0 Yorumla
mervssi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Eğer çok bağımlıysa bu çok sinir bozucu oluyor. Çünkü erkek zamanının çoğunu oyuna harcıyor buda demek oluyor ki kızla daha az ilgileniyor. Eğer bunların ikisini eşit yapıyorsa sınıkntı yok. Kızı ihmal ediyorsa kız ayrılmak isteyebilir ve haklı da 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O kim be karışamaz bana hiçbi konuda 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Oyundur, çok takılmamak lazım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oyunu neden bırakmamı istiyor? Haklı sebepleri var mı, önce buna bakarım. Eğer geçerli bir sebebi yoksa Allah yolunu bahtını açık etsin.
Ayrılırım net. İşimi gücümü kazanmış yaşıyorum, oyun oynayarak rahatlayıp eğleniyorum. Onu da mı bırakayım? Bırakmam.
Eğer çok bağımlıysa bu çok sinir bozucu oluyor. Çünkü erkek zamanının çoğunu oyuna harcıyor buda demek oluyor ki kızla daha az ilgileniyor. Eğer bunların ikisini eşit yapıyorsa sınıkntı yok. Kızı ihmal ediyorsa kız ayrılmak isteyebilir ve haklı da
O kim be karışamaz bana hiçbi konuda
Oyunu bırakırdım tabi.
Oyundur, çok takılmamak lazım.
Ayrılsın onu mu avutacam?
Kesinlikle sevgilimi bırakırdım