Samimi bulmuyorum. Eğer bunu sadece bir taraf dile getiriyor ise eşine haksızlık ediyordur. İki tarafta dile getiriyor ise aklınız neredeydi denir. Bunu söyleyenlerin çoğu yalnız kalamazlar ayrı olduklarında özlerler benim kanaatim. Ananem dedem için ben ölsem ne yapacak bu adam derdi bazen kızardı ama dedem vefat ettiğinde çok özledi. Ayrıca iyi bir uyumsama var ise kesinlikle evlilik güzel şey. Evliliği ihtiyaç ve işlerini bir tarafa yıkma olarak görenler zaten yürütemiyor. Oysa öyle evliliğin içinde bence zor şeylerin yanında güzel şeyler de fazla. Mesela erkekte naiflik yoktur genelde olan ise kendi başına yaşarken ortaya çıkmaz. Zerafeti bilir ama ortaya çıkması için bir sebep vardır. Bunu ise seveceği bir şey ile bütünleştirir. Kadında yaratılış itibari ile zerafet ve naiflik olduğu için bu hissi hem hisseder hem yanında bulur. Yani bu hakikatin farkında olan evliliğin olumsuzlukları olsa da hemen içinden çıkar bu durumun. Güzel olan şeyler öyle bedava gelmez insana azcık uğraşmak lazım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birilerinin tavsiye verirken emir kipi kullanmasını hiç sevmiyorum. İnadına yapasım geliyor. Kime göre neye göre doğru ki sen böyle bir emir kipi kullanıyorsun. Sen iyi yönlerini de kötü yönlerini de söyle ben de tercihimi yapayım.
Ben kimseye evlen ya da evlenme diyemem. İyi yönünü de kötü yönünü de söylerim, kişi tercihi kendisi yapar. Benim gibi konforuna düşkün insanlar için evlilik süper bişey. Çünkü evde konforu yakalamak için kadına ihtiyacımız var. Kadınlar içinse evdeki konfor sanırım evde erkek olmaması. O yüzden iki cins için de + ve - yönleri çok evliliğin. Çocuk, anne baba, görümce kaynana gibi sosyal durumlara hiç girmiyorum zaten :)
113 Yorumla- +1 yıl
Bana kahve yap! Djdk
- +1 yıl
Ocaktan 😅
- +1 yıl
Tembel 😒
- +1 yıl
Ne sebepten? Ocağı göstermek için mi
- +1 yıl
Şükür tembel değilim :D neyse istemiyorum kahve senden
- +1 yıl
Sus sus
- +1 yıl
Paraları yook
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır samimi bulmuyorum, çünkü genelde bir kişi evliliği sevmediği için bu tüm evlenenlerin de mutsuz olacağı anlamına gelmiyor benim için. burada önemli olan doğru kişiyi bulabilmek o doğru kişiyi bulanlar genelde mutlu evlilik sürerken. daha çok mantık odaklı evlilik yapanlar ise mutsuz bir evlilik sürüyor. eğer öyle olmasaydı bekarların çoğu evlenmek için can atmazdı. yani burada aslında ekonomi ya da karakter uyumu gibi faktörler de var yani sadece bir olaya bakara evlenmeyin demek bana hiç ama hiç samimi gelmiyor nedense.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çalıştığım yerde bir abi anlatmıştı senelere önce.
O da evleneceğini söylemiş çalıştığı yerdeki kişilere bunu almışlar ortalarına demişler oğlum yapma etme pişman olursun. Bu da kafasının dikine gitmiş. Aradan bir 3 ay geçmiş. Bu güverte de sigara içiyor. O arkadaşları görüyor bunu yeni alıyorlar ortalarına ne oldu ne bitti diye soruyorlar. Abi hiç sormayın sadece şunu söyleyeceğim sizin dediğiniz kadar varmış.
Yani verilen tavsiyeler bence yerinde.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHer evlilik aynı değildir. Kimse kimseye boşuna akıl berberin. İnsanların kişilikleri karakterleri tutumları bir değil. Doğru kişiyle evlilik dünyanın en güzel mucizesi ve cennet ötesidir...
Ama yanlış kişiyle yapılan evlilik cehennemden beter olur.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir bildikleri var ki tavsiye veriyorlar tecrübe meselesi mutlu olan insanlar neden sakın evlenme desinler ki.
Öncelikle herşeyin hayırlısı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış yaptın diye herkes yanlışı seçecek değil kdkdkdk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSamimi bulmuyorum, yapılan evlilikler kötü diye herkesin evliliği de kötü olacak değil ya.
10 Yorumla
+1 yıl"Sakın" bizim gibi baskıcı toplumlarda e çok kulanılan bir terim. bebekliğimizden beri biz bu kelime ile büyütülmedikmi , bu kelimeyi annenimizden, babamızdan, büyüklerimizden. çevremizden defalarca duymadıkmı... Sakın onu giyme, sakın ona gitme, sakın onu yapma.
Toplum olarak belli bir yaşa gelsekte hiç bir zaman büyüyemiyoruz, çocukluktan çıkamıyoruz, "sakın" öyle içimize yerleşmişki bırakamıyoruz halen bunu kullanmaya devam ediyoruz.
Evli çiftlerde bırakamıyor işte, çünkü onlarda sakınlan büyütüldükleri için içlerinde yerleşmiş olarak duruyor. bu seferde evlilikteki hatalarını ve beceriksizliklerinin üstünü yine " sakın" lan örtmeye başlıyorlar.
Size evliliklerindeki yaptıkları hataları anlatmıyorlar, yine "sakın" imdatlarına yetişiyor. Oysa evliliğin ne demek olduğunu bilseler...
11 Yorumla- +1 yıl
Her soruyu gibi bunuda çok güzel yorumlamışsınız
+1 yılbu gün sohbeti geçti birisi evlen düzenin olsun huzuru bulursun derken diğeri atladı asla evlenme mutsuz olursun gerilirsin bekarlık gibi olmaz diye
dedim lan ben kime inanacağım sorunun cevabı açık sanırım kimseye inanmayacağım doğru insan hayatımda olursa evlenmek istersem evlenirim sonra görürüm ne olur ne olmaz yaşamadan bilemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Şu evlilik kadar hor görülüp, aşağılanıp bi o kadar da sinsi sinsi istenen bi şey yok sanırım şu toplumda. İnsanların samimiyetine inanmıyorum. Tavsiyelerini ve gaza getirmelerini kendilerine saklasınlar. Ya da gidip bozdursunlar, belki beş para eder! Hepsi benden, kâlbimden ve seveceğim adamdan uzak olsunlar, sonsuza dek amin.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla
+1 yılEvet harika bir soru.. bu konuyu çok duyuyoruz reelde ama burada hiç konuşulmuyor sanırım. Evli birinin sakın evlenmeyin demesi genelleme olur bu yanlıştır. Gerçekten doğru kişiyi bulan birini de yanıltabilir. Başkasının sözünden çok o adamın kişiliğine, davranışlarına, sana olan iyi yaklaşımına ve ciddimi, evlenmek istiyor mu sorumluluk bilinci var mı onu gozlemlemeliyiz 🌹
11 Yorumla- +1 yıl
☺️🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence abartıyorlar onlar çift taraflı kısıtlananlar için geçerli yoksa güven sadakat ve özgürlük olduktan sonra sevdiğin bir ömür yanında olacak iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yeri gelecek dost yeri gelecek arkadaşın olacak dertleşeceksin onla kim istemez bir kadın için kocasını beklemek erkeğin ise kapı açan eşi olmasını aile kurmayı çocukların olmasını onu söyleyenler zevk almayan kısıtlanan kadın ya da kayınvalide görümce gelin Bermuda şeytan üçgeni arasında kalan erkeklerdir yoksa güzeldir evlilik be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAksine evli olanlar senin sıran ne zaman geliyor diyorlardı bir zamanlar.
Şarkı sevdiklerimden 🙃
Yalnız kalacaksın günün birinde. Şarkıya gel
Beni alacaksın günün birinde 😂
13 Yorumla- +1 yıl
😅♥️
- +1 yıl
😘 Kız sosyetik ne olmuş KS yorumlar pembe çıkıyor hayırdır? Güncelleme mi gelmiş? Yorumun pembe olması iyi bir şey mi?
- +1 yıl
Valla bir tek sen de gördüm bunu :D
+1 yılErkeklere sorsan evlenme der erkek arkadaşlarına
Kızlara sorsan onlarda kızlara evlenme der
şu an zaten evlenmeyi düşünmüyorum o tuzağa bizde düşecez inşallah ıyı biri olur ne diyelim kimse ıyı yanları demiyor hep kötü tarafları 😂🤎10 Yorumla
+1 yılŞimdi güzel arkadaşım Evlilik özel bir müesisedir. Insan evlendiği kişiyle empati kuramuyodur , anlaşamıyodur , kavga ediyordur bu zaman karşısındaki arkadaşına "Sakın evleme" der. Amma bu doğru değil. Insanların pisikolojisini bozan bir kelime bu. Eğer bir tanıdığınızın evliliği iyi gitmiyorsa bu her evliliğin kötü olacağı anlamına gelme. Size samimiyyeti olan biri sizi seviyodur. Size bu kelimeyi söyleyen biri iyiliğinize söylemiyor. Bu da bu kelimenin samimi olmadiginin kanitidir.
10 YorumlaErkekler tüm sorumlulukları yüklendiği ve karılarının eve hiç katkısı olmadığı için haklılar. Karıları sadece erkeği sponsor edip geziyor.
Ancak şikayet eden kadınlar diğer erkeklerin ilgi odağı olamadığı yani kocasını d.. yusluğa ikna edemedikleri için.
İspatı bizzat burada evli kadınların sorduğu sorulardır.10 YorumlaBenim de birçok arkadaşım aynı görüşlerde bulunuyor benim için önemli olan onların görüşü değil benim ne istediğim. Sonuçta hiçbir evlilik mükemmel değildir.
10 YorumlaHiç bir zaman kimseye sakın evlenme diye bir tavsiyede bulunmadım. Diyenleri de samimi bulmuyorum. Madem evli olmaktan memnun değilsin "aşko ile kahve keyfisi" diye storyler atıp göze sokma.😃
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D aşko kocaaaam
- +1 yıl
Valla öylelerinden gına geldiği için sosyal medya bana çekici gelmiyor, kısmetse olur gibi :D tiyatro izliyoruz sanki
+1 yılLay lay lom ilişkiler bana göre değil manitacılığı hiç sevmem o yüzden evlilik en iyisi bence bir an önce çoluk çocuğa karışıp üremek istiyorum 😃
111 Yorumla- +1 yıl
Ayh inanmıyorum, evlenme sen ya :D gıcık gıcık junior kafasıgüzeller sjdksjs
- +1 yıl
Hayali bile güzel 😍 hepsini bayramlarda üstüne salarım sosyetik ablanizdan harçlık isteyin diye djdjdjjd
- +1 yıl
Yaa gerçekten hayali bile kötü jsjdsj :D neyse ben halaları olarak harçlık veririm tabii, çocukların suçu yok babaları çekilir dert değil sjks
- +1 yıl
Olmayan kismetimi de böyle diyerek kapama susss djdhd
- +1 yıl
Ya alın şunu evlenin biriniz ya :D
- +1 yıl
Diyene bak evde kaldım diye ağlayordun geçen büyücüye gitmiştin en son koca bulsun diye noldu o iş 😂
- +1 yıl
Hayal gücüne bir kez daha hayran kaldım :D elimi sallasam ellisi senin için de sallayayım mı? 😃
- +1 yıl
Senden gelecek hayır mı aman kalsın istemez ben böyle de mutluyum 😃
- +1 yıl
Çok kötüsün 😌
- +1 yıl
Sende çok şirin 😌
- +1 yıl
😬
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Hiç samimi bulmuyorum. Şimdi onun evliliği kötü gidiyor ya da gitti diye evlenmeyecek miyiz? Her ağaçta ki meyve aynımıdır birisi bal gibi lezzetlidir diğeri çürük çıkar atarsın. 😂
121 Yorumla- +1 yıl
Hee çürük çıkanı atmak kolaydı diii mi
- +1 yıl
İnsanlar birşeye ulaşmak için en başından olduğu gibi gözükmezler. Evlendikleri vakit gerçek yüzleri ortaya çıktığı için ve de toplum olarak tahammül sınırlarımız minumum düzeyde olduğundan evlilik hayatı son bulmaya gidiyor. istatiksel olarakta Günümüz de boşanma sayısı evlenenler sayısının üzerine çıkmış durumda. Yani çürük meyve atılıyormuş. Bir bekar olarak bunlar beni etkiler mi asla etkilemez.
- +1 yıl
Ben herkesi atarım, problem yok :D
- +1 yıl
La havle öyle değilse öyle davranmasın 😃
- +1 yıl
👊😃
- +1 yıl
Korkun benden sjdj
- +1 yıl
Gerektiği yerde saklamam :D niye saklayayım
- +1 yıl
Neyi istemeye geliyorsunuz :D
- +1 yıl
Hadi ya :D kim ki o
- +1 yıl
shshsh tövbe est 😅
- +1 yıl
Tövbe bismillah 😃
Evet samimi bulurum çünkü yakınımda ki kişiler şimdi sakın evlenme önce işin olsun diyorlar ah bir de 30 dan sonra evlen de derler😄😂
21 Yorumla- +1 yıl
shjs :D ağzı olan konuşuyor
Hiç samimi bulmuyorum., böyle söyleyenler evli oluyor genelde. İlk önce kendi boşansın ancak öyle samimi bulurum 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya madem ağlıyorsun boşan dimi ama sjdjs
+1 yılGayet samimi buluyorum. Ben bekarım. Ama evliliğin büyük sorumluluk olduğunun farkındayım. Kolay olacağını düşünmüyorum. Ama Allah için evlenmek istiyorum. Bekar kardeşlerime de evlenmelerini tavsiye ederim. Evliliğin büyük karları var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye evlenmisler
onlara kimse soylememis mi :)
18 Yorumla- +1 yıl
Söylemişler djdj
- +1 yıl
demekki her nefis ölümü tadacak :)
alkıslayip ceyrek takip mutluluklar demek lazim :) - +1 yıl
Öyle ama ölüm değil ya her seferinde, doğru insanı bulmak sorun
- +1 yıl
her seferi :)))))))
ohooo yandik - +1 yıl
Yansın herkes bana ne djdk
- +1 yıl
su veren itfaiyenin hortumunu :)))))
- +1 yıl
baltalarım sjjs
- +1 yıl
:))))))))) haydi hayirlisi
çoğu kişi Kendi evlilikleri üzerinden yaşamlarından örnekler ile konuşuyor ama sonuçta her insan farklı her evlilik farkli her ilişkinin dinamigi de farklı.. böyle önerileri hiç sevmiyorum be yapmam da.. yapilmamali
10 Yorumla
+1 yılEvlilerin sakın evlenmeyin demesiyle bir aslanın ben et yemiyorum canım ya demesi aynı şey. O kadar saçma, o kadar gereksiz ve o kadar boş bir şey ki anlatamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka evlen hiç bir erkek cezasız kalmamalı 🤣🤣🤣 bunu daha önce okumuştum ama her kadın aynı değil ya bazı kadınlar var bildiğin ödül gibi 😊😊
10 Yorumla Bence çok haklılardır eminim. Sevmek , sevilmek güzel fakat uyum yoksa zor oluyor uyumda değil aslında değiştirmeye çalışmak ve gerçek yüzünü iş bittikten sonra göstermek.
10 YorumlaHer evlilik kendilerinin evliliği gibi olacak düşüncesindeler aslında. Bir takıma haklılar ama istisnalar da var. Belki o nasihati verdiği kişi de o istisnayı yaşayacak bu bilinmez.
10 Yorumla
+1 yılFotoğraf çok açıklayıcı olmuş🤣
Evlilik çok güzel yeterli karşılıklı hoşgörü olsun. Doğru kişi değilse eyvah eyvah 🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Pek samimi bulmuyorum evlilikte zorluklar olumsuzluklar olabilir tamam ama doğru kişiyle evlenip sevgi saygı nezaket güven anlayış dürüstlük sadakat kanaatkarlık ve duygusal destek olduğu sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç samimi değil. Madem bu kadar kötü bunu diyene boşanmasını söylerim bende. Evlilik bence gayet güzel
10 YorumlaÇok samimi buluyorum her yönden haklılar belkide hayatı sana çiçek eder belkide zehir bilemeyiz onları da geçtim artık evlenecek bir ekonomi yok
10 Yorumla
+1 yılEvli olmalarına bakmam aksine tecrübe etmiş ve bana tavsiye veriyor der kulak asarım ki evlilik bana hiç hoş gözükmüyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Çok doğru buluyorum ama şöyle bişey var herkes o anki duygularına göre söylüyor. Ayda üç beş kişiden duyduğum sözler neyse ki yaşantılarını biliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana samimi gelmedi, doğru insan doğru zaman doğru tesbitlerle elbette yapılabiliniyor yeterki bu üçlüyü denk getirelim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Onlar geçinmeyi becerememiş sen eşine iyi olur sorumluluğunu bilirsin evlilik çok da güzel olur bence doğru kişiyi bulmak önemli
10 Yorumla
+1 yılBen genç yaşta evlenme derim sadece. Daha bir yer görmeden, bir şey yaşamadan evlilik gibi sorumluluk altına girmek kolay değil çünkü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılO klasik cevap boş ver.
Millet mutlu olmasın diye söylenen bir şey.
Ama şunu da unutmayın her evlenen mutlu olacak diye de bir kanun yok.10 Yorumla Ben kimseyi dinlemem sevdiğim insan varsa benim ile beraber aynı şeyi düşünüyorsa buna kimse karışamaz
10 Yorumla
+1 yılSamimi bulmuyorum.. adam memnun değil eşinden bana ne bundan kadın memnun değil eşinden bana ne bundan.. ben fazlasıyla memnun ederim...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen niye evledin sana evlemme diyen olmadı mı demek istiyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenin kızlar hiç bir erkek cezasız kalmamalı 😂🤣
10 Yorumla
+1 yılYanlış evlilik yapmıştır, o tavsiye samimi değil ama dikkate alınabilir
10 Yorumla
+1 yılKlişe ve bazen haklılar. Lan zina günahı olmasa hiçbir erkek evlenipte başına bela almaz.
10 Yorumla
+1 yılZaman ve doğru kişi denklemini yakalayabilirsek mutlaka yaşanmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBişey biliyorlar ki diyorlar. Tecrübe konuşuyor. 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanmiyorum sakik evlenme bekarlik sultanlik diyorlar ama kocalarinin gtlerinin dibinden ayrilmiyorlar, 1dk bile bekletmiyorlar kocalarini koşa koşa (benim çevremdekiler)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine uygun olana düşmemiştir. Sorun kurumda degil kişilerde
10 Yorumla
+1 yılEvlenince her şey güllük gülistanlık olmuyor. Bekar olunca da bütün dünya bekara kalmıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Kendi bozuk ilişkileri yüzünden öyle diyolar mutlu olanlar öyle demiyor
10 Yorumla
+1 yılŞahsen çok samimi buluyorum, biz yandık sen yanma der gibi🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Samimi degil madem öyle boşanda görelim samimiligini bekar 2 ay yasayamazsın 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyi yapma diyenler bizden önce atlayıp yapanlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece gerçekçi ve dikkate alınması gereken bir tavsiye.
10 Yorumla Doğru insanla dünyanın en güzel, yanlış insanla en kötü şeyidir evlilik.
10 YorumlaHiç samimi bulmuyorum bunu bekar insanlara söyliyenler kendileri de boşansınlsr ozaman
10 Yorumla
+1 yıltavsiyeyi veren benim. o yüzden aferin diyorum evlenmeyin diyenlere tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılBizim Bi komşumuz var o diyor takmıyorum onu hiç son günlerde uyuz oldum o kadina
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken bekarlığa, bekarken evliliğe özenir çoğu insan.
10 Yorumla
+1 yılaslında evlenince her şey bitmiş değil her şey başlamış oluyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKoşa koşa evlenip sonra evlenmek isteyenlere üstten üstten evlenme meraklısıymiş gibi konuşmaları sinir bozucu
10 Yorumlaİki tarafında belirli yerlerde ve zamanlarda özgürlük alanı kısıtlanıyor çoğu zaman da erkekler bundan yakınıyor ister istemez sorumluluk altına giriyorlar fakat üzüldüğüm konu şu ki orada burada bunu dillendirmek sadece eşini kırar.
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat