2 yıllık evliym eşim her şeye alınıp küsüyor bi gün iyiysek diğer günler hep tartşma evlilgi hiç böyle hayal etmemştm ne yapmalıym?

Merhaba arkadaşlar yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık kendi kendime düşünmekten kafayı yemek üzereyim psikolojikmen bitip durumdayım 2 yıllık evliyim 6 aylık bir bebeğim var eşimle sürekli tartışıyoruz eften püften şeylere alınıyor küsüyor konuşmuyor bazen yeri geliyor neye küstügünü bile anlayamıyorum ilk başlarda küstügünde başka odaya geçip uyuyordu kaç defa uyardım artık öyle yapmıyor ama işten eve gelince küs olduğunda yemeğini falan hazırlıyorum yedikten sonra biraz oturup odaya geçiyor iletişim kuramıyoruz konuşalım neyin var dediğim zaman da konuşmanın sonunda sesini yükseltip bağırıyor konu uzayınca duvara yumruk atıyor çıkıp gidiyor Bende kavga büyümesin komşulara ses gitmesin aileler duymasın diyerek susup kalıyorum artık içime atıyorum çok sıkıldım bu durumdan bi gün iyiysek 3 gün tartışma küslük ne yapacağımı bilmiyorum ailesine çok düşkün bi insan iki kez büyük bi kavgamız oldu aileler de duydu ama nedense hep beni haksız çıkarıyorlar kendi oğlunu haklı buluyorlar neymiş ben kadın olarak alttan alacakmışım o küsünce ben yanına gidip konuşup barışacakmışım gibi gibi.. bana karşı ilgili davranmıyor bende diğer evli insanlar gibi eşimle güzel vakit geçirmek şakalaşmak gezmek dolaşmak istiyorum ama nedense olmuyor şaka olarak bişey desem alınılmayacak şeye alınacagı tutuyor hiç bi sosyal aktivitemiz yok onun ve ailesinin yaşadığı şehirde oturuyoruz benim ailem arkadaşlarım çevrem başka şehir de o yüzden iyice kendimi yalnız hissediyorum napcam bilmiyorum bana sevgisini ilgisini hissettirmiyor beni yalnızlaştırıyor geçenlerde yine bi tartışmamız oldu bana sen nankörsün şükretmeyi bilmiyorsun vs. Gibi kırıcı kelimeler kullandı hep söylediği kırıcı kelimeler geliyor aklıma psikolojim iyice bozuldu ve birde çocuğum var ne yapacağımı bilmiyorum her şey üstüme geliyor

2 yıllık evliym eşim her şeye alınıp küsüyor bi gün iyiysek diğer günler hep tartşma evlilgi hiç böyle hayal etmemştm ne yapmalıym?