Nişanlıma kırıldığımi özlü sözlü bir hikayeyle paylaşarak anlatmak istiyorum ona çok kırgınım düğün alışverişinde vs herşeyde kendi bildiğini okuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
🙃¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
wp durum yap ne oldu diye sorduğunda sorunu anlat :)
Oo bu çok iyiydi tenkyu
yrw ^^
Anlatcanda nolcak yapma. Hissettir. Sende bildiğini oku.
Nasıl yapim anlamadım
Hoşuna gitmeyen o yüzüklerin makasın konulduğu tepsi vb eşyalar mı yoksa herşeye onun karar vermesi mi. Ve verdiği kararlar hoşuna gidecek şeyler mi yoksa hep o karar veriyo diye hiçbiri gözünde olmuyor mu
Yoksa eşyalat bahane sana bi yanlış hareket mi yaptı küçük düşürücü
Ya hayır Küçük düşürmek asla değil eşyalarda vs herşeyde bana soruyor hangisi diye begendigimi söylüyorum diyor ki ben bunu beğenmedim başkasını alıyor bende onu beğenmiyorum ve hiçbir şekilde ilgisi yok 20 gün sonra düğünümüz var bi kere güzel bir söz söylemedi çok tuhafıma gidiyor bitirmek istiyorum ailem düzelir diyor herşeyi kurdu nasıl bitiriceksin diyor kendi hayatımida bitirmek istemiyorum
Ayyy beni benden alan mevzular o kalplerinizde birdaha zor uçuşacak kelebekler gümbürdemeler böyle mevzularla heba oluyo. Farkına var bunun kelebekleri kaybettir me ikinizdede
Kalbimizde kelebek ucmuyor bizim 🤦
Uçurmaya bak boş ver gerisini
All of this love is toxic
All of this love is toxic
All of this love is toxic...
Nişanlın iyi yapıyor. Aferin ona.
Pardon
Kadın milleti ciyaklayarak ağlasa bile gözünün yaşına bakmamak gerekir.
Neden sebep ne biz size ne yaptık
Ben nişan atmış adamım. Sor bakalım niye attım.
Niye attın
Bu düğün alışverişleri ve bitmek bilmeyen kız istekleri yüzünden nişan attım.
Okeyde ben ondan öyle büyük şeyler istemedim ki herşeyde bi bahane buluyor ya koltuk takımı alcak ben. Onun yanında değilim uzak mesafe var aramızda bana fotoğraf atıyor seç diyor bunu beğendim diyorum sence hangisi diyorum o pahalı diyor abicim pahalıysa kendi bütçene göre at ben seni görüyormuyum
Anladım. Bu basit bir konu, çözersiniz. Bizimki gibi cins durumlar yokmuş.
Bizimkide cins ya nasıl bitirdin sence benimki düzelir mi bende bitirmemimiyim
Siz devam edin bence.
Benim bitirdiğim konuda çok fazla bileşen vardı. Sadece eşya alma konusu yoktu. Çok daha başka şeyler vardı.
Sonunda nikaha bir ay kala bir telegram mesajıyla bitirdim.
Nişan haberini kızın duyurmak istememesi, damada şehir farkından dolayı ailesinin iş bakması, alınan eşyaların bu iş meseleleri yüzünden tesliminin erteletilmesi, annemle babamın gıyabında çirkin sözler söylenmesi vs... Benim bir sürü sebebim vardı. Hepsi birleşti ve nişan bozuldu.
Genelde kızın nişan atmasına alışkın bir toplumuz. Fakat nişanı erkek tarafı bozunca toplumda çok daha etkili oluyor ve Biz akrabaydık. Nişanı ben atınca çoğu insan "ne oldu da böyle oldu" dedi. Eşyaları aldıktan sonra bambaşka bir konu daha açıldı. O konu bardağı taşırdı. Annemin ve babamın emeklilik süresince yapmış olabileceği parasal birikimler sonucu kendisine alınacak takı miktarının hesabını yaptı kafasında. Ailemin gizli hesapları olabilirmiş. Bu sözleri bana nişan attırdı.
Sonunda her şey soğuk ve sert bir Telegram mesajıyla bitti.
Bak bunlar çok ciddi ve acı tecrübelerdir.
Bu konular narin konulardır. Birbirinize anlayış gösterin ve eşya denilen birkaç sene sonra eskiyecek bir madde için birbirinizi kırmayın. Anlaşın anlaşın anlaşın.
Birbirinize karşı olan sevginizi nefrete dönüştürürseniz ikiniz de kaybedersiniz.
Bu yüzden basit eşya mevzusu yüzünden nişan atılmaz. Ancak başka başka konular varsa orasını ben bilemem.
Bazen nişan atmak evlilikten iyi bile olabilir ama bu durum nişan bozduğuna gerçekten değecek durumlar varsa geçerli bir şey
Ya zaten bu konu için nişan atacak biri değilim ben ona elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum ama oda beni anlamalı ve biraz ona bu durumu söylüyorum sadece sen yasmicaksin beraber begendigimiz şeyler olsun bana karşı birazda ilgili olsun istiyorum bence çok büyük şeyler istemiyorum ya
Kendi bileceğiniz işler...
Ben havlu attım. Kafama uygun biri olmadığı sürece hiçbir kadına tahammül etmem.
Nişanı bozduğum gün sinirden kahkaha krizine girmiştim. Dur durak bilmeden dakikalarca süren bir kahkaha krizine girdim. Sonra en az bir hafta sürecek beynimin müthiş bir rahatlama evresine girdiğine şahit oldum. Sanki beynimde duran kan akışı yeniden başlamış gibiydi. Muazzam bir rahatlama evresi geldi arkasından. Neler neler
Sonrasında ise daha önce planlanan nikah gün ve saati geldiğinde kendimi lokantada salata yerken buldum. Eee, ne de olsa hayat göbekle güzeldir. :)
Bazen bazı insanları kaybetmesin kurtulursun diye bi söz varya çok doğru bir söz kurtulmussun
Hiç pişmanlık yaşamadım. Hiç dönmek de istemedim. Sadece karşı tarafa "değer miydi bu işi bu noktaya getirmeye" sorusunu sormak istedim ama soramadım ve bu durumu kabullendim.
At yalanı s... kim inanı
Bunu mu yazim
Ben başlığa göre şey etrim dkeldk
Fark ettim 😄 ee ne yazam
Kanka ben özlü söz bilmem ki
Bende🙄