Yakın arkadaşıyla evlenen kişilerin hayattan aldıkları memnuniyet de olumlu yönde etkileniyor. Yapılan bir araştırmaya göre evlilik, kişinin hem kendisi hem de ilişkisi hakkında daha iyi hissetmesini sağlıyor. Ancak özellikle partnerler arasındaki arkadaşlığın daha güçlü olduğu durumlarda, evliliğin kişinin iyilik durumuna olan olumlu etkisi iki katına çıkıyor.
Valla ben bır erkekle bır kadının çok küçüklükten çocukluktan arkadaş değıllerse zaten tamamen arkadaşlık niyetiyle arkadaş olduklarını düşünümüyorum.
Muhtemelen taraflardan birıisinin niyeti arkadaşlık değil ama diğer taraf kanki çekince diğer taraf da ilgisi varsa da o ilgisini yitiriyor. Aslında kanki diyen adım atsa belki diğeri de bunu kabuledecek.
Kadınların bazıları çevresinde uydu erkek arıyor. Kanki ayağı beğenmedim ama çevremde kal. ilerde bana lazım olursun ayağı.
Ha ama çok küçüklükten gelen arkadaşlık varsa o zaman başka. O zaman da duygu varsa sevgili olunması daha iyi. Zaten arkadaşın tanıyorsun. Bence en ideal ilişki bu bence zaten.
Zor ve riskli bir durum aksı durumda arkadaşlığınizinda bozulması muhtemeldir çünkü o duygular döküldüğünde artık arkadaş gözüyle bakamasiniz ona dönüşmez artık çünkü başka biri olmuştur artık gözünde.. itiraf etmek söylemek güzeldir ama sonuç isteğiniz gibi olmazsa daha fazla hayal kırıklığı yaşatır... ama istisnalar vardır karşılık ise bu durum evet arkadaşlıklar aşklara dönüşebilir