ilk sevgilimdi onunda öyle çok güzel anılarımız oldu 2.5 yillikti son zamanlar çok kavga oldu herkes gibi klasik sonra soğudum istemiyorum seni kafamda bitti içimdede zamanla bitecek dedi uğraştım 1 ay olmadı sonra rahat bıraktım 2 ay sonra nasılsın merak ettim seni yazdım iyiyim merak edilecek bir şey yok dedi sonra konuşabilirmiyiz yazdım engelledi neden engelledin yazdım instadanda engelledi yani şu an daha yazmıyorum ama neden böyle yapar kötü bir şey demedim sonuçta? nedeni nedir sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İki ihtimal var ya test ediyor
Ya da cidden bitti başkasını buldu
Başkasının olduğunu düşünmüyorum ama olabilir nasıl test ediyor anlamadım
Gerçekten seviyor musun diye. Uzun ilişkiler de kadınlar bunu yapar. Bir kaç hafta bazen az seni serbest bırakıp bakarlar. Çektiğin acıyı umursamazlar. Hâlâ o sevdiği güvendiği adam mısın diye? Bana bu testi yapsa biri ayrılırım işim olmaz. İhanet sayarım. Neden çünkü ben yanlış yapmadan iki yılımı vermişim. Hâlâ ihanet edeceği mi düşünüyorsa güvenmiyordur. Bana güvenmeyen ile işim olmaz
Doğru da denedigini sanmıyorum önceden okadar ugrasmama engellemezdi bu sefer engelledi gururumu bıraktım ben yazdım ayrıldığı halde iş yerine çiçek göndermeyi düşünüyorum yanlış mı yaparım güzel. bir notla beraber?
Ne yaptın da engelledi? Bu kız durup dururken bu yaptiysa hiç bir açıklama yapmadan seni aldatmıştır, gurursuz olduğu için yüzüne konuşamadi demek ki. boş ver gitme peşine. Lakin hatan varsa engellediyse hatanı anla diye olabilir. Bu ikisinin arasi ince bir çizgi. Dürüst ol yaptın mı hata?
Hata yaptım çok bunalttim sıktım kızı güvenmiyorum inanmiyorum gelecek görmüyorum dedi sevmiyorum artık anla dedi 1 ay uğraştım ilk başta daha soğudum dedi yazma etme ölsem dönmem dedi 2 ay sonra mesaj attım seni merak ediyorum nasılsın diye engel attı sonra bipden hatalı olduğumu yanlışlarımi farkında olduğumu yine dile getirdim mesaj gitti ama görmedi
Zamanında çok yaptı aciklama 1 ay uğraşırken buluştuk yanına gittim gözleri doldu ağladı kafamda bitti falan dedi 2 ay sonra sadece merak ettim nasılsın dedim merak edilecek bir şey yok dedi konuşalım biraz dedim engel yedim
Bunaltmak sıkmak hata değildir. Seven sevdiği ile ilgilenir. İlgi ve sevgi görmek istemiyorsa gitsin eğlenecek adam bulsun. Yok beni sıkıyorsun bunaltiyorsun bunlar bahane. Seven hiç bir zaman sevdiğinden sıkılmaz, bıkmaz! Sen boş ver bunu gitme peşinden
Sevgime inanmıyor hatanın çoğu bende ayrılırken yaptıklarıyla o canım mal dedim diye onun çizgilerini biraz aştım saygı göstermedim en sonunda patladı karekterimiz uyuşmuyor falan dedi özel şeylerde yaşadık nasıl unutuyor nasıl gidiyor bir şey yapmam gerekmiyor mu
İnsan sevgilisine hakaret etmez. Sevdiği kadına kötü söz söylemez. Dingillik yapmışsın. Kız haklı. Herkese saygını kaybet ama sevdiğine kaybetme. Git gönlünü al kızın bu site de boşa vakit harcama. Git kazan kızı koş
Takintilisin diyor korkuyorum senden diyor nasıl alayım arama yazma diyor engelledide
Çiçek yolla. Kardeş kız senin elini kolunu bağlıyor. Pes et diye. Sana takıntılı korkuyorum desin. Özgüvenli ol. Sen takıntılı mısın? Hayır. Korkutuyor musun onu? Hayır. Ee o zaman neyin tribine giriyor. Yolla çiçeği de geliyorsan gel. Gelmiyorsa da uzatma bak hayatına.
Güzel bir not yazmam lazım kalbimi yumusatacak ne olabilir
Gerek yok. Sana takıntılı onu korkutan biri muamelesi yapmış. Seni kırmış yani. Kalbi kırık adam güzel bir şey yazmaz. Net ol geliyorsan gel de yoksa da ben gidiyorum de
2 ay öncede yazdım kız kardeşini biri böyle rahatsiz etse ne düşünürsün dedi beni rahatsız etme yazma dedi
Çiçek yollayarak kötü bir şey yaparmiyim tekrardan
Ya kardeşim sen adamı kanser edersin. Özgüvensizsin sen. Daha ne istediğini bilmiyorsun. Bu kız sana hatalarından ders çıkar diyor. Sen çıkaracak mısın çıkarmayacak mısın? Seviyorsan git al kızı, almıyorsan da kaybetmişsindir zaten. Sen daha kendine güvenmiyor, iliskine sahip çıkamıyorsun. Bir kıza nasıl sahip çıkacan. Kız sana takıntılı dedi, beni korkutuyorsun dedi. Sende peşinden gitmeyerek onun dediğini kabul etmiş oluyorsun. O kız sana bunları dediği halde sen gidip o kızı kazanırsan bu kız sana gerçekten güvenir. Çünkü hem iliskine hem ona sahip çıkmış olursun. O sana bunları dedi diye pısırık olup peşinden gitmezsen gözünden düşersin bitersin. Ne kadar sevgilin olursa olsun bir insanın lafıyla hareket etmiş olursun. Erkek adamsın olum sen kıza göre onu üzmeyecek şekil de kendini değiştir. Kız sana uymak zorunda evin erkeği sensin. Haydi eyvallah
Ulan degisikmisin sen yoruma bak sevmiyorum diyor sevse zaten bunu yaparım engel atıyor ben özür mesajı olarak çiçek göndermek barışmak istiyorum takıntılı diyen birini zorla peşinden koşup eldeki edicez zorlami sevdiricez bu nasıl mantik önce beni affetmesi lazım
Nasıl biliyorsan öyle yap birader. Kızı kaybet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!