Yani normal öpen birine biye tepki veresiniz. 🤷🏻♀️
Sevgilinin yakın arkadaşı seni öpmeye çalışırsa ne tepki verirsin?
Yani normal öpen birine biye tepki veresiniz. 🤷🏻♀️
Zamanında böyle bir şey başıma geldi. Tam hamle yaptığı sırada kafamı çevirmiştim. Ve sevgilim mutfaktaydı o esnada. Kesinlikle çaktırmadım ve sevgilime bahsetmedim. Fakat o kişi ile de bir daha aynı ortamda olmadım.
Sevgilimin yakın arkadaşı kız olur zaten ama beni öpemez yanağımdan yani ben izin vermezdim, zaten izin verirsem de sevgilimin öfkesiyle karşı karşıya kalırdım o yüzden bunu kendime yapmam. ama arkadaşça sarılma olabilir tabi ki. bunun dışında her türlü yakın samimiyet temas ya da iltifat kabul etmiyorum zaten sevgilim de bende nerede kime nasıl davranacağımızı bilirdik yani sorun olmazdı benim için bu tarz konular.
Hoş değil. Bir öpücükle başlar. Senin kalbin temiz olabilir. Şeytan bu konuda öyle düşündürmez. Bugün öpen yarın neler neler yapar diye sana gaz verir.
Merhaba demek kafi
Cevap
24Cevap
Osmanlı tokadı is loading.. yapıştırırım ağzının ortasına beş parmağımın iziyle dolanır ortalıkta bi süre :D
Böyle bir şeye musade etmem
Hemcinslerim dahi olsa öpmeyi, öpülmeyi sevmiyorum. Sevgilimin yakın arkadaşı beni normal bir şekilde öpmeye kalkışsa dahi geri çekilirim, normal dışı öpmeye çalışsa sert bir şekilde geri çekilirim, vücut dilim kendimi ayarlar, mesafeli dururum, hissettiklerimden erkek arkadaşıma bahsetmem, kavga falan çıksın istemem ama erkek arkadaşımın yakın arkadaşıyla da bir daha bir araya gelmem, taciz kadar kötü bir şey yok
Tokalaşalım yeter o kadar samimi olmak istemem , samimi olmasınıda istemem. Öyle bir hamle yaparsa kendimi geri çekip elimi uzatirim, aynı tavır da ısrar ederse de sözlü şekilde uyarırım
Tabi ki sinirlenirim ve yaptığının ne kadar yanlış ve kabul edilemez olduğunu söylerim. Sevgilimin bilmesini istemem ama bir şekilde de onunla olan arkadaşlığını gözden geçirmesini söylerim. Ben de arama mesafe koyarım ve mümkün olduğunca görüşmem.
Fiziki temas kurmam ve yakınlığına izn vermem ha sınır ihlali yaptı diyelim elime gelen ilk şeyi kafasına geçirirm ne demek öpmeye çalışsa ya kan düşer ya
Öpmekten kasıt dostca, kardeşceyse zaten sorun yok ne benim ne eşim için ama farklıysa bana yaklaşmaz kimse duvarlar örerim herkesle arama aşmaya cesaret etmezler. Ama oldu da bir şuursuzluk yaşıyorsa ya da int etmek istiyorsa o başka 😈
Öyle bir yakınlık kuramaz bana karşı. Hissettiğim an daha öpmeyi gectim nefes yakınlığına geldiği an tokatı basarım.
Sevgilimin arkadaşı zaten öyle birşeye yeltenmez cevresi öyle bir cevre değil.
Bir ara böyle bir şey oldu sen dedim napıyorsun ya hayırdır kızım kendine gel dedim. Ya nolacak falan diyordu çok çılgın biriydi İkizler kadını...
sevgilime söylerim o versin yellozun cezasını
Merakını gidersin 🙂
Bu başıma geldi birkaç kez sevgili olduğum kişiye söylüyorum bunu
Yanağımdan öpebilir. Fazlası olmaz. Bonservisim sevgilimde.
Ağzının ortasına yer çantayı ayakkabı topuğunu
Başıma geldi arkadaşımın sevgilisi öptü şok oldum bir şey yapamadım
Öyle birşeye cesareti olmaz. Tavrınız duruşunuz belli olduktan sonra kimse bu ve buna benzer hareketlerde bulunmaya cesaret edemez. Böyle birseye yelteniyorsa kendinizde hata aramanızda fayda var..
Saçını çekerim sille de vurabilirim ve ordan ayrılır hemen arkadaşıma bana böyle yaptı diye söylemem ayrılması için uyarırım üzülmeyecegi şekilde böyle böyle yaptı diyip psikolojisini bozmam
Kutuma gitmek istiyorum
Tamam
Senin eski sevgiliyle alakalı Bi mevzun var galiba sürekli bununla ilgili soruyorsun
Soruyu soruyorsam benimle ilgili olması gerekiyor sana göre öyle mi?
Aşk ilişkileri fenomeni olduğum için aşkla ilgili ve kişilik karakter ve yeme icmeyle ilgili sorular soruyorum.
Aşk ilişkileriyle ilgili sorular benimle alakalı değil.
Hee Bi açıklama daha yapayım sana ki boş hayallere kapılma 24 yıllık evliyim. Eski sevgilim filan yok olmadı. Sadece eşim var. Artık böyle saçma sapan şeyler sormazsin bana umarım.
Öpebilir yanağımdan dert etmem
Soran yanak için demiyor :)
O zaman neresinden öpulecegini belirtebilirdi soruda
Doğru Bi tesbit
😂 Sevgilime anlatir aralarini bozardim
Ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
suratının ortasına cakardim
Hayırdır noluyor derim
Basarım tokatı
Uzak durur sevgilime söylerdim
İmkansız
sert tepki veririm
onu döverim olmadı söverim :)
Eğlenceli.
Böyle düşünmediğini biliyorum.
Benim sevgilim olmaz.
Biliyorum. Onun icin dedim.
Kadınlar güzel yaratık.
Bence çocuklar güzel sadece
Haklısın.
Hangisi 😂
Fark etmez🤣
Tokat atarım iter öpmeden uzaklastırırım
Arkadaşıma söylerim
Dikkatli okumamışım🙃 ağzının üstüne vururum tokadı ne haddine beni öpmek
Ona kötek atarım
Iletişimi keserim
fena yaparım
Yazık. Göz hakkı derim. 😂😂
Opusurdum
Neden
öpemez mi normal
Soruyu anlamadınız sanırım, öpüşmek mi diye yapmalıyım anlamanız için...
Öper niye öpmesin fazla ileri gitmezde sorun olmaz
Relax
Bisey olmaz
Sevgilin normal mi karşılar öpüşmeyi?
Haberi olmazsa bisey olmaz
Nasıl yaa? O zaman sevmiyorsun boş takılıyorsun onunla
Aslında bir sevgilim yoktur. Olsaydı böyle bir şey ilk defasında uyaririm onu. 2ncide şikayet ederim sevgilime.
terslerim
Kızarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?