Sevgilisi olan yakın arkadaşla öpüşmek?

Merhabalar bu kendimi aşırı kötü hissettiğim bir konu ve insanlardan tepki almamak için kimseye anlatamadım ama artık içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum. 5 senelik bir yaz arkadaşım var her yaz 2 3 haftalığına yurt dışından geliyor. Her yaz 5 10 gün görüşüp yüzüp eğlenirdik. Bu yaz bütün yazlardan farklı oldu. Ilk defa 4 haftalığına geldi ve bütün bir ayı beraber geçirdik. Görüşmediğimiz 1 ya da 2 gün olmuştur. Bu süre zarfında arkadaşlığımız aşırı gelişti ve istemeden de olsa flörtleştiğimizi fark ettim. Kendisinin 2 3 yıllık bir kız arkadaşı var. Konu hep böyle şeylere geldiğinde çevirmek istedim. Onun sevgilisi var yapma böyle diyip durdum resmen kendime bana sevgilisini gösterip çok güzel çok aşığım diye mesajlarını gösteriyor ama sonra bir bakıyorum flörtlesiyoruz. Hep kendimi dizginlemeye çalıştım. Benim dershanem açıldığı için şehire geldi ve biz de kaldı 2 gece. Her şey ilk gece de oldu. Biz salonda sohbet ederken kendimi öpüşürken buldum. Ve benim ilk öpücüğümdü. Ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti. Daha sonraki günlerde de 2 3 defa öpüştük. O an ki büyüyle her şeyi unuttum sanırım. Daha sonradan çok pişman oldum. Yazlığa geri döndük ve artık veda vakti geldi aşırı ağladım çok güzel anılar biriktirdim ama birkaç saat sonra aramızda 3200 km olacaktı. O gidince çok daha kötü oldum. Vicdan azabı çekiyorum resmen. Belki onun umrunda bile değil ama ben sevgilisi olan biriyle öpüşmemeliydim. Ve en çok kötü hissettiğim nokta seneye yaz yine olsa yine yaparım biliyorum kendimi. Hoşlanıyor muyum hiç bilmiyorum. Durmadan videolarımızı izleyip ağlıyorum tam 2 hafta oldu gideli neredeyse her gün konuşuyoruz birlikte zaman geçirdiğimiz yerlere gidip fotoğraf atıyorum keşke orada olsaydım diyor. Keşke burada olsaydın...1 arkadaşıma anlattım şu ana kadar. onun bu duruma izin vermemesi gerekiyordu sevgilisi olan o onun sorumluluğu var senin değil dedi ama içim hâlâ rahat değil. Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Düşünmekten uyuyamıyorum bazı geceler
Sevgilisi olan yakın arkadaşla öpüşmek?