Aşk İlişkileri Nedir bu kadınların yakışıklı erkek merakı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla evde kaldik ya Güncellemeler+1 yıl Valla bu kızlar kapatılsın ya Nedir bu kadınların yakışıklı erkek merakı? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bilemedim valla. Benim gibi popo baş kilolu erkekleri tercih etmezler. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya hic sorma benim gibi çirkin ama iyi kalpli birimide tercih etmiyolar Yorumla Kohlhaas +1 yıl Bizim gibi iyi kalpli ve merhametli erkekleri sevmiyorlar brocum. Kadınlar yırtıcı ve vahşi erkekleri seviyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Vahşiiii demek ha Yorumla Kohlhaas +1 yıl Öyle valla. Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yakışıklı diye kanıp veriyorlar. sonra bir köşeye atiliyorlar. takilma düşeni ye sen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben orta tipliyim orta tipliye okeyim. Daha aşağısı kurtarmaz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Al işte evde kalma sebebimde geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen cirkinsen cirkin kizlara bakmalisn Yorumla Soran +1 yıl Çirkin kizda bakmiyoki bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakar sen gercekten cirkini bulsan bakarlar. Boyle diyenler genelde guzel kiza göz dikerler güzel kiz pas vermeyince "kizlar yakisikli istiyo" derler. Sen git bi çirkin kizla flort etmeye çalış guzel sozler soyle bakalim illa bulursun dengini Yorumla Soran +1 yıl Insallah teyze Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sonra da her erkek aynı hiçbir erkek bakir değil. A q gidip ilgi çeken erkek seversen çok beklersin. Keşke şu karakter diye düzenbazlar yok olsa... 0 0 Yorumla
aysuyilmax Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl HDOWDAKGDKWBDKWBDKWVDKWBDM uzulme be kardesim sen de bulursun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne kardeşi yaş oldu 28 bu yakışikli erkek arayan kizlar yüzünden evde kaldik Yorumla aysuyilmax +1 yıl ben yarattim sanki seni he az sakin ol Yorumla Soran +1 yıl Sakinim abicim ama mutsuzum Yorumla aysuyilmax +1 yıl napim Yorumla Soran +1 yıl Napim he vay bee Yorumla aysuyilmax +1 yıl ya trip mi yiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen güzel bi kızmısın Yorumla aysuyilmax +1 yıl yok be abi ama seni mi kiricam sorup geri donucem Yorumla
Çilemhanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nedir bu erkeklerin güzel kizlara merakı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadınların çok yüksek kriterleri yoksa evde kalmazlar ama erkekler öylemi Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Lan bir tek benim mi merakım yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sana evlenme teklifi ederdimde daha bebesin jsjs Yorumla gale8 +1 yıl Bende teklif bekliyordum dayı ya Yorumla Soran +1 yıl Yok sen bekliyon diye değil ya hani merakım yok dedin ya o yuzden sjs abine açıklama yaptiriyon nerde kaldı büyüklere saygı sjsj Yorumla gale8 +1 yıl Anladım zaten jshsjsj bizde büyüklere saygı her zaman var🫡 Yorumla Soran +1 yıl Sjsj adamsın brom Yorumla gale8 +1 yıl Eyw kardeşim 📿😎 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir de boy takıntıları var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evlilik köleliktir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dost hayatimi yasayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl köle hayatından iyidir Yorumla Soran +1 yıl Ben ikna oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl köleliğe mi Yorumla
Zekican34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ya erkeklerin 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne olmuş onlara ksks Yorumla Zekican34 +1 yıl Erkeklerin güzel kızlara merakı diyom Yorumla Soran +1 yıl Ya kızlar her türlü birini buluyo erkekler öyle değil Yorumla Soran +1 yıl Bi kız şimdi sokağa çıksın aksama 5 kişi istemeye gelir Yorumla Zekican34 +1 yıl Öyle wala erkeklermi ewde kaldı dşyosun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Zekican34 +1 yıl Hayırlsı olsun ne diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilemedim valla. Benim gibi popo baş kilolu erkekleri tercih etmezler.
Valla ya hic sorma benim gibi çirkin ama iyi kalpli birimide tercih etmiyolar
Bizim gibi iyi kalpli ve merhametli erkekleri sevmiyorlar brocum. Kadınlar yırtıcı ve vahşi erkekleri seviyorlar.
Vahşiiii demek ha
Öyle valla.
Yakışıklı diye kanıp veriyorlar. sonra bir köşeye atiliyorlar. takilma düşeni ye sen
Ben orta tipliyim orta tipliye okeyim. Daha aşağısı kurtarmaz.
Al işte evde kalma sebebimde geldi
Sen cirkinsen cirkin kizlara bakmalisn
Çirkin kizda bakmiyoki bize
Bakar sen gercekten cirkini bulsan bakarlar. Boyle diyenler genelde guzel kiza göz dikerler güzel kiz pas vermeyince "kizlar yakisikli istiyo" derler. Sen git bi çirkin kizla flort etmeye çalış guzel sozler soyle bakalim illa bulursun dengini
Insallah teyze
Sonra da her erkek aynı hiçbir erkek bakir değil. A q gidip ilgi çeken erkek seversen çok beklersin. Keşke şu karakter diye düzenbazlar yok olsa...
HDOWDAKGDKWBDKWBDKWVDKWBDM uzulme be kardesim sen de bulursun
Ne kardeşi yaş oldu 28 bu yakışikli erkek arayan kizlar yüzünden evde kaldik
ben yarattim sanki seni he az sakin ol
Sakinim abicim ama mutsuzum
napim
Napim he vay bee
ya trip mi yiyorum
Sen güzel bi kızmısın
yok be abi ama seni mi kiricam sorup geri donucem
Nedir bu erkeklerin güzel kizlara merakı
Kadınların çok yüksek kriterleri yoksa evde kalmazlar ama erkekler öylemi
Lan bir tek benim mi merakım yok
Kanka sana evlenme teklifi ederdimde daha bebesin jsjs
Bende teklif bekliyordum dayı ya
Yok sen bekliyon diye değil ya hani merakım yok dedin ya o yuzden sjs abine açıklama yaptiriyon nerde kaldı büyüklere saygı sjsj
Anladım zaten jshsjsj bizde büyüklere saygı her zaman var🫡
Sjsj adamsın brom
Eyw kardeşim 📿😎
Bir de boy takıntıları var
evlilik köleliktir
Dost hayatimi yasayalim
köle hayatından iyidir
Ben ikna oldum
köleliğe mi
Ya erkeklerin 😂
Ne olmuş onlara ksks
Erkeklerin güzel kızlara merakı diyom