ilk olarak mesela resimdeki çifte bakalım kız ooookadarda güzel değil ve ayrıca çocukta baya zeki tipi var böyle oxfordda okuyan inek tipi ki bu tiplere hayran olan bir kitle var. Onu geçtim ilerde çocuk sanki baya karizma olcak gibi geldi ceo tipi var böyle yazılımcı falan tipi :D. neyse kız zaten şimdiden çocuktan daha yaşlı gösteriyo bikaç sene sonra el fatiha ahshahsah. Ve bu çifti incelediğimize göre şimdi kendi açımdan olan kısma gelirsek ennnn önemli şeyin ZEKA ve KİŞİLİK olduğunu düşündüğümden tip son plandadır. Birçok arkadaşımın ohaa nasıl beğeniyosun onu dediği tiplere hayranlıklaa bakmışlığım vardır yani sandığınız gibi tip değil karakter önplanda oluyor. Ayrıca paraya önem veriyorlar tabiki diyenler harbiden bir bitmediniz ha hani sanırsın hiç para görmedik anasını hepimiz aç gözlüyüz böyle aa paraa falan komedi ha kendinizle karıştırmayın bence paranın bu kadar önemli olduğunu sanıyor olmanız bence içsel olarak sizin önem vermenizden kaynaklı gibi gelmeye başladı..
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence biz kızlar erkeğin tipinr bakmıyoruz. D erkeğin içinr tavırlarına konuşmasına hareketlerine kıza ve ailesinr karşı davranışlarına :) ama erkekler kızların direk vücut ve güzelliğine baktığı için kızlarıda onun karşıtı olan yakışıklılık/tipe bakıyot sanıyor. Çok yanlış
Tipsizlik ve güzellik bir kere görsel algıdır. Demem o ki bunlara takılarak yorumda bulunmak sağlıklı olmaz. Tipsiz dediğin kişi adam gibi adamdır, romantiktir ve birçok erkekte ender görülen özelliklere sahiptir etkilenebilir çok normal. Herşey tipe bakmıyor; akla, kültüre, sezgilere, davranışlar etkili olmaktadır.
Yorumlara baktığınızda bir kadının bir erkeği sadece yüreği, temiz sevgisi ve ya başka bir sebep için sevebileceği yok gibi. Tek cevap parası. Hülya Avşar'ın paraya mı ihtiyacı vardı?
Tam olarqk şöyle oluyor yakışıklı bir erkek kendi egosundan yaklasmamayi tercih ediyor kiz ona yürüsün diye veya bu kızın sevgilisi vardır zaten diyip hic uğraşmıyor tipsiz bir erkek ise aklini kullaniyor ihtimallere yer vermiyor nokta.
Bknz Metin Hara ve Adriana Lima 😂 Adriaana diyor ki Metin beni çok güzel seviyor el üstünde tutuyor sevilmek güzel duygu ben hiç böyle sevilmemistim doye açıklama yaptı
Para veya dili iyidir yatakta iyidir cirkin dion ama oyle bir performans gosteriodur ki aklin almaz ama takilmaliktir iliskileri uzun surmez merak etme yakisikli oglanlara geri donerler 😂
Genelde nerde üzecek, aşktan anlamayan insan varsa sizleri buluyor. Gerçek aşkı kovalayan dışardan seyreden olur genelde. Allah kimseyi kötü insanla karşılaştırmasın.24 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı
Aklıma takılan bir şey var. Genelde gözlemlediğim kadarıyla, kızlar canını yakacak erkekleri buluyor. Bir şekilde onun doğru olmadığını öğrenip ayrıldığında, geri dönmek için çabalıyor. Güya aşkmış. Nasıl oluyor bu işler anlamadım. Sevgiyi, gerçek aşkı yaşamak için birini bulmak zor mu?
Ben mutlu olmayacağım bir ilişkiyi baştan sona düşünüp sonlandırıyorum, sevsem bile mutlu olamayacağım için bitiyor o ilişki yani sen de dediğinde haklısın. Bu şey genelde ulaşılmaz insanlar daha kıymetli oluyor ondan olabilir geri dönenler.
Standartlar çok değişti. Konu aşksa daha ötesi olmamalı. Hiç anlamıyorun inan. Mesela çevremde olan çoğu kızın acı çekip, yine de ısrar ettiğini gördüm. Bu aşk değil diyorum anlamıyorlar, zira seven insan durmadan üzer mi? Ben böyle diyince sevilecek değil dertleşilecek insansın diyorlar.
Onların ki saplantı sanıyor ki dünya onsuz olmuyor hayat 1 kişiyle dönüyor diye sanıyorlar gözyaşlarını silip aynaya bakıp gülmeyi öğrenmeli insan 🙂 ben onsuz mutluyum demeli, seven üzmez demeli ne kadar tamam deseler de o kadar mazoşist gibi kendine işkence etmeye devam ediyorlar
Hayır sen ona kızdın benim günahım ne? Gelip bana hepiniz aynısınız, artık güvenilmez diyorlar bir de 😂 ben dedim sanki git öyle işe yaramazları bul diye. Aşk denen şeyi yaşayacak mıyım çok merak ediyorum 🤔😂
Hahaha 😂 başıma gelmişti bir kere bence yaşarsın o kadar da olumsuz düşünme. Onu bende yaşadım kötü insanlar tanıyınca güven duygusunu kaybediyorsun herkesi aynı sanıyorsun onun da tepkisi öyle olmuş.
Yok be güvenden değiş benimkisi.13-14 yaşlarında bir kızı çok sevdim, tam 2 yıl yılmadan sevdiğimi söyledim ama hep reddetti. Sonunda sınıfımıza gelen bir elemana aşık olduğunu öğrenince, duyguyu yutkunup aralarını yapmıştım. O saatten sonra sadece milleti eğlendirmeye odaklandım. Kızları hep güldürdüm ama ben gülmedim 😂 Ah aaaaah
Eskidendi o fiziğe bakmadan aşık olmalar. Şu an yakışıklı erkek bile çirkin demicem ALLAH yarattı sonuçta ama fazla güzel olmayan biriyle beraberse kadın onu başka türlü mutlu ediyordur. Anlıcan kadın paraya erkek yatağa bakar
En İyi Cevaplar