Yan yanayken her hatasını affedesim geliyor. Ama ilişkimizin mantıklı hiç bi yönü yok ilerisini geçtim şuanımız bile yok yani mantıklı hiç bi tarafı yok. Eve geldiğimde bunu fark ediyorum ayrılmak için buluşuyorum ama her buluşmada fikrim geri degişiyor bi şekilde ikna oluyorum. Garip bi döngü içerisindeyim ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları da okudum. Ya o çok manipülatif ya da sen çok alıksın. Tamam mevzu ilişkiler olunca gerektiğinde herkes sağlam duramaz ama senin bu dediğin de normal değil.
Eğer net bir şekilde ayrılıp yoluna bakamıyorsan, ayrılmaya çalışmaya bırakıp birlikte yolunuza bakın. Bunun arası diye bir şey yok. Bu hali ikinize de yaramaz ki zaten durumunuz görünüşte bayağı saçma.03 Yorumla- +1 yıl
ne kadar guzel konusmussunuz. takip ettim sizi..
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
Yalnız o nick anneannemin sloganı 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBir kızla tanışmıştım sevgilisi vardı ve o kızda uzun boylu erkekleri çok dikkatini çekiyormuş sevgilisi kısaymış neyse sevgilisi başka şehirde o buraya okumaya gelmişti benden hoşlanıyordu takılıyorduk ama sevgilisi var ben evlerine girip çıkıyorum arkadaş grubu ile takılıyoruz kızlarla yani pikniğe gidiyoruz başbaşayız yakınlık oluyo falan ama benim yanımdan gittiği zaman hiç yazmıyordu
016 Yorumla- +1 yıl
Sonra ablası beni öğrenmiş konuşmak istemedi benle sonra bizi tanıştıran kişiler biliyor bunun sevgilisi olduğunu ben söyledim o insanlara bunla olanları sonra Bi daha konuşmadı benle ama varya ona beslediğim duyguları kimseye beslememiştim karşımda oturuyordu mesela çay içerken bir yükseliyordum ona kshkülü felan vardı renkli gözlüydü ama kaç sene oldu bir kere gördüm yanında uzun boylu Bi erkek vardı ben arabadaydım o görmemişti beni
- +1 yıl
Sadece hoşlanıyordu bende o zamanlar 190 boy 85kg kaslı biriydim muhtemelen dış görünüşüme gelmişti
- +1 yıl
Senin dikkatini çekmiş sanırım bunun gibi bir sürü olay yaşadım 😂 senin var mı böyle hikayen
- +1 yıl
Evet bedenimi kullandı
- +1 yıl
Hayatıma giren her kız ya bedeni mi ya maddiyatımı kullandığı için hayatıma kimseyi almama kararı aldım ve bir kaç yılda mutluyum kafam rahat en azından sahte sevgi yaşamaktansa hiç yaşamamak daha iyi
- +1 yıl
Birde şu açıdan bak bende onu bir obje olarak kullandım 😂 her şey karşılıklı gelişti
- +1 yıl
- +1 yıl
Sana ne?
- +1 yıl
Sevgilileriniz sizden beklediği şeyi bulamayınca başka erkeğe yönelmesi gayet normal
+1 yılOzaman kendini güzel bir sorguya çekmeni tavsiye ederim neden yan yana seviyorum? De sonrasında neden ayrılmak istiyorum? Bunlara bir nedenin varsa o nedeni kaldır yok ise kendini kandırmaya devam etme ayrıl kimsenin duygularıyla oynama belki o senin için daha farklı düşünüyor olabilir saygılar ☺️
00 Yorumla
+1 yılBence onunla bunu telefonda konuşmaya çalış. Onu kırmadan üzmeden hissedemediğini, ilişkinizin bir geleceğinin olmadığını düşündüğünü , sadece onunla güzel vakit geçirebildiğini ama bitmesi gerektiğini söyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılGelecegi olmadıgını o benden daha iyi biliyor. Güzel vakit geçirmiyoruz zaten sürekli kavga. Ama bırakmıyor bıraktırmıyor
- +1 yıl
Bırakmayan isteyen bırakır
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTam tamina 5 yil savaş verdim. Bu histen kurtulabilmek için. Sendeki tamamen ten çekimi ile alakali bendeki gibi. Son 3 sene her gün bunu düşündüm yalniz ben evliydim. Sonra bu düşünce her geçen gün beni kemirmeye basladi çünkü iş çıkışı eve gitmek istemiyordum artik huzurum yoktu üstüne aldatiliyor bir de son zamanlarda olay sözlü şiddete varmıştı ama ben adamı görünce ilk gün ki gibi aşkla bakarak yanina sokulup boynunda nefes almak istiyordum ve ayri yataklarda yattigimiz için de her gece ağlaya ağlaya dualar ediyordum bitsin bu işkence diye.
Geleceğini görebilmen açısından anlattim yaşadıklarımın ufacik bir kısmını. Nitekim öncelikle kendini zihnen hazirla bu fikre. Ve güçlü durabilir misin geri dönmek istediği zaman dimdik karşısında durup bitti artik diyebilecek güce sahip misin kendini bir yokla. Tüm bunlara tamam dediğin an bir anda bıçak gibi kesip atman lazim çünkü iyi niyetle güzellikle bitirmeye çalıştığın zaman çok canin yaniyor. Bir abla tavsiyesi.27 Yorumla- +1 yıl
Dava açtım ailemin yanındayım. Zor oldu. Öldürülmeden güvenli alana çıktım darısı narsist bireylerin elindeki bağımlı hemcinslerime.
Soran+1 yılYorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bizdeki ten uyumuda degil asla öyle bi uyum yok sadece cümleleri beni suçlar tarzda kendinin mükemmel birisi olduguna ikna ettigi için bitiremiyorum eve gelince ayrıntılı düşünüp fark ediyorum
- +1 yıl
Sakın düşme tuzağına bu tarz insanlar yüzyılın insan kisvesine bürünmüş bir şeytanları. İnsana verdikleri zararin hiçbir şekilde farkinda değiller. Çok tehlikeliler gerçekten. Hala narsistligini yapmaya devam ediyor benim hayatimdaki mesela ama düşmüyorum ve asla istediğini vermiyorum. Fiziksel şiddete kadar ilerledi çünkü durum. Düşme tuzağına tekrar ediyorum evet zor ama ilerisi her yönden sana zarar verecek.
- +1 yıl
@TOKAREV kadın narsistlerde zarar veriyor. Ama kadınların daha hassas olmalarindan kaynakli aldığımız darbe bizi daha çok etkiliyor. Allah muhafaza gerçekten evet çok sevdim çok zor geçiyor hala bazi günler ama bunu yapmak zorundaydim çünkü kendime saygim yok olmuştu.
- +1 yıl
Birkaç sorum olacak. Sizde baya bilgilisiniz bu konuda. Benim görüştüğüm kişiyi ilk zamanlar tanımayamadım. Daha doğrusu narsist olduğunu başka bir olaydan sonra fark ettim. Her türlü lafı ederek terk etti gitti. Senin gibi adam vs sövdü ki bu süreçte narsist eğilimleri vardı. Artık bitti derken 6 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi geldi ve kısa süre sonra yine tavır aldı. Bu sefer daha şiddetli olaylar oldu. Numaramı falan silmiş dediğine göre. Artık kurtuldum diye bakıyorum. Takip etmediğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz.
+1 yılŞunu düşünmeni öneririm; Sevdiğin kişi ile şu an birliktesin lakin ilerde o kişiyle birlikte aynı evde belki de 24 saat beraber kalacaksınız. Buraya kadar güzel.. Gel gelelim yanında değilken ona olan sevgin, güvenin yahut inancın sarsılıyorsa ve buna rağmen hatalar silsilesine devam ediyorsa, ya siyam ikizi gibi olacaksınız ya da ayrılacaksınız. Sence hangisi mantıklı? Zira bu dünyada ne sen tek kadınsın ne de o tek erkek.
Fikrimi soracak olursan ilişkiniz ilişki değil bir alışkanlık haline gelmiş. Yoksa bitmiş bir ilişki hakkında bu kadar kafan karışmaz.
Gecen huzur koksun.12 Yorumla
Soran+1 yılSon cümle ayrı hoşuma gitti. Teşekkür ederim yorumunuz için. Kafamın karıştığı nokta şu ayrılma isteginde eminim ama fikrim yanındayken degişiyor eve gelince tekrar aynı oluyor
- +1 yıl
Bu çok ince bir çizgi, olumlu olumsuz her şeyi düşünüp tarafsız şekilde karar vermelisin. Kalbini bir kenara koy
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyleri yaşadım ben de. Kız arkadaşımın yanındayken hep onunla olmak istiyordum ama asla anlaşamıyorduk. Birkaç sene devam eden bir ilişkimiz oldu. Ne zaman ki buluşamadığımız bir döneme denk geldik ayrılığa giden yolda ilk adımlar başladı. Sonrası malum, ayrıldık.
00 YorumlaSen bensin. İnan yolun yol değil. Böyle hissettirdikleri an bırak. O ilişki şu an çok yanlış bir ilişki. Resme seni hipnoz ediyor yanında. Bitirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle evett
Seni bu sürecek getiren şey nedir? Sevdiğin çok yakışıklı ama kaba birimi veya sıradan biri çok mu iyi niyetli? Bir sebebi olmalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılTip meslek karakter olarak kesinlikle iyi birisi degil. Asla iyi bi özelligi yok gibi düşünüyorum ama onunla konuşsan tüm suç bende oluyor o mükemmel oluyor
- +1 yıl
Bak burada önemli iki şey söylemişsin. Biri karakter, diğeri ise suç bende oluyor. Sevdiğin insan narsist olabilir. Olayları manipüle etmekte üstlerine yoktur ve sorun suçlu hep sen olursun. Karakter yok ise zaten neden sürdürüyorsun. Arkana bile bakma ve görüşme. Ama tekrar bir kere bile hafif dönersen cendereye alır seni. Bu kişinin burcu akrep veya yengeç olabilir mi? Kimse üstüne alınmasın sadece burcunu bir sebepten dolayı sordum 🙂
Soran+1 yılYa burcunu bilmiyorum ama şu şekilde mesela bi suçu var ya sen yaptırdın sen böyle yaptıgın için yaptım ben böyle bi insan degildim beni ne hale getirdin diyor özür diliyorum sonra bana şunu şunu yaşattın diyor geri özür diliyorum eve geçiyorum düşünüyorum bakıyorum çok saçma
- +1 yıl
Dikkat edin derim. Tam tanımadan suçlamak istemem ama en haklı olduğunuz yerde en haksız olursunuz. Narsizmi biraz araştırın. Özellikleri aynı dediğiniz gibi. Ayrıca ilişki işkenceye dönerse bunun ne anlamı var. Bakın bir süre görüşmeyin daha bet kararlar verirsiniz. Peki dediği gibimiziniz. Mesela sizden bir şey almadan bir şey veriyor mu? Sizin kadar ilgili mi?
+1 yılSevgi diye bir şey yok o yokken aklinangelmiyorsa ozlemiyorsan onu gördüğünde huzur buluyorsan iş yogunlugundan aklından cikiyordur yanındayken mutluysan sen ona baglisin demekdir
00 Yorumla
+1 yılGiden zamanına yazik. olmayacak biriyle harcadigin enerjinin yerini belki daha güzel biri doldurabilecekken senin ki boşa kürek çekme oluyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben zaten ayrılmak istiyorum 1 aydır ayrılmak için çabalıyorum ama garip bi şekilde olmuyor konuyu oraya getiriyorum istemedigimi söylüyorum sonra bi bakıyorum ben özür dilemişim
Göz görmeyince gönül katlanır derler ya seninki o misal. Ama gelecekte görmüyorsan ayrıl daha iyi. Boşuna devam etmiş olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ikimizde evlilik istemiyoruz aileler zaten düşman. Benim statümde bi insanda degil. Hiç bi uyumumuz yok hepsinin farkındayım hataları diz boyu zatwn ama yanına gidince degişiyor düşüncem
Soran+1 yılCinsellik yok ya aramızda
Soran+1 yılTelefondan ayrılınca böyle olmaz diyor bi anda karşıma çıkıyor gene konu başa sarıyor 1 aydır ayrılmaya çalışıyorum
+1 yılsanırım sende ona karşı bir sapkınlık var.
Bir psikoloğa danışabilirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaniii
- +1 yıl
takıntı gibi
- +1 yıl
Bu yorumu yaparken seni rencide etmek ya da sorunu aşağılamak için demedim.
Yanlış anlama sırf senin iyiliğin için, çünkü ilişkin ve ruh alin aşırı anormal.
Bunu da çözmenin en iyi yolu profesyonellere baş vurmak.
Soran+1 yıl4 yıl psikolojik tedavi aldım bu yüzden biraz korkutucu geliyor o tarz bişeye ihtimall vermek. Ve her insan gibi sorunun kendimde degilde karşımda olmasını istiyorum belki o beni manipüle ediyordur biraz böyle düşünsek
- +1 yıl
Bu kolay bir manipülasyon edilebilecek bir şey değil eğer öyle ise bu arkadaşa Nobel ödülü yollamak lazım. :)
Diyelim ki manipüle ediyor; iraden gerçekten çok zayıf ya da sen onun seni kandırmasına müsaade ediyorsun.
Önce kendini çöz, ne istediğini bil. Bu ilişki sana zarar veriyorsa bir an önce bitirmeye bak. Zaten ailelerde düşmanmış, buradan anladığım kadarımda aile bağlarına önem veriyorsun. Buda ileride ilişkinize ve aile bağlarınıza ciddi anlamda zarar verebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle düşünüyorsan bence hiç zaman kaybetme ayrıl derim
14 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum sonra öyle bi konuşuyor ki bi bakıyorum ben onu ayrılmayalım diye ikna etmeye çalışıyor oluyorum
- +1 yıl
o zaman ilk etapta kafanda bitir bu olayı
Soran+1 yılKafamda net bitik ondan eminim ama icraate dökemiyorum olayı
- +1 yıl
neden kafanda bitirdiğini dökemiyorsun bir çırpıda her şey bititr rahat nefes al
Bence ayna karşısana geç ve defalarca tekrar et ve onunla konuş ilerisi olmayan ilişkiyle zaman kaybetme
00 YorumlaSeni manipule ediyor… ayrılmalısın hiç sağlıklı değil. Madem görüşünce söyleyemiyorsun ozaman mesajla söyle
00 Yorumla
+1 yılBir fırsatını bulduğun an terk edeceksin zaten, o fırsatı bulamıyorsun asıl mesele bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın gözü kördür derler ama o göz evkenince açılır merak etme 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim ilişkim gibi olmuş 4 senedir ömrümden ömür gitti bugün kendisi bitirdi yüz yüze çok iyidi ama mesajda asla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTensel çekim kuvvetli anlaşılan , o yüzden ayrılamıyorsundur. Mesajda ya da aramada ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekçi düşünmeye bak. Eğer olmayacağına inanıyorsan bunu kendine alıştırma ya bak yaş kaç bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep yaninda kal onuda ben mi soyliyim ne basit sorular yav
00 YorumlaSeks yap hamile kal bi daha bak bakim ayrılıyor mu yanından böylelikle sende hep yanında olduğun için seversin ☺️🥰🤗
00 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur bu herkes için böyle ama bunu kendine söyleyip bizlere dile getiriyorsan vasat bir durum
00 YorumlaMantıklı bir yönü olmadığını düşündüğün an bitirmen gerekirdi bence
00 YorumlaNerden buluyorsunuz cidden böylelerini
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleleri ful beni buluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. o iş olmaz takıntılısın sen bir an evvel kurtul
00 Yorumla
+1 yılAranızda seks var mı
00 YorumlaÖnemli olan görmeden de sevmek özlemek degilmi
00 YorumlaBu aşk değil uzaklaş sil
00 Yorumlairadeni topla ve ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSu akar yolunu bulur merak etme...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yanından ayrılma o zaman ne diyem agam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasil bir iliski apla
08 Yorumla
Soran+1 yılKanka mantıklı hiç bi yanı yok hataları da baya fazla ayrılmak istiyorum ama manipüle ediyor sanırım olmuyor garip bi şekilde
Cevap sahibi+1 yılBoyle hayat gecmez ya ayrıl gitsin
Soran+1 yılAyrılmak için gidiyorum zaten yanına sonra öyle bi konuşuyor bi bakıyorum ben özür dilemişim
Cevap sahibi+1 yılKölesi olmussun gecmis olsun
Soran+1 yılÖyle deme ya düzeltmem lazım durumu
Cevap sahibi+1 yılSaglıklı bir iliski göremiyorum ben,
Soran+1 yılO yüzden bitirmem lazımm
Cevap sahibi+1 yılBencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılseviyo musun sevmiyo musun ne tuhafsınız ya
10 Yorumla
+1 yılbence ayrilmalisin askom bos yere zaman kaybi
10 Yorumla
+1 yılİnternetten ayril o zaman 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılAynı sokakta oturuyoruz telefondan ayrılsam pat diye bi anda karşıma çıkıyor denedim onufa
- +1 yıl
🥺 o zaman napilir bilemedim ki
Soran+1 yılBende :/
- +1 yıl
Genede sözlerine kanmaman lazim
Soran+1 yılEvet onu nasıl yapacagımm
- +1 yıl
O iş sende bitiyor 🤷 kendini buna şartlican
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldat onu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumlamantıklı ama
00 Yorumla
+1 yılAyrıl biran önce
00 YorumlaHemen ayril, kimse vazgecilmez degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden şu anınız yok ya da gelecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitir gitsin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaskasını bulmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamıyorum ki
- +1 yıl
bulusmadan telefonda ayrıl ve baskasını bul yoksa boslukta hıssedıp ayrılamassın
Soran+1 yılYoklugunu hissetmiyorum ki ayrılsam gerisi sıkıntı olmaz
- +1 yıl
ozaman dırek telefonda ayrıl gorusmedıgın surece sorun yok
+1 yılYan yana dur hep
00 Yorumla
+1 yılKiralık aşk?
00 Yorumlaterapiste görün
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı