Erkekler yakışıklı değilseniz sevilmeyi ve ilgi görmeyi unutun?

Bir erkek yakışıklı değilse asla kimse ona ilgi göstermez. Asla kimse onu sevmez. Milyonda bir ihtimal varsa belki. O da hayattan bezmiş, gözü açılmamış bir kız denk gelirse... Sevgili yapamazsınız demiyorum, sevilemezsiniz diyorum. Asla bir kadın sizin yanaklarınızı okşamaz, kötü hissettiğinizde omuzunuza uzanıp sizin için çaba sarf etmez. Çirkin erkekler genelde konuşması ve karşıya verdiği ilgi sayesinde sevgili yapabilir. O kişi de sizi siz olduğunuz için değil ona ilgi verdiğiniz, onu eğlendirdiğiniz için seviyor olacaktır. Tek amacınızın onu eğlendirmek iyi hissetmesini sağlamak olmasını isteyecektir. Asla duygularınızı umursamiyacak. Karakter laflarına asla inanmayın. Her gün televizyonlarda, sokaklarda sevgililerini eşlerini aldatan, sevgilisini öldren erkekler görmüyor muyuz? O erkekler masum temiz kalpli tek amaç biraz sevgi görmek olan bizlerden daha mı karakterliydi? Ama sevdiler. Hatta defalarca ezilmelerine rağmen döndüler. Eğer çirkinseniz sadece biraz güzel giyinerek ufak bakımlar yapıp iyi konuşarak sevgili yapabilirsiniz ama asla gerçekten sevilemezsiniz. Gelecek kişiler paranız için, Eğlenceniz için, İlginiz için gelecektir. Ve insanların sizi siz olduğunuz için sevmemelerini bilmek o kadar acı bir durum ki... Çok zor... Ben elendim beyler size başarılar

Güncellemeler
+1 yıl
hem fikir olmak iyi oldu
Erkekler yakışıklı değilseniz sevilmeyi ve ilgi görmeyi unutun?