Birisiyle konuşuyorduk, görüşecektik. Belkide yıllar sonra kendimi yakın hissettiğim, inanmak, güvenmek istediğim biriydi. Düşünce olarak kafa yapısı enerji olarak bana çok uyuyordu. Ona değer vermiştim, bazı sorunları vardı ve ben hep uzakta olmama rağmen yanında olmaya destek olmaya çalıştım ama yanlış anladığı bir şey için beni direkt sildi. Önemsiz gördüğüm bişeyi ona söylemedim, sonradan kendisi öğrendi. Ona kanıtlar sunmama, defalarca açıklama yapmama rağmen yalan söylediğimi düşünüyor. Zaten o çok darbe almış biri ben nasıl onu üzeyim, arkasından iş cevireyim ki.😔Sildi engelledi beni ama ben ona yanlış yapmadım hiç, yalan söylemedim. Bana hep güzel şeyler söylerdi, ben gerçeğim göreceksin derdi ama defalarca kendimi açıklamama, kanıtlar sunmama rağmen konuşmak istemiyor benimle. Bu böyleyken beni nasıl tek bir hata da silebildi, herşeyi yalan mıydı bilmiyorum. Heryerden engelledi. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten acı çekiyorum, çok mutsuzum hiç biseyin tadı kalmadı.. Buraya yazdım bişey değişmeyecek ama içimi dökmek istedim...
Güncellemeler
+1 yıl
YAGMUR bu soruyu gördüysen lütfen bana ulaş ben sana ulaşamıyorum artık kapattın bütün kapılarımı...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Unutamadığım birisi yok
ALLAH yardımcın olsun senin acında kendimi gördüm. aramızdaki tek fark ben aldatıldım.
Ben ona nasıl ulasicam ya. Cok pişmanım ulaşıyorum ulaşıyorum engelliyor artık.😒
Whatsapp mi?
Aldattın mı kızı ne oldu da seni engelledi
Telegram. Aldatmadım ya biseyleri yanlış anladı defalarca uzun uzun açıkladım kanit gösterdim inanmıyor. Kendi kuruyor kafasında ona inanıyor. Yalanci sanıyor beni.
Psikolojik hasta mı Kafasında kuruyor derken
Senaryo yazıyor kendi kafasında ona inanıyor çoğu kız gibi.
Hayır insan son bir şans vermez mi. Her insan bir şansı daha hakeder biseyleri telafi etmek için.
Belkide ikiniz içinde en hayırlısı buydu
Hatalı taraf kim bilmiyorum ama seven gitmez aldatma olmadığı sürece
Tamamda saçma sapan yanlış anlama yüzünden yanlış anladı. Biseyler başlayamadı. Cok pişmanım bende hataliyim önemsiz gördüğüm bişeyi ona söylemedim kendisi öğrendi.
Bizimkisi çok yeniydi sevgililik filan yoktu daha. Tanisma aşaması flört tarzı biseydik. Yanima gelecekti birbirimizi görecektik reelde.
Mesaj yazılmıyor xper yokmuş
Xper olunca ber kızın numarasını arayım onu
Birbirinizi görmeden mi konuştunuz böyle masum bir ilişki neden biter
Telegramda konuştuk seslesiyorduk. Cok uzun hikaye o çok duygusal biriydi. Seve seven kalben yanında olmaya çalıştım destek olmaya çalıştım. Ama onu aldatmadim başkasıyla reelde ya da başka yerde bı halt yapmadım. Niye bana inanmıyor neden cabama inanmıyor anlamadım. Defalarca telegramda engelledi uzun uzun yazdım kanıt gösterdim şimdi yeni hesap açamıyorum ona yazamıyorum belli bir süre gerekiyormuş.
Kız ya anormal ya da seni kullandı aklıma bunlar geldi
Beni ne için kullansın ki tamam güven sorunum var kimseye inanamıyorum ama ben sıfıra sıfır bir adamım neyimi kullanacak ki. Evet çok fazla sorunu vardı geçmişte çok darbe almış oda ama isteyerek kalben yanında olmaya çalıştım hep.😔Değer vermesem menfaat için olsa neden sabırla onu bekliyim yanıma gelmesini ya da neden yanında olmaya çalışayım.
Bu tip insanların coğunlukla psikolojisi bozuktur ya başka sorunları var bahane buldu ya da seni gerçekten istedi hatan yüzünden gitti
Kız ile bi konuşsam anlarım neyin ne olduğunu ama sana yazamıyorum anlamadım ben bu siteyi
Offff kafayı yicem çok pişmanım. Aldatmadim bişey yapmadım ama o şeyi ondan sakladigim için önemsiz görüp söylemediğim için çok kırıldı.😒Nolurdu bir şans verse son kez, herşeyi telafi edicem son bir şans istemiştim ondan sadece.
Çok çabalıyorum uzun uzun açıklama yapıyorum kanıt gösteriyorum hala kafasındaki kurduğu şeye inanıyor. Döner mi sence kafası biraz sakinlesince
Eğerki senin suçsuz olduğuna inanirsa gelir hemşerim pişman olarak gelir ama inamıyorsa asla gelmez
Bir kadın gidiyorsa kolay kolay dönmez
Ya çabalıyorum o kadar açıklama yaptım uzun uzun mesajlar kanıtlar hiç mi önemi yok bunların. Aldatsam biriyle bassa yakalasa sesim çıkmaz haklısın kendine iyi bak der susardm.
Tutturdu yalan söylüyorsun da yalan söylüyorsun demeye offff. Aldaticak olsam reelde yaparım haberi olmaz ben öyle bişey yapmadımmm.
Xper 2 oldum mesajlaşalım tg indirdim ben mutlu olamadım bari siz olun
Bir şekilde ulaştım dün dönüş yaptı bana geri çok sağol
Geçmiş olsun keşke benimkide senin kadar uğraşsaydı ne konuştunuz ne dedi barıştınız mı
Henüz barismadik bugün konusucaz bakalım inşallah son bir şans verir affeder benii 😔
Bana da anlat
Yok özel ya ne konuştuğum bende kalsın sağol..
İyi günler..
Var. Keşke şu kıza geçirseydim diyorum
Unutamadığımla beraberim
Daha yok.