İçinizde ukte kalan ya da unutamadığınız biri var mı?

Birisiyle konuşuyorduk, görüşecektik. Belkide yıllar sonra kendimi yakın hissettiğim, inanmak, güvenmek istediğim biriydi. Düşünce olarak kafa yapısı enerji olarak bana çok uyuyordu. Ona değer vermiştim, bazı sorunları vardı ve ben hep uzakta olmama rağmen yanında olmaya destek olmaya çalıştım ama yanlış anladığı bir şey için beni direkt sildi. Önemsiz gördüğüm bişeyi ona söylemedim, sonradan kendisi öğrendi. Ona kanıtlar sunmama, defalarca açıklama yapmama rağmen yalan söylediğimi düşünüyor. Zaten o çok darbe almış biri ben nasıl onu üzeyim, arkasından iş cevireyim ki.😔Sildi engelledi beni ama ben ona yanlış yapmadım hiç, yalan söylemedim. Bana hep güzel şeyler söylerdi, ben gerçeğim göreceksin derdi ama defalarca kendimi açıklamama, kanıtlar sunmama rağmen konuşmak istemiyor benimle. Bu böyleyken beni nasıl tek bir hata da silebildi, herşeyi yalan mıydı bilmiyorum. Heryerden engelledi. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten acı çekiyorum, çok mutsuzum hiç biseyin tadı kalmadı.. Buraya yazdım bişey değişmeyecek ama içimi dökmek istedim...
Güncellemeler
+1 yıl
YAGMUR bu soruyu gördüysen lütfen bana ulaş ben sana ulaşamıyorum artık kapattın bütün kapılarımı...
İçinizde ukte kalan ya da unutamadığınız biri var mı?