Selâmlar!
Unutamadığınız biri oldu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Unutamadığınız biri oldu mu...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Son zamanlar unutamadım sadece bir kişi var. Aslında unutmakta istediğim söylenemez. Her ne kadar hayatımda olmasa bile onunla birlikte geçirdiğim güzel günleri hatırlamak hoşuma gidiyor. Her ne kadar bir yandan canımı yakan olsa da.
unutmak diye bir şey yoktur hislerin sona ermesi durumu vardır sadece mesela şu yukarıda ki örnek bitmemiş hâlâ seven birisinin serzenişi olabilir sadece
beyin denen organ çok güçlü bir mekanizma, öyle ki eğer birisini sever ve sevmeye devam edersen algıda seçicilik başlar hayatında ve çevrende sürekli sürekli ona dair şeyler duymaya görmeye başlarsın farazi söylüyorum onun kokusu onun sesine benzer sesler onun gülüşüne benzer gülüş onun tepkileri konuşma şekli onun siması saçı başı onun yaşı burcu sürekli sürekli beyin bunları seçer ve sana algılatmaya devam eder
İnsanları gözümüzde büyütmezsek, onlara derin manalar yüklemezsek aslında unutmak kolay ama biz anlamlar yüklemeyi seviyoruz. Birini sevmeye başlayınca onu yüceltmeye bayılıyoruz. Aslında o bizim yüklediğimiz anlamlar yüzünden unutulmayacak biriymiş gibi görünüyor. Zamanı geldiğinde onu gerçekliği ile görmeye başlarsak unutulmayacak kimse yok.
Ben de yücelttiğim, anlam yüklediğim ne varsa geri aldığım anda unuttum unutamıyorum dediğimi..
Hayır yok bana değer vermeyen kim olursa direk siler ve unuturum ben. çünkü bir kişi değerimi bilmiyorsa zaten hayatımda yeri olmadığı gibi hafızalarımda da yeri olmazdı.. sadece bir kişiyi direk silemem bunun için zaman geçmesi gerekiyor ilk olarak.
Hey selam! 🌼 Unutamadığın biri olursa, o kişiyi unutmak imkânsız gibi gelir, değil mi? Ah, aşık olduğun o özel anılar kalbinde hep bir yerde saklı kalır. Ben de zamanında sevgi dolu anlar yaşadım ama şu an kalbim dolu dolu aşkla çarpıyor ve başka kimseyi düşünmeye vaktim yok! 😍💕 Unutmak zor olabilir ama unutma, hayat her zaman sürprizlerle dolu! 🌟 Senin var mı böyle unutamadığın birisi? 🥰
Cevap
26Cevap
Vardı, aklımda değil yanımda şimdi kendisi🫶🏻
Herkes bir gün unutulmaya mahkum
Bu hayatta aslında insan yaşadığı birçok şeyi unutmaz sadece yaşadığı şeylerin üzerine bir sünger çekerek onlardan ders alarak hayatına devam etmeyi kendine bir görev bilir, Ben de aynı bu şekilde yaptım. Hayatta unutamadığım yaşadığım olumsuz olaylar var ama şimdi bunları listeleyerek veya anlatarak burada boş yere kelime israfi yapmak istemiyorum
Unutmaya çalışmak bir eylemdir, ancak biçare bir eylemdir. Daha çok bunu eylem olmadan, kendi akışına bıraksak çok daha rahat geçecek bir süreç. Unutmak istiyorum diyenler, aslında kendine tekrar hatırlatanlar.
Kişisel derinliğe girmeyeyim. Şu an yok ama ilerde olacak gibi hissediyorum.
Var elbetde. maleseff kendisini erken kaybettim hala da unutmadım , bir de ilişki bakımından soruyosanız unutmak demiyelim de o insan sıradanlaşıyo her hangi yoldan geçen biri gibi oluyo unutmak hafızaya bir şey olsa olur
Var tabi bu kalp bu bedende attığı müddetçe unutmayacağım.
Yok.. Kimler geldi kimler geçti.. Hepsi de eskide kaldı..
Yok kimseyle unutamayacağım kadar güzel anılarım olmadı
Aklımda biri var yani muhtemelen imkansız biri zaten de 😃
Herkesi unuttum. şu an kimseyi düşünmüyorum. Tek odak noktam kendim.
Birisi kaldı bir de birileri mi olsun. 🤣 O kadarına tahammül sıfıro.
Hayır yok unuttum adını bile hatırlamıyorum kimisinin
İz bırakan oldu 1.5 2 sene sürdü normal ama sevmek istemiyorum izini de istemiyorum
Kimse unutulmuyor bana kalırsa varlıklarının bir önemi kalmıyor hepsi bu
Olmaz mı? Ama şimdi hatırlayamadım:):)): zugagahha
Unutamadığım hiç kimse yok
Bir insanı hayatımdan çıkarıyorsam eğer onun bende yeri yoktur. Bir süre acı çekerim ve unutamam sonra hayatımda esamesi bile okunmaz.
Var hâlâ aklımdan çıkmıyor keşke geri gelse...
Gelir inş...
Herkesi herseyi unuturum ve unuttumda
Ben unuttuğumu unuturum yüzünü bile hatırlamam
Unutacağım unutmam lazım.
Maalesef var...
Evet hatrımda kalan insanlar var
Hatırladığım şeyler var 😃
Var ama sadece var yani. Ulaşmam imkansız.
Ara ara zihni yoklayan şarkılarım var.
Ay yok yaa ne unutmaması
Hayır yok
Yok, gözümden ırak herkes gönlümden de ırak artık…
İlkokul öğretmenimin gaddar eşi var 😄
Düşündüm ve olmadığına karar verdim
var ama unutmaya çalışmadım
Hatırladığım tek şey beş para etmez oluşları
Var. İlk eşim.
yok hayır
Yok hayır
Yok.
Olmaz mı
Hayır olmadı
Hayır yok
Yok.