Konuştuğum, flörtleştiğim insanlara bakıyorum; güzelsin, zekisin diyorlar ama adım yok. Erkekler genelde takılmalık kadın mı arıyorlar yoksa bu hayır demenin farklı bir söylemi mi?
Siz nasıl bir insan arıyorsunuz?
Siz nasıl bir insan arıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten bu ifade edilebilir bir şey değil. İnsanlar şöyle olsun böyle olsun diyor ama hiç ummadıkları kişiye aşık oluyor çünkü hayat hep sürprizlerle dolu. Güzel veya yakışıklı olunabilir ama her güzele yakışıklıdan da hoşlanılmıyor. Ben şusu olsun busu olsun derim karşıma tam tersi çıkar. Ama evlenmek istediğim kadında kafa yapısı uyumu, nezaket, güleryüzlülük ve naiflik önem verdiğim şeyler. Dış görünüş zamanla da değişir.
Orası öyle elbette. Benim kasdettiğim tipil herkesin aradığı iç güzellik, çok şükür dışımın da güzel olduğunu söylerler ama konuştuğum ve tipi normal olan birçok insanda bunu gördüm “takılmalık?” Fazlasıyla saçma geliyor bu kelime.
Takılmalık arayan da çok peki iyi bir şey mi? Hayır. Artık ona sen dikkat edeceksin, az çok tavırlarından davranışlarından seni nasıl gördüğünü seninle ciddi ilişki kurup kurmayacağını anlarsın. İç güzellikten kastım karakteri önemli kadınlar da kendi davranışlarından karşısındaki adama mesaj verebiliyorlar takılmalık mı yoksa evlenmelik mi olduğunu ifade ediyorlar.
Anlıyorum, anladığım için de buraya böyle bir soru sorma gereği duydum. İnsanlar subliminal mesajda hep bunu söylüyor “takılmalık” Açık açık o bezlerde işim olmadığını zaten söylüyorum ve konuşma bitiyor ama sormak istediğim şey şu; işini eline almış ve artık evlilik yaşı gelmiş erkekler hala takılmalık neden karşı cins arar?
Onlar kendi karakterleriyle ilgili ve böyle şeylerin yaşı yok. Binbir türlü sebebi olabilir, kendini evliliğe hazır hissetmiyordur, gerçekten aşık olacağı o insanı bulamamıştır, ya da evlenme gibi niyeti yoktur bugün onunla yarın başkasıyla olayım derdindedir. Sebebi çok. Tek çıkar yolu var doğru insanı bulabilmek ve bu da maalesef kolay iş değil.
Doğru söylüyorsun. Umarım herkesin karşısına niyeti gibi insanlar çıkar. Teşekkür ederim yorumun için.
Cevap
7Cevap
Nasıl olacağını anlatırım da bulabilir miyim şüpheliyim
O kadar güzel söyledin ki …
😞
Güvenilir, dürüst, sadık, anlayışlı, saygılı, merhametli...
Birçok kadında var bu ama reddedildikleri de çok oluyor.
Bu da bir etken olabilir tabii. Dinini seven ve yaşayan biriyim ama kapalı değilim, belki kapalı tercih ediyorlardır.
Anladım, hayırlısı olsun. Teşekkür ederim yorumun için.
Dışarda mesafeli ve güleryüzlü içerde cilveli tutkulu boş şeylere para harcamayan ayakları yere basan ne çok muhafazakar ne çok rahat birisi
Birçok kadında var bunlar. Bulman zaman almaz, kafa yapısının uyuşması gerekiyor sadece.
Aynısını ben de erkekler için düşünüyorum maalesef. Denk geldiğimiz insanlar yüzünden böyle olduk.
Aynen öyle takilmalik istiyorlar bugün net bunu anladim
Bana da geçenlerde şahsına münhasır bir beyefendi açık açık söyledi. İyi insanları gerçekten kaybediyorlar.
Umarım kendileri gibiilerine denk gelirler o zaman görürüm
Öyleleri denk geldiğinde de akıllarına biz gelelim de neler kaybettiklerine yansınlar.
Erkekler genellde takılmak ararlar çoğu kızda öyle yani devir kötü
Açık açık söyleyenini görmemiştim ama geçenlerde onu da görmüş oldum. Anlamadığım şey bunlar küçük yaşta insanlar değil, evlilik yaşına gelmiş kişiler.
Ayıp kavramı çoğu insanda kalmayınca böyle oluyor maalesef.
Teşekkür ederim yorumun için.
ilk önce geçmişi temiz olmalı da gün geçtikçe o ihtimal düşüyor
Evlenmek istediğim birisi yok maalesef.
Henüz senin için erken diye düşünüyorum yaşın dolayısıyla. Umarım birlikte keyifli vakit geçireceğin düzgün insan’lar olur hayatında.
Sevgilim de olmadı ki
Normal biri yok inan olsa nikahı basarım
Olanları da istemiyorlar 🤷🏻♀️
Tek kullanımlık bakan kişileri. begendikleri için oluyor
Tercih meselesi ama birçok kadın sevgiye bakıyor.
Bence makama. paraya bakıyor biraz daha bu yalnizlastiriyor sonra kullandiriyor kendilerini ziyan ediyorlar
Bilmiyorum şahsım ve çevrem adına konuşursam biz bunlara bakmadık ama olmayınca da olmuyor sanırım. Teşekkürler yorumların için.
İyi akşamlar hayırlısı olsun
Cesaret edemiyorlar olabilir mi?
Sanmıyorum. Açık açık iyi olan özelliklerimi sayıp seninle olmaz, ben takılmalık istiyorum dedi. Evlilik yaşına gelmiş birisi neden hala takılmalık birilerini arar?
İşte ben de anlayamıyorum bu erkekleri. Teşekkür ederim yorumların için.
Üzgünüm internet ortamında ikili diyaloglara girmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?