Aile & Toplum "Senin varlığın yeter " dediğiniz biri var mı hayatınızda? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 𝐵𝑒𝑛𝑖𝑚 𝑦𝑜𝑘 𝑎𝑚𝑎 𝑏𝑎𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑦𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑟 𝑏𝑎𝑘𝑠𝑎𝑛𝚤𝑧𝑎 𝑖𝑦𝑖𝑘𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑠𝑖𝑛 𝐾𝑆 𝑑𝑘𝑠𝑘𝑠𝑘𝑠𝑠𝑘𝑠 Güncellemeler+1 yıl 𝐴ℎℎ 𝑠𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑠𝑎𝑛... "Senin varlığın yeter " dediğiniz biri var mı hayatınızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 261,5b cevap paylaştı. Maalesef şu an için varlığın yeter diyebileceğim birisi yok 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aaa KS bana bu mesajı atmadı şu an alındım gücendim.Senin varlığın yeter dediğim birisi yok şuanlık. 1 3 Yorumla heyybenesra +1 yıl 𝑏𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑟𝑖𝑚 𝑘𝑠 𝑦𝑒𝑟𝑖𝑛𝑒 " 𝑖𝑦𝑖𝑘𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑠𝚤𝑛 "𝑑𝑗𝑑𝑑𝑚𝑑𝑙𝑠𝑑𝑘𝑘 Yorumla dionysosjai +1 yıl Yaaa teşekkür ederim bal🖤🧚♀️ Yorumla heyybenesra +1 yıl 𝑟𝑖𝑐𝑎 𝑒𝑑𝑒𝑟𝑖𝑚𝑚💋 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Var Tabikide @thecutewitch Kardeşim İyi Ki Varsın 3 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim Ama soru aşk ilişkilerinde yanlış yere yazmışsın Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yok. Olacağını da sanmıyorum. Çünkü onların varlığı ile var olmadık ki. yok olalım 😅 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Beni hak eden biri bile yok 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ego tavanShsjsjsj Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Samimiyim ama 🤫🤫 Yorumla
ykss2023_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kendim🥰 çünkü bu hayatta kimse olmasada olur, insan kendine yetebilmeli... 1 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Varlığıda yetmiyor artık 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Maalesef şu an için varlığın yeter diyebileceğim birisi yok
Aaa KS bana bu mesajı atmadı şu an alındım gücendim.
Senin varlığın yeter dediğim birisi yok şuanlık.
𝑏𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑟𝑖𝑚 𝑘𝑠 𝑦𝑒𝑟𝑖𝑛𝑒 " 𝑖𝑦𝑖𝑘𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑠𝚤𝑛 "
𝑑𝑗𝑑𝑑𝑚𝑑𝑙𝑠𝑑𝑘𝑘
Yaaa teşekkür ederim bal🖤🧚♀️
𝑟𝑖𝑐𝑎 𝑒𝑑𝑒𝑟𝑖𝑚𝑚💋
Evet Var Tabikide @thecutewitch Kardeşim İyi Ki Varsın
Teşekkür ederim kardeşim
Ama soru aşk ilişkilerinde yanlış yere yazmışsın
Yok. Olacağını da sanmıyorum. Çünkü onların varlığı ile var olmadık ki. yok olalım 😅
Beni hak eden biri bile yok
Ego tavan
Shsjsjsj
Samimiyim ama 🤫🤫
Kendim🥰 çünkü bu hayatta kimse olmasada olur, insan kendine yetebilmeli...
vardıda habersizce gitti
Varlığıda yetmiyor artık
Üşüdüğüm yeter artık varlık kaybolsun
Bana da dedi. İkimizi idare ediyor.😎
Hayır yok. d
Yokk
Evet var.
Abim
Evlatlarım ❤️
Hic mi olmadi peki
Evet var
Hok.