Keyifli pazarlar...
Hani olur ya ilişki başında sevdiğiniz kişiyle ilişkinin ilerleyen dönemindeki kişi arasında büyük farklılık yaşanır. Sonra dönüp dersiniz ki bu benim sevdiğim kişi olamaz.
Bunu yaşan oldu mu?

Keyifli pazarlar...
Hani olur ya ilişki başında sevdiğiniz kişiyle ilişkinin ilerleyen dönemindeki kişi arasında büyük farklılık yaşanır. Sonra dönüp dersiniz ki bu benim sevdiğim kişi olamaz.
Bunu yaşan oldu mu?

Olmazmi tabiki her insanda olduğu gibi bende de oldu.. valla konu insan olunca hiç bir şeye şaşırmıyorum artık herşeyi beklerim.. ama insanın sevdiği olunca bunları yapan üzülüyor.
İlişkiler genelde hayal kırıklığı yaşatır insana ve haliyle şaşkınlık ta eşlik eder bu duyguya. Oldu elbette olmasaydı ilk ilişkim ile devam ederdim, bitmezdi. Benim açımdan karşımdaki insanı tanıyamamış olacak kadar beni hayrete düşüren şey ihanet ve yalandır. Bunlarla karşılaşınca ben bu insanı mi sevmişim diye söylenirim.
Ben ilişki başında tam tersine olumsuz durumlarla karşılaşıp, sonrasında kendini düzelten birine denk gelmiştim. Şu anda da ilişki konusunda, bazı problemlerimizi ani kararla çözme aşamasına geçtik. Bakalım her şeyin hayırlısı..
Teşekkür ederiiiiimm☺️
Olmuştur genelde ayrıldıktan sonra hatta benden sonra takıldıkları insanlar beni şaşırtmıştır. Yani sevgilim iken değil exim olduktan sonra
Ya şimdi bi insan diğerini zaten ayrılırken veya ondan uzaklaştıktan sonra tanımaya başlıyor. Sanki birlikteyken körsün, sağırsın vs. kim kimi bulmuş kiminle ilgilenmem ama ayrılık hele yeniyse ve takıldığı insanları görürsem veya yaptıklarını duyarsam “bir zamanlar sevdiğim bu muydu” derim
Teşekkür ederimmm 🥳
Cevap
4Cevap
Maalesef hiç ilişkim olmadığı için böyle bir şey söylemedim. ama insanlar tam güvenmeden kimse ile ciddi bir yola girmemeli bence
Oldu..
Limanım dediğim adam en zor günlerimde yanımda olmak yerine kaçtı gitti.
Bunu ondan hiç beklemezdim..
Keşke.
Aşk ilişkisinde yaşamadım da arkadaşlık ilişkisinde yaşadım bu durumu. Aramız bozulduğunda yaptığı hareketler şoke etmişti
Karaktersizlik ya ön plana çıkmaya çalıştı heralde
Valla birebir aynı kelimeyi söyledim gerçi sadece ben değil çoğunluk o kişi için "bu seninle olan kişi olamaz aşırı tuhaf davranıyor" dedikleri olmuştur.
Oldu tâbi olmaz mı😅
Hatta olmayan olsaydı hâlâ hayatımda olurdu..
Olmuştu çook eskiden. Bu adamı nasıl sevdim ben demiştim, ya da sevdiğimi sanmıştım.
Sanırım herkes hayatında bir kez de olsa bu hissi tatmıştır.
Sokuyorlar hocam, sokulunca da artık çok geç oluyor.
hep oyle oluyor
Menfaatleri bitince karakterleri de değişiyor...
Şükür öyle bir durum olmadı
Sevgilimi oldu.
Hangi birini sayalım
Yok yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?