Güncellemeler
+1 yıl
aşk ilişkileri diye etiketlenmiş otomatik olarak ama çekim yasası aşkla alakalı değil, mesela hayatında bir şeyin olmasını istiyorsun ve bu şeyin şüphesiz gerçekleşeceğine inanıp o şeyin gerçekleşmesiyle ilgili hayaller kurup kendini insandırıyorsun. Sonra evrene gönderdiğin olumlu enerji sayesinde istediklerin gerçekleşiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben inanmıyorum.
Mantıklı ama beceremiyoruz
Zırva
Ben istedim diye bir şey olmaz
böyle dersen zaten olmaz
Bu sadece ınsnalarin avutma şekli
Niye sen özel misin olsun
Coook istedin diye zengin olmayacaksın
Çabalarsan bir ihtimal
Çok istedin diye o okula giremeyeceksin
Çok çabalarsan bir ihtimal
Isnanlar tembelliğe alışmış çabalamadan olmasını istiyor
Insanlar kendilerini o kadar büyük goruyor ki
Sırf o istedi diye olmasını istiyor
Isteklerin sonu yoktur
Hırsta asla bitmez
Dolayisiyke sonu olmayan istek
Nasıl karşılanabilir
Ve neden karşılansın özel misin
Nesin
Yok zaten çekim yasasının gerçekleşmesi için bir şeyler yapman gerekiyor, zaten o türlü acayip saçma olurdu. Mesela iyi bir üniversiteye girmek istiyorsun ama son 5 ayın kaldı, çekim yasası sana cidden çabalayıp hayalini kurarsan gerçekleşme garantisi veriyor. İlk önce hayal kurup gerçekleşeceğine inanıyorsun, yani çekim yasasını uygulamaya başlıyorsun. İnsan inandığı şey için çabalar zaten, sonraysa çalışıp yine gerçekleşeceğine inanıyorsun ve gerçekleşiyor. Çalışırken kafanın içinde dönen ve seni geriye çekip kötü enerjiye sürükleyen ‘Ya ben bu kadar çalışıyorum ama ya olmazsa?’ ihtimalini siliyorsun. Seni geriye çeken kötü düşüncelerden kurtulup hedefine odaklanıyorsun
5 ay kala sıfır birikim ile koça girersen yaz
Sıfır birikim ile 1 buçuk yılda girersende yaz
Öyle bir dünya yok
ya da zayıflamak istiyorsun ama kafanın içinde dönüp dolaşan “Şu ana kadar ki diyetlerimin hiçbirini beceremedim zaten.” düşüncesiyle yine başarısız oluyorsun. Ama çekim yasasıyla diyet yaparsan kendine “Başaracağım, 50 kilo olana kadar gereken her şeyi yapacağım.” diyip kafanı uzatıp zayıf olduğun günlerin, başardığında hissedeceğin o duygunun pratiğini yapıyorsun. Enerji göndermiyorsan bile cidden başarı ihtimalini kat be kat yükseltiyor çekim yasası
kanka koç o kadar zor değil parayı basarsan, sıfır birikimin varsa günde 13 saat çalışıp başarabilirsin ayrıca. Bunu yapmış bir sürü insan var
Zayıflamanın çekimle alakası yok
Belirli matematiği var zaten
Hormanak problemin yoksa zayıflarsın
Sen bence 5 ayda koça bir
Sonra konusuruz
sana gereken özgüveni sağlıyor çekim yasası
Ben sana diyorum ki
Sıfır birikim ile 5 ayda çekim yasasıyla yap
Madem işe yarıyor yap
O uniye parayla bile giremezsin
Belirli bir çalışmak gerekiyor
Kendimden bahsettiğimi nereden çıkardın acaba? Yani sana göre bir insanın özgüveninin, psikolojisinin başarısında bir etkisi yok öyle mi? Ayrıca birikimim sıfır değil, koça isteyen girer kaç bin k’yla alıyor burssuz abartma bence koçu gözünde
dediklerimi nerenle okuyorsun acaba, zaten çalışma gerekiyor dedim? Çalışmayan bir insan zaten kendi kurduğu hayale inanamaz ki? Çekim yasası çalışma gerektiriyor
awk derslerim gayet iyi istesem sınav yarın olsa koç kazanırım ne boş yapıyorsun parayla bile giremezsin diye msndndmsms
Bak
Özgüven çok önemli başarıda
Ama bu kadar
Bunun çekim yasasıyla alakası yok
Bir hedef koyarsın ve çabalarsın
Bu olmayadabilir
He sen kesin olacak dersen burada saçmalamaya başlarsın
Hiç bir zaman hiç bir başarının garantisi yok
Bir hedef sırf sen istedin diye olmaz
Saçma olan kısmı bu
Özgüvenli olmakla alakası yok bu saçmalığın
Mantikli aslinda
Yasayı akp mi getirdi hiç fikrim yok
Boş işler
ben uygularken istediğim bazı şeyler gerçekleşti, cidden işe yarıyor olabilir bence
Yaramaz sadece daha çok pozitif düşünürsün ve mutlu neşeli insanları herkes sever :)
bilmem bence cidden inanarak dene bi, şaşırırsın sonuçlarına
yok kanka çekim yasasını max derecede uygulasan bile ben kızlar soruyor’da mesaj atar mısın diyen 26 yaşındaki birisine mesaj atmam :/
Sohbet tanışma konuşma yeri burası :)
Burcun ne